- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.821
Büyük kızıma da ceviz veriyorum onunkileri de kapıp yiyorAy ne güzel benimki de ceviz her gün yiyor ama fındık çok nadir canı isterseikisi de çok faydalı yarasın prensese
Kefir sence bağırsak sistemini fazla çalıştırıyor muBende mesela kızıma hergün yedirdiklerim
Yumurta,,, yoğurt,,,kefir,,,,ceviZ,,,köfte,, zeytin mutlaka bunları yediriyorum salatayı zaten çok seviyor ekşili filan
Onun dışında çok kasmıyorum istediği miktarda yediriyorum
Ağzının tadını biliyorBüyük kızıma da ceviz veriyorum onunkileri de kapıp yiyor
Bende mesela kızıma hergün yedirdiklerim
Yumurta,,, yoğurt,,,kefir,,,,ceviZ,,,köfte,, zeytin mutlaka bunları yediriyorum salatayı zaten çok seviyor ekşili filan
Onun dışında çok kasmıyorum istediği miktarda yediriyorum
Ebeye bahsettim bugün 3 gün yiyor 4 gün yemiyor öğün miktarı az bence ayrıca saat olarak araları uzatsam da fark etmedi diye . Kadın bu çok normal dedi bana o yüzden sakinleştim Açıkcası. Kg olarak sınırın bir tık üzerinde boyu allahtan iyi
Vallahi bağırsak sistemi olarak değil ama sağlıklı olduğu için veriyorum bağırsakla bir sorun yok şuandaKefir sence bağırsak sistemini fazla çalıştırıyor mu
Yaaaaaa çileklisi böğürtlenlisi filan var ama ben sade verdim tadını öyle sevsin diyeçok güzel canım kefir dışında herşey benim listemde de var.
kefiri çok isterdim sevsin ama hiç sevmedi
Bende hiç sevmem ceviziAğzının tadını biliyor
Benim bebe kefiri biberondan değil de kendi kutusundan içiyorVallahi bağırsak sistemi olarak değil ama sağlıklı olduğu için veriyorum bağırsakla bir sorun yok şuanda
Bende deli Kv olurum ama dimievet çok normal hiç dert etmeBir gün yer iki gün yemez, onlar da aynı biz gibi bazen iştahları açık oluyor bazen kapalı.
büyüyünce filinta gibi olur kızları peşinden koşturur artık
Benim kızda öyle zaten şuanda biberon kullanmıyoruz ama önceden şişesinden içiyorduBenim bebe kefiri biberondan değil de kendi kutusundan içiyorbiberona koydum verdim deli yA içmedi ve o biberondan 1 gün boyunca su bile içmedi kefir veriyorum zannedip bende kefiri kendi şişesinden verdim öyle içti . Bağırsakları fazla çalıştırır mı acaba diye düşündüm benimkinin bağırsaklar zaten fazla çalışıyor o yüzden sordum
Hııı evet 1 çay bardağı filan benim oğlana çok fazla cidden ben tadımlık veriyordum az yaniBenim kızda öyle zaten şuanda biberon kullanmıyoruz ama önceden şişesinden içiyordu
Canım miktarını sen belirleyebilirsin 1 çay bardağı değğl de yarım çay bardağı verebilirsin
Sen kesin kaju filan seversin elit şeylerBende hiç sevmem cevizi
Bende deli Kv olurum ama dimibu arada kefiri meyveli olanı denedin mi
Ya sade olanı bende içemem şahsenmeyveli olanları doktorlar önermiyor ya o yüzden denemedim hiç. Sade olanı denedim birkaç kez ama sevmedi.
aslında kritik yaşları geçti meyveli olanları da deneyebilirim
Haftada 2 gün kırmızı et 1 gün balık 2 gün bakliyat 2 gün sebze . Yoğurt seninle aynı kafadayız eline veriyorum birde muzu muhallebilerine koyuyorum. Gibi gibiBak mesela tuçe ben mutlaka hergün et yedirmeye çalışıyorum tike olarak değil ama köfte olarak mutlaka günde 2 tane veriyorum
Mücveri kıymalı yapıyorum
Yoğurdu hiç meyveli vermedim hep sade yer meyveyi eline veririm kendi yer
Balık haftada bir mutlaka veriyorum (ilk kızım yemiyor diye hata yaptım çorbasına koyuyordum tadını bilmedi hala zorla yer)
İçlik köfte hafta bir veririm
Gibi gibi şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?