- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.961
İyi canım gece fenaydı şükür iyileşti ama korkuttu biziGeçmiş olsunokyonus nasıl oldu oğlun
yapmıyorum canim valla ben oğlanı uyuturken ona kahve yapiyorum içiyoScss94 napıyon ne yedin bakayım aksam Eşinle cay kahve keyfi yapmıyormusun abur cubur yemiyormusun nasıl dayanıyorsun kızzz
maşallah sana 59.2 olmuşsunyapmıyorum canim valla ben oğlanı uyuturken ona kahve yapiyorum içiyoşimdi kahve içicez onlara tatli yaptim ama ben yemeyeceğim emeklerime kıyamıyom kııız
kayısılı cay ile pestil yedim dünSelam kızımı uyuttum kayısılı çay yaptım içiyorum masterchef izliyorum inşallahhhh acıkmam
Pestil hiç sevmemkayısılı cay ile pestil yedim dün
Bu nasıl diyet anlamadım
bu sıralar kendime hiç dikkat edemiyorum canım zaten zor veriyorum dediğin gibi pandemi bitseydi spor salonuna yazılacaktım evden kaçıp sıkı spor yapmam lazım olmayacak diğer türlüPestil hiç sevmem
Sen zor kilo veriyorsun canım daha çok dikkat etmen lazım arada detoks filan uygulayabilir misin ne güzel biraz vermiştin
kayısı çayının yanina beyaz leblebi yiyebilirsin akşamları canımkayısılı cay ile pestil yedim dün
Bu nasıl diyet anlamadım
Bende spor salonu istiyorum bizim burda yakında var ayşık 120 tl diyor ama ben korkuyorumbu sıralar kendime hiç dikkat edemiyorum canım zaten zor veriyorum dediğin gibi pandemi bitseydi spor salonuna yazılacaktım evden kaçıp sıkı spor yapmam lazım olmayacak diğer türlü
Önce çekilmiştir canım mutlakaEvet evet actik
Esimde bende sessiz
Beyaz corapli bi minik ayak beni bitirdi
Birde sey dikkatimi cekti cocuklar ciscibil
Ne zaman cekildiki o kiyafetler ile donarlar yahu
Ah canım herşeyi biliyorumda uygulayamıyorum anca oruç tutarımkayısı çayının yanina beyaz leblebi yiyebilirsin akşamları canım
Ah canım herşeyi biliyorumda uygulayamıyorum anca oruç tutarım
Offff yaaa heryeri geziyor birde size gelecek keşke kabul etmeseydin canım hani evden çıkmıyor olsa neyse amaYarın dayımın oğlu gelecek bu tarafları gezmeye cıkmış 10 gündür geziyor
Bizede gelmek istedi gelme dilemedik bu zamanda misafirlik zamanı değil eşimde çok gönüllü olmadı ama yapacak bişey yok
Yarına menüm
Lahmacun
Et sote
Pilav
Çorba
Salata
Ağlayan pasta olacak etcildir kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?