- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.641
Ahahahhhhaha koptum gülmekten. zeryaaaaaa çok zayıflamışsınnnnnnn
yok kız dogdudur halının kalınlığıda fark ediyo içerde halıda 45 cıkıyom bende
Dün balık vardı menüde neyse ayarlayacağım bakalımSelam sekerim❤Balık yap bugün bol salata oh en temizi
yüreğime inecekti az kalsın30 kilo fark çıktı ya
Evlendiğimde 45 dimbiraz daha çok çıkaymış iyiydi motive açısından en son ilk okulda 39 kiloydum herhal
En sevdiğimmmmmKızlar iste geldim burdaydim.12.10 da dersten çıktım bu saate kadar 780 lira para harcadım
Bu ise başlama bana pek yaramadı
bende 49 dumEvlendiğimde 45 dim
Mesela nasıl fiyatlandırıyorsun? Örnek verebilir misin?
Kolay gelsin canımMutfağı temizledim çarşafları değiştirdim şimdi süpürme zamanı
okyonus ben çay seviyorum canım benim
İzmire gideyimde sen bana kaç gel10 gr altın almak istiyorum ama bu isten hiç anlamiyorum.Zarar ettirmez deniyor da şuan da yüksek.Gerci düşmez de.Boyle diye diye tl de kalıp eriyecek para ya.
Basım ağrıyor, kızım uyuyorken az yaticam bende.ama düşünceler uyutmuyor.istanbula aileme kacasim var.es kişisi kalsın bizsiz,görsün günününeyse siz yazın ben okuyayım.okumak çok keyifli iş
Bu kvler hep bir cins...Benimki de süt var ve yeterli olmasına rağmen mamaya devam etmek istiyordu.Oyle ki iki doktor da artık mamaya gerek yok diyordu ama kendisi besleyecek biberonla, anneye ihtiyaç kalmayacak ya, dediği olsun diye diretiyordu.Bir hafta zor dayandım bebekle arama girmesine.Kardesinin kvsine ise diyecek söz bulamıyorum.Nasil bir zihniyet bebeğin ihtiyaçlarını göz ardı eder?Yahu anneden daha iyi bebeğin yemesi,içmesi,uyuması,oyunu vb kim daha iyi bilebilir? Çok sinir oldum.Sorsaniz tecrube,biz kaç tane büyüttük derler...kardeşine Allah kolaylık versin canım.İnsallah büyüklere de akıl fikir diliyorumKizlar kardesimle konustum da yine barut gibi..
Bebegi bazen kvsine birakiyor. Evde 3 kisiler buyuk babaanne, kv, kp..
Kv ve babaanne oldum olasi mama dusmani.
Cocugu dogar dogmaz hastahanelik etti. 2500 gr dogdu zorunlu sezeryandi erken dogumdu. Ne cene kaslari gelismisti ne sut 2 gun yeteri kadar geldi. Zorla mamaya baslattik verdirmiyordu 4. Gun dr kontrolunde dr yatirdi degeri sinira yakinmis ama cok kucuk oldugu icin bu kadar yukselen sarilik tehlikeli olur demisti siniri beklememisti
Sonra mesafe koydular ama bir sekilde aralari ısındı
Yegenim cok istahli yemek secmez anneyi aramaz
Cocuga krep yapmis birakmis bunu yemedi diye puding yedirmisler
Mama vermiyolarmis 10 aydir alisamadilar kabul etselerde etmeselerde o cocugun ana gidasi formul mama
Bazen 2 birim veriyolarmis sanki keyif kahvesi cocuk 5 birim iciyor
Kardesim yolar bunlari ben yatistirdim ama yok yani
Cocuk yetersiz beslenmeden kabiz oluyor hic boyle problemleri yoktu.
Gonul isterdiki asil sut ile buyusun ama biz onun canina zarar gelmesin diye korktuk yolunu cok bekledik mama icin uzulemeyiz yani.
Kardesim o cocugun annesi ne soyluyorsan yap mama niye kaciriyorsun kimden mama kiskaniyorsun
Bu arada birakma sebebi is
Cekimleri oluyor aile fotografciligi yapiyorlar
Okulla ilgili isler oluyor kardesim ogretmen
Oynuyorlar guzel bakiyorlar ama yemek konusu sıkıntı
Çok cazip bir teklifİzmire gideyimde sen bana kaç gel
Bu kvler hep bir cins...Benimki de süt var ve yeterli olmasına rağmen mamaya devam etmek istiyordu.Oyle ki iki doktor da artık mamaya gerek yok diyordu ama kendisi besleyecek biberonla, anneye ihtiyaç kalmayacak ya, dediği olsun diye diretiyordu.Bir hafta zor dayandım bebekle arama girmesine.Kardesinin kvsine ise diyecek söz bulamıyorum.Nasil bir zihniyet bebeğin ihtiyaçlarını göz ardı eder?Yahu anneden daha iyi bebeğin yemesi,içmesi,uyuması,oyunu vb kim daha iyi bilebilir? Çok sinir oldum.Sorsaniz tecrube,biz kaç tane büyüttük derler...kardeşine Allah kolaylık versin canım.İnsallah büyüklere de akıl fikir diliyorum
Hakediyorlar yolunmayiCok tesekkur ederim
Cocugun ogunleri eksik kaliyor kilosuna da yansiyacaktir
Hem bebege inek sutu ne demek hazir puding ne demek mamadan dahami faydali
Kiz kasik mamaya bile gecmedi 2 yil formul mamaya devam edicek
10 aylik bebek tuza alisti
Annenin yaptigi hic birseyi vermiyorlarmis geri veriyorlarmis
Kardesimin eside kardeside cöp gibi buyutmuslerde nolmus
Kardesimin esi annemin yemekleriyle kilo aldi
Diyorum ya kardesim yolar onlari az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?