Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende mesela kızıma hergün yedirdiklerim

Yumurta,,, yoğurt,,,kefir,,,,ceviZ,,,köfte,, zeytin mutlaka bunları yediriyorum salatayı zaten çok seviyor ekşili filan

Onun dışında çok kasmıyorum istediği miktarda yediriyorum

Kefir sence bağırsak sistemini fazla çalıştırıyor mu

çok güzel canım kefir dışında herşey benim listemde de var.

kefiri çok isterdim sevsin ama hiç sevmedi

evet çok normal hiç dert etme Bir gün yer iki gün yemez, onlar da aynı biz gibi bazen iştahları açık oluyor bazen kapalı.

büyüyünce filinta gibi olur kızları peşinden koşturur artık

Vallahi bağırsak sistemi olarak değil ama sağlıklı olduğu için veriyorum bağırsakla bir sorun yok şuanda
Benim bebe kefiri biberondan değil de kendi kutusundan içiyor biberona koydum verdim deli yA içmedi ve o biberondan 1 gün boyunca su bile içmedi kefir veriyorum zannedip bende kefiri kendi şişesinden verdim öyle içti . Bağırsakları fazla çalıştırır mı acaba diye düşündüm benimkinin bağırsaklar zaten fazla çalışıyor o yüzden sordum

evet çok normal hiç dert etme Bir gün yer iki gün yemez, onlar da aynı biz gibi bazen iştahları açık oluyor bazen kapalı.

büyüyünce filinta gibi olur kızları peşinden koşturur artık
Bende deli Kv olurum ama dimi bu arada kefiri meyveli olanı denedin mi

Benim kızda öyle zaten şuanda biberon kullanmıyoruz ama önceden şişesinden içiyordu

Canım miktarını sen belirleyebilirsin 1 çay bardağı değğl de yarım çay bardağı verebilirsin

Benim kızda öyle zaten şuanda biberon kullanmıyoruz ama önceden şişesinden içiyordu

Canım miktarını sen belirleyebilirsin 1 çay bardağı değğl de yarım çay bardağı verebilirsin
Hııı evet 1 çay bardağı filan benim oğlana çok fazla cidden ben tadımlık veriyordum az yani

Bak mesela tuçe ben mutlaka hergün et yedirmeye çalışıyorum tike olarak değil ama köfte olarak mutlaka günde 2 tane veriyorum
Mücveri kıymalı yapıyorum
Yoğurdu hiç meyveli vermedim hep sade yer meyveyi eline veririm kendi yer
Balık haftada bir mutlaka veriyorum (ilk kızım yemiyor diye hata yaptım çorbasına koyuyordum tadını bilmedi hala zorla yer)
İçlik köfte hafta bir veririm

Gibi gibi şeyler

meyveli olanları doktorlar önermiyor ya o yüzden denemedim hiç. Sade olanı denedim birkaç kez ama sevmedi.

aslında kritik yaşları geçti meyveli olanları da deneyebilirim
Ya sade olanı bende içemem şahsen meyveli denedik biz sadeyi içmedi . Meyveli de aynı danone

Haftada 2 gün kırmızı et 1 gün balık 2 gün bakliyat 2 gün sebze . Yoğurt seninle aynı kafadayız eline veriyorum birde muzu muhallebilerine koyuyorum. Gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…