- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.921
Ben koruyamadım 57.5 u görmüştüm tartıda çok iyiydimmmmhadi bakalim ben sık tartılınca daha çok motive oluyorum niyeyseyeni hedefim 57 sonra da korumaya geçerim diye düşündüm inşallah korurum yaaa
inşallah canim yaparsın seeen ben uzun zamandır bu kadar vermemiştim kilo ki 1 ay sürmüyodu diyetler hiçBen koruyamadım 57.5 u görmüştüm tartıda çok iyiydimmmm
Yılbaşına 60 kilo olarak girmek istiyorum
Evet yaaaa yaparım inanıyorum ama sonrasında işte annem arkadaşlar boyuna göre iyisin filan deyince bir rahatlık geliyorinşallah canim yaparsın seeen ben uzun zamandır bu kadar vermemiştim kilo ki 1 ay sürmüyodu diyetler hiç
ben chloe ting yapiyorum bide lilly sabri yapiyorum en çok lilly yapiyorum ama 7 8 dakika olanlar var onla başla başlangıç olarak canimEvet yaaaa yaparım inanıyorum ama sonrasında işte annem arkadaşlar boyuna göre iyisin filan deyince bir rahatlık geliyor
Ama sıkılaşmaya ihtiyacım var youtube dan video yapacam biraz sen ne yapıyorsun
Tamam canım bakayım bendeben chloe ting yapiyorum bide lilly sabri yapiyorum en çok lilly yapiyorum ama 7 8 dakika olanlar var onla başla başlangıç olarak canim
Afiyet olsun canımsabah hiç üşenmedim menemenimi yaptim yedimzerya271210 akşam yine hafif yerim yarın sebzeli noodle yapicam şimdiden hayalini kuruyorum
Bu insanlardaki yemek yedirme merakı beni öldürüyor yaaaaa
Kayınvalidemde böyle eltim hasta olduğunda oğlana kendi baktı 15 günde 4 kilo almış ayyyyyy 7 yaşında ama 10 yaşında gösteriyor dedim hiç iyi değil böyle
Bize geldiler yemek yediriyor çocuğa anne küçük değil artık kendi yesin dedim
Zorla yedirdi çocuk kusacaktı kendini koltuğa zor attı
Benim büyük kızıma da aynısını yapıyordu zorla yediriyorsu sonra kusuyordu
Vallahi itinayla kilo aldırırrrBenim oglani senin kayinvalideye bi gonderesim gelmedi degil hani, hakkindan gelir gibi hissettim
Aaa yarin yap menemenSelam kızlar
Ay menemen yapmaya üşendim yaklasik kahvaltı yaptım haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz incir
çocuk da kahvaltısını güzel yaptı
Akşama kıymalı patlıcan yemeği yapıcam dünden biraz pilav kaldı eşime yeter , ben patlıcan yerim. Yanına da salata yaparım.
temizlik yapmam lazım ama belim çok ağrıyor regl oldum. Yavaş yavaş yapmaya çalışacağım en azından süpürür toz alırım
Desteklerim seni kullanırım sana benden 1 oyPoğaça yarışmasına tarif yolladım :)) hep oyluyordum takip ediyordum hadi bu kez ben de yapayım dedim :) küçük uyurken büyük kızla yaptık. :))
Bayıldım şuan gördüm tabakların da çok güzel bozaPoğaça yarışmasına tarif yolladım :)) hep oyluyordum takip ediyordum hadi bu kez ben de yapayım dedim :) küçük uyurken büyük kızla yaptık. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?