- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.981
ciddiyim ben en düşük kilona ramazanda ulaştımbende kışın tutcam inşallah
Bende nasip olursa havalar biraz daha serinleyince her pzartesi perşembe istiyorum oruç tutmak inşallah tutabilirimbende kışın tutcam inşallah
bende ayni şekilde düşünüyorum ama ilk kez gelecek evime gelme diyemedimOffffffff k
Offff yaaa heryeri geziyor birde size gelecek keşke kabul etmeseydin canım hani evden çıkmıyor olsa neyse ama
Geçen hafta o kadar söylememe rağmen annemler düğüne gitti dedim 1 haftadan önce sizinle görüşmeyeceğim
Ya sonunda da hepimiz geçirecez ama bile istiye de geçirmek istemiyorum
İnşallah canımbende ayni şekilde düşünüyorum ama ilk kez gelecek evime gelme diyemedim
Bizde çok dikkat ettik bu zamana kadar umarım bisey olmaz
Bende spor salonu istiyorum bizim burda yakında var ayşık 120 tl diyor ama ben korkuyorum
Önce çekilmiştir canım mutlaka
Rabbim gönlündekini senin eylesin canım benim
ciddiyim ben en düşük kilona ramazanda ulaştım
Ama borcum var ilk amaç borcumu ödemek yemin ederim Allahım
inşallah canımBende nasip olursa havalar biraz daha serinleyince her pzartesi perşembe istiyorum oruç tutmak inşallah tutabilirim
bende istiyorum valla sabah erken kalkınca dayanamıyorum diye günler kısalsın diye bekliyorum bendeBende nasip olursa havalar biraz daha serinleyince her pzartesi perşembe istiyorum oruç tutmak inşallah tutabilirim
Bi kızımla geçen hafta 3 gün tuttuk benim 1 gün borcum var ama kızıma hamileyken ki duruyorinşallah canım
Bende regliyi bekliyorum 4 gün var ondan sonra başlayacağım inşallah
Ben aslında hiç susamıyorum acıkmıyorum ama küçük cadıya laf yetiştirmekten dilim kuruyorbende istiyorum valla sabah erken kalkınca dayanamıyorum diye günler kısalsın diye bekliyorum bende
bende aynı durumdayım inan ki bi saniye sorular bitmiyo tuvalette bile soru soruyo neden yediklerimiz kaka oluur diyoBen aslında hiç susamıyorum acıkmıyorum ama küçük cadıya laf yetiştirmekten dilim kuruyor
Ben son hamileligimde hepsini tutmuştumBi kızımla geçen hafta 3 gün tuttuk benim 1 gün borcum var ama kızıma hamileyken ki duruyor
Canım sen oruçlu gibi geziyorsun zaten bi niyetin eksikbende istiyorum valla sabah erken kalkınca dayanamıyorum diye günler kısalsın diye bekliyorum bende
Ahahhah bunların soruları beni öldürüyorbende aynı durumdayım inan ki bi saniye sorular bitmiyo tuvalette bile soru soruyo neden yediklerimiz kaka oluur diyo
Canım sen oruçlu gibi geziyorsun zaten bi niyetin eksik
Çok iyi yaaa ben hamileyken tutmuyorumBen son hamileligimde hepsini tutmuştum
İkinci hamilelikten borcum var
Sabah senin sağlam yapıyorum dediğin kahvaltı benim ölümcül diyetimöyle canımda sabah sağlam kahvalti yapiyorum yoksa dayanamam tabi ki bi dilim ekmek iki yumurtayla omlet felan o şekilde bide ara öğün yapiyorum meyve kuruyemiş öğlen yemek yeme alışkanlığım yoktu zaten akşam yemeklerine dikkat ediyorum bide abur cubur cok yiyodum geceleri onları bıraktım akşam 5 ten sonra kesmeye çalışıyorum yeme işini
Ahahhah bunların soruları beni öldürüyor❤❤
Kızıma doktor seti aldım 2 gündür öksürmekten içim dışıma çıktı
Anne ben dottor oldum öksür bakimmm
bilimsel bir açıklama yapsaydın yavrucağabende aynı durumdayım inan ki bi saniye sorular bitmiyo tuvalette bile soru soruyo neden yediklerimiz kaka oluur diyo
valla mi kızzSabah senin sağlam yapıyorum dediğin kahvaltı benim ölümcül diyetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?