Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence de gaz sancısı yaşamış

14 TL su sipariş verdim 20 TL eşim tahinli ve börek aldı kahvaltı ettik o yattı bende bebek oynatıyorum ojelerimi temizledim masayı toplamam lazım

okyonus cok geçmiş olsun cnm kuzular hasta olmasın
Akşama bizde balık yiyeceğiz canlı dersim var evi biraz toparlarım. Pazar market işi var büyük kızın bale dersine götüreceğim,Migros a uğrayacağım öğrenciler için kedi maması alacağım 4 ekim hayvanları koruma günü kedi besleriz çocuklarla.
Yazarken yoruldum.

Geçmiş olsun canım. Tam mevsim geçişi hastalıklar başlar yavaş yavaş. Karnı ağrımış üşütmüştür yerde yatarken falan. Bizimki de iki gündür az az öksürüyor tetikteyim kalın giydirmeye başladım

Selam kızlar

Ay menemen yapmaya üşendim ya klasik kahvaltı yaptım haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz incir

çocuk da kahvaltısını güzel yaptı

Akşama kıymalı patlıcan yemeği yapıcam dünden biraz pilav kaldı eşime yeter , ben patlıcan yerim. Yanına da salata yaparım.

temizlik yapmam lazım ama belim çok ağrıyor regl oldum. Yavaş yavaş yapmaya çalışacağım en azından süpürür toz alırım

sabah hiç üşenmedim menemenimi yaptim yedim zerya271210 akşam yine hafif yerim yarın sebzeli noodle yapicam şimdiden hayalini kuruyorum
Oooooooo şunun şurasında 58 e ne kalmış
Tartımın pili bitmiş 1 kasıma kadar dikkat edicem hiç tartılmadan inşallah güzel sonuç olır

Oooooooo şunun şurasında 58 e ne kalmış
Tartımın pili bitmiş 1 kasıma kadar dikkat edicem hiç tartılmadan inşallah güzel sonuç olır
hadi bakalim ben sık tartılınca daha çok motive oluyorum niyeyse yeni hedefim 57 sonra da korumaya geçerim diye düşündüm inşallah korurum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…