Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydınlar nasılsınız fıstıklar
Akşama ne yapsak ki....Gece acile gittik eşim üşüttü sanırım. Uyumadık pek. İşe gitti şimdi eğer duramazsa gene randevu alıp ürolojiye gideceğiz. Sistit oldu sanırım. Acilde idrar tahlili temiz çıktı geri geldik de üroloji baksın dediler.

geçmiş olsun canım. Akşam yemeğine mi ne yapsak ben dolma sarma çıkarıcam buzluktan kendime karnıbahar yoğurtla

geçmiş olsun canım dünkü yemeklerim duruyor patlıcan patates tavuk karışık türlü yapmıştım yanına pilav salata bugün balık yicez onlar yarına kaldı artık

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.BiZde et yahni var annem yapacaktı sabah söyledi kemikli et falan çıkartmış şoktan patates atacak içine.

Geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşir

Bizde de pirzola,,,pilav,,, salata olacak dünden de puding var
geçmiş olsun canım. Akşam yemeğine mi ne yapsak ben dolma sarma çıkarıcam buzluktan kendime karnıbahar yoğurtla
Tantuninin acısı daha bitmedi mi kızzzzz

Geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşir

Bizde de pirzola,,,pilav,,, salata olacak dünden de puding var

Tantuninin acısı daha bitmedi mi kızzzzz
sabah 59.7 çıktım 59.4 tü tantuni yemeden önce bide haftada 2 felan istediğimi yiyebilirim yoksa hemen alıyorum canim öyle bi bünyem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…