Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun canım

CarrefourSA dan Online sipariş verdim.

Solo dev rolo kağıt 2 adet
Cif ahşap temizliyici
2 adet bingo solf yumoşatıcı
Dove sabun

Prima 3lü ıslak mendil
Nidola bebek bisküvi

1 kg mercimk tarım kredi

Kabatma tozu ve vanilin

File limon

barilla makarna

2 adet toblerone çikolata

129 ₺ kapıda ödeme

Toblerone çikolataya benim kız bayılıyor

Sabah sabah sinirlendim narin . Tam sağlık ocağına ve e bebeğe gideceğim görümcem aramış havadan sudan konuştu sonra diyor ki eee nasılsınız annemle babamı aradın mı ? Aramadın mı kızzz diyor bana onunla konuşurken saati geçirdim sağlık ocağına gidemedim şuan işim gücüm var

Ne istiyor bunlar senden anlamadım ya

Ne istiyor bunlar senden anlamadım ya
İlla laf sayayım tartışma çıksın istiyorlar . Ben 29 yaşındayım çocuk sanıyorlar sürekli alttan alta bi yönlendirme çabası . Bak yine modum düştü işte

Scss94 aksam urun yukledim aninda satildi
Sabah anneme anlattim cok heveslendi
Biz topluca ticarete atiliyoruz
Sana cok imreniyorum bu konuda. Ben de bebek eşyaları o satıyorum ama kendi kıyafetlerimi satmayı beceremedim. Oysa ki giymediğim çok şey var. Koysam da üç beş hem gelir olsa hem azalsa eşya.

Neler yaptın anlat bakimmm
ilk 3 hafta sıfır kaçamak canim kahveme çayıma şeker atmayı bıraktım pirinç pilavı patates beyaz ekmek yemedim ekmek zaten yemiyodum. paketli abur cubur yemedim hiç canımda hiç çekmiyo valla artik. sabahları büyük bardak limonlu su içiyorum uyanır uyanmaz kahvaltımı güzel yapiyorum 2 öğün yiyorum bi tane ara öğün akşam yemeğinden sonra hiç bişi yemiyorum limonlu soda içiyorum bişi izlerken yiyip içmek istiyorum ya malum bide ara öğünlerim kuru yemiş meyve leblebi felan şeklinde bide şekersiz kek kurabiye vs yapiyorum canim değişiklik isteyince öyle işte kzuum arada kaçamak yapiyorum artik hafta 2 gün felan kaçamak yapmazsam dönüşüm muhteşem olur yoksa 70 kilo olurum birden

günde yarım saat spor yapiyorum bide Kmsl Hnd aklima gelenler bunlar canım akşam erken yiyip paketli gıda şekeri bırakınca zaten bi 5 kilo gidiyo
İşte gerçekten yemeyince sağlıkı beslenin gidiyor kilolar

Benim tek sıkıntım ekmek ve cola dayanamıyorum her öğünde tüm ekmek yerim kola günde 2.5 litre

Bu sıralar bende spor yapmak istiyorum ama nedense hiç içimden gelmiyor

Sana cok imreniyorum bu konuda. Ben de bebek eşyaları o satıyorum ama kendi kıyafetlerimi satmayı beceremedim. Oysa ki giymediğim çok şey var. Koysam da üç beş hem gelir olsa hem azalsa eşya.

Yaa
Ben sadece ev esyasi sattim
Hediye kahve fincanim vardi annemler yerlestirirken kutuyu atip dolaba koymus aninda satildi
Dandik bi kizartma tenceresini minik lekelere kadar koydum
Hediye 6li kadeh kahve yani bardak vardi oda aninda gitti
Aksam cift kisilik carsaf buldum oda 10 dk da gitti
Pike takimi sattim bu zamana kadar acmamisim niye beklesin
6li yemek tabagi koydum miniklerden olanlar vardi onu bedavadan pahali verdim ama konsolum bosaliyo valla
Gorumcemin aldigi 6 li bardak ve surahi var ama dunyada daha cirkini yoktur kalin ve kocaman
Esim surahiyi bulmus getirdi bunuda sat diyor
Fiyatlandirma cok onemli
Birde ne olursa olsun 2. El
Ben teklifleri kabul ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…