Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Scss94 napıyon ne yedin bakayım aksamEşinle cay kahve keyfi yapmıyormusun abur cubur yemiyormusun nasıl dayanıyorsun kızzz
yapmıyorum canim valla ben oğlanı uyuturken ona kahve yapiyorum içiyo şimdi kahve içicez onlara tatli yaptim ama ben yemeyeceğim emeklerime kıyamıyom kııız

Pestil hiç sevmem

Sen zor kilo veriyorsun canım daha çok dikkat etmen lazım arada detoks filan uygulayabilir misin ne güzel biraz vermiştin
bu sıralar kendime hiç dikkat edemiyorum canım zaten zor veriyorum dediğin gibi pandemi bitseydi spor salonuna yazılacaktım evden kaçıp sıkı spor yapmam lazım olmayacak diğer türlü

E Esila09 canım masterchef i izliyor musun

Evet evet actik
Esimde bende sessiz
Beyaz corapli bi minik ayak beni bitirdi
Birde sey dikkatimi cekti cocuklar ciscibil
Ne zaman cekildiki o kiyafetler ile donarlar yahu

bu sıralar kendime hiç dikkat edemiyorum canım zaten zor veriyorum dediğin gibi pandemi bitseydi spor salonuna yazılacaktım evden kaçıp sıkı spor yapmam lazım olmayacak diğer türlü
Bende spor salonu istiyorum bizim burda yakında var ayşık 120 tl diyor ama ben korkuyorum
Evet evet actik
Esimde bende sessiz
Beyaz corapli bi minik ayak beni bitirdi
Birde sey dikkatimi cekti cocuklar ciscibil
Ne zaman cekildiki o kiyafetler ile donarlar yahu
Önce çekilmiştir canım mutlaka

Rabbim gönlündekini senin eylesin canım benim

Offffffff k
Offff yaaa heryeri geziyor birde size gelecek keşke kabul etmeseydin canım hani evden çıkmıyor olsa neyse ama

Geçen hafta o kadar söylememe rağmen annemler düğüne gitti dedim 1 haftadan önce sizinle görüşmeyeceğim

Ya sonunda da hepimiz geçirecez ama bile istiye de geçirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…