- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.861
Çok sağlıksız büyüyorlar insan görünce üzülüyor cidden .Sen kendi bildiğini yap boşver onları
Yazık günah o cocuklara yaa
Büyük kızımda böyle sürekli tavuk makarna patates yiyorÇok sağlıksız büyüyorlar insan görünce üzülüyor cidden .
Yazık günah çocuklara.Ayyyyy çok tanıdık kafa bu allahım yarabbimküçük görümcem kocaman kıza zorla 2 saatte bir yatırıp elini ağzının arasına koyup yemek yedirdi şimdi kız 6 yaşında ama en az 10 gösteriyor aşırı kg Sahibi oldu herkes obez oldu diye eleştiriyor . Çünkü küçük yaşta midesi çok büyütüldü . Aynı görümce izinde benim bebeğe triliçe yedirmeye kalktı . Ortanca görümce 3 aylık oğluna cici bebeyi suda açıp yedirdi çocuk kabız oldu hastahanelik oldular . Kutu kutu cici bebe arı mama yedirdi . Çocuk şuan 4 yaşında resmî atsam 10 kesin dersiniz eşim Bile çocuğu görünce şoka girdi . Şimdi bunların önünden yemek kaçırılıyor 2 saatte bir yemek yedirmiyorum cici bebeyi suda açmadım inek sütü vermedim diye kötü anne oldum ben
Yol yakınken önüne geç canım.Büyük kızımda böyle sürekli tavuk makarna patates yiyor
Aslında ben küçükken yemek yemeyince ayrı yemek yapmazdım ne varsa onu yesin sebze filan
Kayınvalidem boşver ağlamasın tavuk yapim makarna yapim diye diye çocuk alıştı sebze filan yiyor ama biraz zorlayarak
O neydi kızzzzzYazık günah çocuklara.
Çağımızın en büyük sorunu zaten şeker ve obezite. Üçüncu sırada bana göre cahillik geliyor
bebekken çocuğu sürekli doktora götürüyordu bu çocuk aç mı doymuyor mu vesaire vesaire .. doktor dayanamamis artık ya merak etme demiş en az senin kadar olur demiş.(1.74 boyunda zebellah gibi birşey. Kilo alica kötü duruyor)
Geçenlerde sohbet arasında kayın babama, çocuklara günde bir tane ceviz yedirmeye çalışıyorum dedim. kayın babam diyor ki görümcen bir yılda 400 kilo ceviz yedirdi çocuğa diyor
Tabi tabi zaten kıza kalsa ooooooooo hiç başedememYol yakınken önüne geç canım.
Valla bak öyle dedi adamO neydi kızzzzz
400 kilo mu
Ohaaaaa artık oha tövbe tövbe yA ne 400 üYazık günah çocuklara.
Çağımızın en büyük sorunu zaten şeker ve obezite. Üçüncu sırada bana göre cahillik geliyor
bebekken çocuğu sürekli doktora götürüyordu bu çocuk aç mı doymuyor mu vesaire vesaire .. doktor dayanamamis artık ya merak etme demiş en az senin kadar olur demiş.(1.74 boyunda zebellah gibi birşey. Kilo alica kötü duruyor)
Geçenlerde sohbet arasında kayın babama, çocuklara günde bir tane ceviz yedirmeye çalışıyorum dedim. kayın babam diyor ki görümcen bir yılda 400 kilo ceviz yedirdi çocuğa diyor
Benimkinde zayıf püre bunu biliyoruz zaten herkesten önce ben söylüyorum . 4. Ayda kg alımı yavaşladı mama takviyesi vermek istedim kabul etmedi . 6. Ayda emeklemeye başladı ve sünnet oldu o ay hiç birşey yediremedim kg almadı ama boyu uzamıştı . Çocuğun kendi Kararları var eğer yemek istemezse video aç Şarkı söyle kendini yerden yere at yemiyor. Ama istediği zaman da yiyor yani ben ne yapabilirim. Yediği öğünleri kaliteli hale getirmeye çalışıyorum ancakBenim oğlan zayıf ama tüm değerleri güzel çıktı maşallah.
Sadece yemekleri severek yemiyor bunun farkındayız.
İphone alBu arada telefonum bozuldu herhalde hoparlörü patladı hiç ses çıkmıyor ne ben duyuyorum ne karşı taraf
Eşim yeni alalım dedi ama kız sürekli atıyor bence ondan oldu tamire vermem lazım
Seninki persentilde normal sınırların içerisinde.Benimkinde zayıf püre bunu biliyoruz zaten herkesten önce ben söylüyorum . 4. Ayda kg alımı yavaşladı mama takviyesi vermek istedim kabul etmedi . 6. Ayda emeklemeye başladı ve sünnet oldu o ay hiç birşey yediremedim kg almadı ama boyu uzamıştı . Çocuğun kendi Kararları var eğer yemek istemezse video aç Şarkı söyle kendini yerden yere at yemiyor. Ama istediği zaman da yiyor yani ben ne yapabilirim. Yediği öğünleri kaliteli hale getirmeye çalışıyorum ancak
Bir baktır canım uyguna yapılırsa yaptırabilirsin çok pahalıysa yenisi düşünülebilirBu arada telefonum bozuldu herhalde hoparlörü patladı hiç ses çıkmıyor ne ben duyuyorum ne karşı taraf
Eşim yeni alalım dedi ama kız sürekli atıyor bence ondan oldu tamire vermem lazım
Aynen canım kızım sürekli atıyor o yüzden yeni almak istemiyorum şimdilikBir baktır canım uyguna yapılırsa yaptırabilirsin çok pahalıysa yenisi düşünülebilir
Çok pahalı telefonlar yaaa
Aynen öyle ayrıca 6-9 ay aralığına baktığımız zaman alması gereken kg almış dün doktor da söyledi bunu sorun yok diye . Bende takmıyorum artık . Ki yaşıtlarına göre yaptığı her hareket erken oldu bunu görmemek için kör olmak lazım . Birde kendileri de söylüyorlar önümüzdeki ay yürürmüş benim oğlan . Sonra tuğçe çocuğa bakamıyor diyorlar nasıl bir kafa yapısıSeninki persentilde normal sınırların içerisinde.
Yani herhangi bir gelişim bozukluğu yok.
Tabii ki kaliteli beslemeye çalış.
Şimdi bazen anneler diyor ki işte sağlıklı olsun kiloya boş ver gerisi önemli değil falan diyorlar.
Ama bebeklik çağında boy ve kilo kontrolleri önemli. Persentilin dışında kalmamalı. Ayrıca ayına uygun refleksleri gösteriyorsa ve kan değerleri de iyi ise kafaya takacak bir şey yoktur
İphone herşeyi çok pahalı beeEşim iphone x dedi ama ben bu cadıyla almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?