- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.601
Geçmiş olsun canımHerkese günaydınlar nasılsınız fıstıklar
Akşama ne yapsak ki....Gece acile gittik eşim üşüttü sanırım. Uyumadık pek. İşe gitti şimdi eğer duramazsa gene randevu alıp ürolojiye gideceğiz. Sistit oldu sanırım. Acilde idrar tahlili temiz çıktı geri geldik de üroloji baksın dediler.
olur mu kiz ben 67 kiloydum nerdeyse 2 buçuk ay kısa bi süre sende isteyince veriyosun görmüştükDarısı başımaçok yolum var benim
65.8 çıktım
Neler yaptın anlat bakimmmolur mu kiz ben 67 kiloydum nerdeyse 2 buçuk ay kısa bi süre sende isteyince veriyosun görmüştük
Toblerone çikolataya benim kız bayılıyorCarrefourSA dan Online sipariş verdim.
Solo dev rolo kağıt 2 adet
Cif ahşap temizliyici
2 adet bingo solf yumoşatıcı
Dove sabun
Prima 3lü ıslak mendil
Nidola bebek bisküvi
1 kg mercimk tarım kredi
Kabatma tozu ve vanilin
File limon
barilla makarna
2 adet toblerone çikolata
129 ₺ kapıda ödeme
Sabah sabah sinirlendim narin . Tam sağlık ocağına ve e bebeğe gideceğim görümcem aramış havadan sudan konuştu sonra diyor ki eee nasılsınız annemle babamı aradın mı ? Aramadın mı kızzz diyor bana
Ne istiyor bunlar senden anlamadım yaSabah sabah sinirlendim narin . Tam sağlık ocağına ve e bebeğe gideceğim görümcem aramış havadan sudan konuştu sonra diyor ki eee nasılsınız annemle babamı aradın mı ? Aramadın mı kızzz diyor banaonunla konuşurken saati geçirdim sağlık ocağına gidemedim şuan işim gücüm var
Ağzının tadını biliyorToblerone çikolataya benim kız bayılıyor
İlla laf sayayım tartışma çıksın istiyorlar . Ben 29 yaşındayım çocuk sanıyorlar sürekli alttan alta bi yönlendirme çabası . Bak yine modum düştü işteNe istiyor bunlar senden anlamadım ya
Sana cok imreniyorum bu konuda. Ben de bebek eşyaları o satıyorum ama kendi kıyafetlerimi satmayı beceremedim. Oysa ki giymediğim çok şey var. Koysam da üç beş hem gelir olsa hem azalsa eşya.Scss94 aksam urun yukledim aninda satildi
Sabah anneme anlattim cok heveslendi
Biz topluca ticarete atiliyoruz
ilk 3 hafta sıfır kaçamak canim kahveme çayıma şeker atmayı bıraktım pirinç pilavı patates beyaz ekmek yemedim ekmek zaten yemiyodum. paketli abur cubur yemedim hiç canımda hiç çekmiyo valla artik. sabahları büyük bardak limonlu su içiyorum uyanır uyanmaz kahvaltımı güzel yapiyorum 2 öğün yiyorum bi tane ara öğün akşam yemeğinden sonra hiç bişi yemiyorum limonlu soda içiyorum bişi izlerken yiyip içmek istiyorum ya malum bide ara öğünlerim kuru yemiş meyve leblebi felan şeklinde bide şekersiz kek kurabiye vs yapiyorum canim değişiklik isteyince öyle işte kzuum arada kaçamak yapiyorum artik hafta 2 gün felan kaçamak yapmazsam dönüşüm muhteşem olur yoksa 70 kilo olurum birdenNeler yaptın anlat bakimmm
İşte gerçekten yemeyince sağlıkı beslenin gidiyor kilolargünde yarım saat spor yapiyorum bideKmsl Hnd aklima gelenler bunlar canım akşam erken yiyip paketli gıda şekeri bırakınca zaten bi 5 kilo gidiyo
Sana cok imreniyorum bu konuda. Ben de bebek eşyaları o satıyorum ama kendi kıyafetlerimi satmayı beceremedim. Oysa ki giymediğim çok şey var. Koysam da üç beş hem gelir olsa hem azalsa eşya.
Ahahahhhhaha koptum gülmekten. zeryaaaaaa çok zayıflamışsınnnnnnnScss94 sabah halının üstünde tartıldım 39.4 kilo çıktım
Bu kadar fark nasıl olabilir çok enteresan benim tartı mı bozuk acaba
Hadi kalk kalkkkkkkkk bende kız uyanınca başlayacağımBugün temizlik günüm ama hiç yapasım yok
Biraz kendime gaz verip başlamam lazım
Başlayınca bitiyor zaten ama başlamak mesele
Aman boşver ya çık gez havalar serinleyince çok yaparız temizlikBugün temizlik günüm ama hiç yapasım yok
Biraz kendime gaz verip başlamam lazım
Başlayınca bitiyor zaten ama başlamak mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?