- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.621
Dışardan söyle benceGünaydın kızlar
Akşam için ne yemek yapsam ben de kararsızım.
dolapta yeşil dolmalık biber var ama biber salçası bitmiş onsuz güzel olmuyor.
Haftaya bir gün çıkacağım tekrar alışverişeAman boşver ya çık gez havalar serinleyince çok yaparız temizlikAlışveriş yap git benim için bir kahve iç
Selam sekerimHerkese günaydınlar nasılsınız fıstıklar
Akşama ne yapsak ki....Gece acile gittik eşim üşüttü sanırım. Uyumadık pek. İşe gitti şimdi eğer duramazsa gene randevu alıp ürolojiye gideceğiz. Sistit oldu sanırım. Acilde idrar tahlili temiz çıktı geri geldik de üroloji baksın dediler.
Aa ikizdik bu olmadı ne seversin bende cay sevmem kahvaltı harici içmem pek.Haftaya bir gün çıkacağım tekrar alışverişe
Ben kahve sevmem biliyor musun
Açma teli en temizi yada elinle kapıya tıkla aaa kapı çaldı görüşürüz de kapatıverSabah sabah sinirlendim narin . Tam sağlık ocağına ve e bebeğe gideceğim görümcem aramış havadan sudan konuştu sonra diyor ki eee nasılsınız annemle babamı aradın mı ? Aramadın mı kızzz diyor banaonunla konuşurken saati geçirdim sağlık ocağına gidemedim şuan işim gücüm var
Ne aldın miktar ne türü neHee bende simdi aldimm
Amaan ne aldim yaa Allah soyletti
Anladim
Ne aldın miktar ne türü ne
He birseyler aldın sandımKiiz yok ne altini ancak sahip cikiyorum
Yukselisi anlayamamistim onu yazdim
Mantı gördüm istagramdaDışardan söyle benceYada balık alıp balık yap hem pratik hem yararlı
Sende fenasınAçma teli en temizi yada elinle kapıya tıkla aaa kapı çaldı görüşürüz de kapatıver
Hayat şartları beni böyle yırtık yaptıSende fenasın
Bak oda güzel sarımsaklı yoğurtla ohh misMantı gördüm istagramdamantı yapıcağm
Ben normaldim ama bende o yola düştümHayat şartları beni böyle yırtık yaptı
Nerede harcadın o kadarKızlar iste geldim burdaydim.12.10 da dersten çıktım bu saate kadar 780 lira para harcadım
Bu ise başlama bana pek yaramadı
Yaa
Ben sadece ev esyasi sattim
Hediye kahve fincanim vardi annemler yerlestirirken kutuyu atip dolaba koymus aninda satildi
Dandik bi kizartma tenceresini minik lekelere kadar koydum
Hediye 6li kadeh kahve yani bardak vardi oda aninda gitti
Aksam cift kisilik carsaf buldum oda 10 dk da gitti
Pike takimi sattim bu zamana kadar acmamisim niye beklesin
6li yemek tabagi koydum miniklerden olanlar vardi onu bedavadan pahali verdim ama konsolum bosaliyo valla
Gorumcemin aldigi 6 li bardak ve surahi var ama dunyada daha cirkini yoktur kalin ve kocaman
Esim surahiyi bulmus getirdi bunuda sat diyor
Fiyatlandirma cok onemli
Birde ne olursa olsun 2. El
Ben teklifleri kabul ediyorum.
yok kız dogdudur halının kalınlığıda fark ediyo içerde halıda 45 cıkıyom bendeScss94 sabah halının üstünde tartıldım 39.4 kilo çıktım
Bu kadar fark nasıl olabilir çok enteresan benim tartı mı bozuk acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?