Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar kardesimle konustum da yine barut gibi..
Bebegi bazen kvsine birakiyor. Evde 3 kisiler buyuk babaanne, kv, kp..
Kv ve babaanne oldum olasi mama dusmani.
Cocugu dogar dogmaz hastahanelik etti. 2500 gr dogdu zorunlu sezeryandi erken dogumdu. Ne cene kaslari gelismisti ne sut 2 gun yeteri kadar geldi. Zorla mamaya baslattik verdirmiyordu 4. Gun dr kontrolunde dr yatirdi degeri sinira yakinmis ama cok kucuk oldugu icin bu kadar yukselen sarilik tehlikeli olur demisti siniri beklememisti
Sonra mesafe koydular ama bir sekilde aralari ısındı
Yegenim cok istahli yemek secmez anneyi aramaz
Cocuga krep yapmis birakmis bunu yemedi diye puding yedirmisler
Mama vermiyolarmis 10 aydir alisamadilar kabul etselerde etmeselerde o cocugun ana gidasi formul mama
Bazen 2 birim veriyolarmis sanki keyif kahvesi cocuk 5 birim iciyor
Kardesim yolar bunlari ben yatistirdim ama yok yani
Cocuk yetersiz beslenmeden kabiz oluyor hic boyle problemleri yoktu.
Gonul isterdiki asil sut ile buyusun ama biz onun canina zarar gelmesin diye korktuk yolunu cok bekledik mama icin uzulemeyiz yani.
Kardesim o cocugun annesi ne soyluyorsan yap mama niye kaciriyorsun kimden mama kiskaniyorsun
Bu arada birakma sebebi is
Cekimleri oluyor aile fotografciligi yapiyorlar
Okulla ilgili isler oluyor kardesim ogretmen
Oynuyorlar guzel bakiyorlar ama yemek konusu sıkıntı

Mesela nasıl fiyatlandırıyorsun? Örnek verebilir misin?

Kahve fincanlarini 33 liraya sattim teklifli satisti
Kizartma tenceresini 18 liraya verdim ama o kadar sevindimki uste para veresim geldi
Carsaf 41 liraya
Bunlar bana kalan komisyon harici rakamlar

10 gr altın almak istiyorum ama bu isten hiç anlamiyorum.Zarar ettirmez deniyor da şuan da yüksek.Gerci düşmez de.Boyle diye diye tl de kalıp eriyecek para ya.
Basım ağrıyor, kızım uyuyorken az yaticam bende.ama düşünceler uyutmuyor.istanbula aileme kacasim var.es kişisi kalsın bizsiz,görsün gününü neyse siz yazın ben okuyayım.okumak çok keyifli iş

İzmire gideyimde sen bana kaç gel

Bu kvler hep bir cins...Benimki de süt var ve yeterli olmasına rağmen mamaya devam etmek istiyordu.Oyle ki iki doktor da artık mamaya gerek yok diyordu ama kendisi besleyecek biberonla, anneye ihtiyaç kalmayacak ya, dediği olsun diye diretiyordu.Bir hafta zor dayandım bebekle arama girmesine.Kardesinin kvsine ise diyecek söz bulamıyorum.Nasil bir zihniyet bebeğin ihtiyaçlarını göz ardı eder?Yahu anneden daha iyi bebeğin yemesi,içmesi,uyuması,oyunu vb kim daha iyi bilebilir? Çok sinir oldum.Sorsaniz tecrube,biz kaç tane büyüttük derler...kardeşine Allah kolaylık versin canım.İnsallah büyüklere de akıl fikir diliyorum

İzmire gideyimde sen bana kaç gel
Çok cazip bir teklif Ya sen yeter ki İzmir'e git,yerles evine ve de ki keyif yapıyorum balkon,kahve,eşim çocuğum filan.Kendim yaşıyormuşcasina sevinicem,çok hakettiniz ve o anlar artık çok yakın inşallah

Cok tesekkur ederim
Cocugun ogunleri eksik kaliyor kilosuna da yansiyacaktir
Hem bebege inek sutu ne demek hazir puding ne demek mamadan dahami faydali
Kiz kasik mamaya bile gecmedi 2 yil formul mamaya devam edicek
10 aylik bebek tuza alisti
Annenin yaptigi hic birseyi vermiyorlarmis geri veriyorlarmis
Kardesimin eside kardeside cöp gibi buyutmuslerde nolmus
Kardesimin esi annemin yemekleriyle kilo aldi
Diyorum ya kardesim yolar onlari az kaldi

Hakediyorlar yolunmayi Sessiz kalıp içine atmasın kardesin.Ben öyle yaptım şuan cezasını çekiyorum,unutamıyorum.Unutamadikca içime atiyorum.Hasta olucam diye endişe ediyorum.Verem de bana dertten kederden gelmişti
Puding derken gerçek puding miydi yani süt,şeker..Kardeşine sabır diliyorum ama sessiz kalmasın lütfen ya,bebeğin her şeyi annesi.ve onun tum doğrularına da annesi karar verir..

NarinNarin buralardayim canim, bu hafta yazamadim, ilgin icin tesekkur ederim.
Gunduz is, aksam cocuklarla geciyor vakit. Kapiyi acinca kiz pacama yapisiyor, hemen emmek istiyor, elimi yuzumu yikayip ustumu zor degistiriyorum. Gecen iceri girince banyoyu gosteriyor, hadi yikan gel de beni fazla bekletme gibisinden. Abisi de boyleydi, iceri girince dogru odaya gec beni emzir isareti yapardi.
Her aksam oglanla en az yarim saat ders yapiyoruz, sonra kitap oku, banyo falan baska bir seye vakit kalmiyor. Annem bunlar sen gelince kuduruyor diyor, mizmislasiyorlar, ben de evdeki cogu vaktimi cocuklarima vakfettim.
Dun alisverise gittik, sarj kablomuz bozulmus, oglan da hamburger yapan playdough makinesinden istiyordu. 41$ tuttu, 20$ kiza bez aldigimda verdikleri hediye cekini kullandim. Ama yine bir leylalik yaptim, daha once kullanmis oldugun hediye cekinin numarasini vermisim, olmadi tabi, sonra farkettim, duzelttim ama 15 dakika falan ugrastirdim kasadakileri, ozur diledim. Esim de diyor yine yaptin yapacagini, dedim bak bayadir yapmiyordum valla, yok yok yapmissindir da bana soylemiyorsundur diyor, adamin bana olan inanci sifir :)
Legolarda indirim vardi, bir tane oglana bir de yegenime aldim. Eve geldik hemen yapmaya basladi, ama onemli bir parcasi yok, hic de eksik cikmaz aslinda ama aradim taradim yok, dedim geri gotururuz, sonra banyoya giderken bir baktim banyonun onunde, bizim kucuk yaramaz oralara tasimis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…