- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.881
Bendeki 7 plus memnunumİphone herşeyi çok pahalı beeben sürekli aranıp saçma sapan şeyler söylendiği için konuşma kaydedici indirmek istedim . Ay kuzenimde ücretsiz benim telefonda ücretli
Hayat işte ne yaparsınBendeki 7 plus memnunum
Bir kez daha anladım tuçe çok fenasın
Örümcek beyinliler ya bu zihniyet nedense bana da tanıdık geliyor malesef aynı zihniyet benim başımda da var bu yıl memlekete gidince kv cocuguma zayıf diye şuna bak mezardaki mefta sanki dedi bıktım gercekten ne yaptıysam zihniyetleri değişmedi anlamiyorlar çünkü sanki hiç anne olmamislar bunlar konusulunca bı anne ne hisseder düşünmüyorlar taktir ettim sizi iyi ki o mevzuyu orada dile getirmissiniz yoksa asla susmazlar hiç olmazsa şimdi cesaret edemeyeceklerAyyyyy çok tanıdık kafa bu allahım yarabbimküçük görümcem kocaman kıza zorla 2 saatte bir yatırıp elini ağzının arasına koyup yemek yedirdi şimdi kız 6 yaşında ama en az 10 gösteriyor aşırı kg Sahibi oldu herkes obez oldu diye eleştiriyor . Çünkü küçük yaşta midesi çok büyütüldü . Aynı görümce izinde benim bebeğe triliçe yedirmeye kalktı . Ortanca görümce 3 aylık oğluna cici bebeyi suda açıp yedirdi çocuk kabız oldu hastahanelik oldular . Kutu kutu cici bebe arı mama yedirdi . Çocuk şuan 4 yaşında resmî atsam 10 kesin dersiniz eşim Bile çocuğu görünce şoka girdi . Şimdi bunların önünden yemek kaçırılıyor 2 saatte bir yemek yedirmiyorum cici bebeyi suda açmadım inek sütü vermedim diye kötü anne oldum ben
Hala devam ediyorlar emin ol akıllanmadılarÖrümcek beyinliler ya bu zihniyet nedense bana da tanıdık geliyor malesef aynı zihniyet benim başımda da var bu yıl memlekete gidince kv cocuguma zayıf diye şuna bak mezardaki mefta sanki dedi bıktım gercekten ne yaptıysam zihniyetleri değişmedi anlamiyorlar çünkü sanki hiç anne olmamislar bunlar konusulunca bı anne ne hisseder düşünmüyorlar taktir ettim sizi iyi ki o mevzuyu orada dile getirmissiniz yoksa asla susmazlar hiç olmazsa şimdi cesaret edemeyecekler
bilirim bilirim anlamazlar aynı kafadan benimkilerde bir türlü anlamıyorlar şişman çocuk olması önemli değil sağlıklı olması önemli resmen psikolojik baskıHala devam ediyorlar emin ol akıllanmadılar
Madem inkar edecekler neden söylüyorlar boşver sen eşinle iyi ol o da zamanla sana hak verip senin yanında olacaktırHayat işte ne yaparsınşaka bir yana o gece bana dünyanın lafı sayıldı şimdi Buraya yazmak istemiyorum . Sonra annemle babamı çağırdım hiç biz öyle şeyler demedik vs vs söyledikleri şeyleri hiç söylememiş gibi davrandılar
Bana bir söyleyene ben 10 söyledim daha akıllanmadılar annemi babamı arayıp çağırdım insan biraz utanır . Ama Kv annem gelince kıpkırmızı oldu sesini çıkaramadı.bilirim bilirim anlamazlar aynı kafadan benimkilerde bir türlü anlamıyorlar şişman çocuk olması önemli değil sağlıklı olması önemli resmen psikolojik baskı
Oooo kendi kızları Kv ye çat çat lafları sayıyor sürekli . Ben bir laf söyledim diye saygısız oldum sonra iyice bağırdım hepsine battı balık yan gider çünküMadem inkar edecekler neden söylüyorlar boşver sen eşinle iyi ol o da zamanla sana hak verip senin yanında olacaktır
Kimse kimseye karışamaz yok ailene filan gidemezsin ne kadar saçma şeyler kendi kızları da kaynanasının sözünden çıkmıyor mu o zaman o da annesi gile gelmesin
En iyisini yapmışsın ne kadar ciddi olduğunu anlasınlar bende artık diyorum sen çocuklarını buyutmussun bırak bende kendi çocuğumu buyuteyim diye eğer lafını vermezsen asla susmuyorlarBana bir söyleyene ben 10 söyledim daha akıllanmadılar annemi babamı arayıp çağırdım insan biraz utanır . Ama Kv annem gelince kıpkırmızı oldu sesini çıkaramadı.
Artık öyle çok sustum ben cidden çok üzüldüm patlama noktam olduEn iyisini yapmışsın ne kadar ciddi olduğunu anlasınlar bende artık diyorum sen çocuklarını buyutmussun bırak bende kendi çocuğumu buyuteyim diye eğer lafını vermezsen asla susmuyorlar
İyi yaptınız zamanla esinizde anlayacak sizi savunacak emin olunArtık öyle çok sustum ben cidden çok üzüldüm patlama noktam oldu
Bana sen haklıydın diyor ama tabi onların yanında demedikten sonra kıymeti yok kendine de söyledim zatenİyi yaptınız zamanla esinizde anlayacak sizi savunacak emin olun
Benim eşimde öyleydi şimdi beni savunuyor hepsini susturuyor emin olun esinizde yapacak zamanlaBana sen haklıydın diyor ama tabi onların yanında demedikten sonra kıymeti yok kendine de söyledim zaten
Umarım yoksa çok kırıcı oluyorBenim eşimde öyleydi şimdi beni savunuyor hepsini susturuyor emin olun esinizde yapacak zamanla
Ay yeni kalktım valla gece oğlusum hastaydı kıvrandı ağladı karnı çok agrıdı
Geçmiş olsun canım havalar serinledi acaba üşüttü mü ya da çorapsız yere basıyorsa gaz sancısı da olabilir çok kötüAy yeni kalktım valla gece oğlusum hastaydı kıvrandı ağladı karnı çok agrıdıSaat 4te bir uyandı oradan oraya atıyor kendini Allahtan annemlerdeyim hemen yalnız olduğum zamanlar geldi aklıma küçüklerinde olurdu alır acile giderdim yalnız Dolven verdim sonra biraz rahatladı hala uyuyor bende sersem gibiyim.
Ah canım benim günaydın Çok geçmiş olsunAy yeni kalktım valla gece oğlusum hastaydı kıvrandı ağladı karnı çok agrıdıSaat 4te bir uyandı oradan oraya atıyor kendini Allahtan annemlerdeyim hemen yalnız olduğum zamanlar geldi aklıma küçüklerinde olurdu alır acile giderdim yalnız Dolven verdim sonra biraz rahatladı hala uyuyor bende sersem gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?