Bugün ne aldin kaç tl harcadin

hadi bakalim ben sık tartılınca daha çok motive oluyorum niyeyse yeni hedefim 57 sonra da korumaya geçerim diye düşündüm inşallah korurum yaaa
Ben koruyamadım 57.5 u görmüştüm tartıda çok iyiydimmmm

Yılbaşına 60 kilo olarak girmek istiyorum

inşallah canim yaparsın seeen ben uzun zamandır bu kadar vermemiştim kilo ki 1 ay sürmüyodu diyetler hiç
Evet yaaaa yaparım inanıyorum ama sonrasında işte annem arkadaşlar boyuna göre iyisin filan deyince bir rahatlık geliyor

Ama sıkılaşmaya ihtiyacım var youtube dan video yapacam biraz sen ne yapıyorsun

Evet yaaaa yaparım inanıyorum ama sonrasında işte annem arkadaşlar boyuna göre iyisin filan deyince bir rahatlık geliyor

Ama sıkılaşmaya ihtiyacım var youtube dan video yapacam biraz sen ne yapıyorsun
ben chloe ting yapiyorum bide lilly sabri yapiyorum en çok lilly yapiyorum ama 7 8 dakika olanlar var onla başla başlangıç olarak canim

sabah hiç üşenmedim menemenimi yaptim yedim zerya271210 akşam yine hafif yerim yarın sebzeli noodle yapicam şimdiden hayalini kuruyorum
Afiyet olsun canım menemen ekmeksiz yiyince sorun yok aslında akşam normal yiyebilirsin. Sebzeli noodle da güzel olur he

Evi bi hızlıca süpüreceğim şimdi. Hava çok güzel bunlar son günler, daha dışarı çıkamayız.

Çocuğu dışarı çıkartacağım parka götüreceğim , bulunduğumuz ilçenin merkez kısmında güzel bir park var oraya. Hava soğumadan erken gidelim diye düşündüm.

yemeği de pişirdim hazır.

detaylı temizliği sonraya bıraktım oğlumdan kıymetli değil

Benim oglani senin kayinvalideye bi gonderesim gelmedi degil hani, hakkindan gelir gibi hissettim

Aaa yarin yap menemenBende yarım yapacağım.

Poğaça yarışmasına tarif yolladım :)) hep oyluyordum takip ediyordum hadi bu kez ben de yapayım dedim :) küçük uyurken büyük kızla yaptık. :))
Bayıldım şuan gördüm tabakların da çok güzel boza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…