- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.001
Özele bakhahah yerim onu o tulumuyla elinde çantasıyla hayal ettim ısırasım geldi bak
Bebe jet gillere bağladı
elimden geldiğince yapiyorum yapamadıklarımı birlikte araştırıyoruzbilimsel bir açıklama yapsaydın yavrucağa
tuttum ama kızım sağlık sorunları yasadı bazen oructa olumsuz etkiledi mi diye düşünüp vicdan azabı cekiyorum şimdiki aklım olsaydı tutmazdımÇok iyi yaaa ben hamileyken tutmuyorum
Olsun canım öyle düşünme yine detuttum ama kızım sağlık sorunları yasadı bazen oructa olumsuz etkiledi mi diye düşünüp vicdan azabı cekiyorum şimdiki aklım olsaydı tutmazdım
Tabiki hayır Zeynotuttum ama kızım sağlık sorunları yasadı bazen oructa olumsuz etkiledi mi diye düşünüp vicdan azabı cekiyorum şimdiki aklım olsaydı tutmazdım
tutan çok kişi var ne bilim yinede acaba diyorum bazenTabiki hayır Zeyno
Ben tutmadım ama alakası yok emin ol .tutan çok kişi var ne bilim yinede acaba diyorum bazen
Geldim geldim
Hamile misinKızlaaaaaaaaaaaar sizlere bir haberim var
Hamilesin dimiKızlaaaaaaaaaaaar sizlere bir haberim var
İviiiiiiiiiitHamile misin
Herkesin içine doğdu galibaaaHamilesin dimi
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah A Alya_sura88 mutlu güzel haberler ondanda gelsin inşallahİviiiiiiiiiit
Kendime arkadaş arıyorum var mı bana eşlik etmek isteyen
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah A Alya_sura88 mutlu güzel haberler ondanda gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?