- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.581
bilmiyorum ki canım valla tartıya göre mi değişiyo acabaScss94 ben neden daha fazla çıkıyorum halının üstünde
Daha önce bir kaç defa denemiştim fazla çıkmıştım yarın tekrar deneyeceğim
geçmiş olsun canım. Akşam yemeğine mi ne yapsak ben dolma sarma çıkarıcam buzluktan kendime karnıbahar yoğurtlaHerkese günaydınlar nasılsınız fıstıklar
Akşama ne yapsak ki....Gece acile gittik eşim üşüttü sanırım. Uyumadık pek. İşe gitti şimdi eğer duramazsa gene randevu alıp ürolojiye gideceğiz. Sistit oldu sanırım. Acilde idrar tahlili temiz çıktı geri geldik de üroloji baksın dediler.
amin sen yazınca benimde aklıma geldi bende değişik şeyler gördüm hayrolsun inşallahGünaydın kızlar
Gece çok değişik rüyalar gördüm allah hayırlara çıkarsın
geçmiş olsun canım dünkü yemeklerim duruyor patlıcan patates tavuk karışık türlü yapmıştım yanına pilav salata bugün balık yicez onlar yarına kaldı artıkHerkese günaydınlar nasılsınız fıstıklar
Akşama ne yapsak ki....Gece acile gittik eşim üşüttü sanırım. Uyumadık pek. İşe gitti şimdi eğer duramazsa gene randevu alıp ürolojiye gideceğiz. Sistit oldu sanırım. Acilde idrar tahlili temiz çıktı geri geldik de üroloji baksın dediler.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.BiZde et yahni var annem yapacaktı sabah söyledi kemikli et falan çıkartmış şoktan patates atacak içine.Herkese günaydınlar nasılsınız fıstıklar
Geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşirHerkese günaydınlar nasılsınız fıstıklar
Tantuninin acısı daha bitmedi mi kızzzzzgeçmiş olsun canım. Akşam yemeğine mi ne yapsak ben dolma sarma çıkarıcam buzluktan kendime karnıbahar yoğurtla
Trump corona olmuş.Altın dolar coştu bugün of içim şişti
yaa oohh bol kazançlar olsun inşallah benim kargoya gidip gelmem imkansız satsam bileScss94 aksam urun yukledim aninda satildi
Sabah anneme anlattim cok heveslendi
Biz topluca ticarete atiliyoruz
sabah 59.7 çıktım 59.4 tü tantuni yemeden önceGeçmiş olsun canım umarım hemen iyileşir
Bizde de pirzola,,,pilav,,, salata olacak dünden de puding var
Tantuninin acısı daha bitmedi mi kızzzzz
yaa oohh bol kazançlar olsun inşallah benim kargoya gidip gelmem imkansız satsam bile
Benim tartı Halı üstünde tartmadı benisabah 59.7 çıktım 59.4 tü tantuni yemeden öncebide haftada 2 felan istediğimi yiyebilirim yoksa hemen alıyorum canim öyle bi bünyem var
tartılmayacak kadar zayıf çıktıysan demek ki . ayyy dün s beden kıyafet giydim cok mutluyum kolları dar geliyodu s bedenim artik xs de olacamBenim tartı Halı üstünde tartmadı beni
Darısı başımatartılmayacak kadar zayıf çıktıysan demek ki . ayyy dün s beden kıyafet giydim cok mutluyum kolları dar geliyodu s bedenim artik xs de olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?