Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar.Mutlu pazarlar❤
NarinNarin çok sevindim sağlıcakla doğsun inş. İçime erkek doğuyor tosun paşa geliyor
Sağlıklı olsun da kısmet canım
Aslında çok şaşırdık biz
Kızım için tedavi görmüştük
Yine uzun süre olmaz yavaş yavaş düşünelim yolumuz uzun demiştik eşimle
Allah nasip etti çok şükür

Kalktık kızıma kahvaltısını yaptırdım

Kendime lahana çorbası pişirdim bugün içeceğim

Akşama yemekte kremalı tqvuklu spagetti,,, yeşil mercimek li çorba,,, semizotu salatası var belki kızlara pasta da yaparım

Ama ben sadece çorba içecem inşallahhh

Biraz ütüm vardı onu yaptım ,, bulaşık makinası boşalttım şimdi kahvemi içiyorum

İviiiiiiiiiit
Kendime arkadaş arıyorum var mı bana eşlik etmek isteyen
Canım hayırlı uğurlu olsun cok sevindim sağlıkla gelsin ailenize .
Günaydın kızlar iyi pazarlar güzel bir hava var evde is yapmıyacagum kuaföre gidip ordan dışarılara akacagim

Canım hayırlı uğurlu olsun cok sevindim sağlıkla gelsin ailenize .
Günaydın kızlar iyi pazarlar güzel bir hava var evde is yapmıyacagum kuaföre gidip ordan dışarılara akacagim✌✌
Hangi dışarılar

Günaydın kızlara kahvaltı hazırladım onlar yerken bende makinaya çamaşır attım 2 makina bugün yıkanırsa yarına kalanları hallederim biraz ortalığı toplayıp kızları yıkarım geldiğimden beri ne namaz kıldım ne kuran okudum kendimi çok kötü hissediyorum bugün biraz kuran okumak istiyorum

Merhaba kızlar
Dün kv geldik akşam ufaklık ateşlendi sabaha kadar uyumadım şimdi de çok düşmüş değil büyük ihtimal uyuyunca yine yükselecek gece 39.5 gördük çok zor düştü inşallah önemli bir şey değildir.
Antalya olmasına rağmen biz evimize doğal gaz baglattırdık çocuklar için. kv olduğu yer soğuk bir yer bu haftadan sonra kolay kolay gelemeyiz.
Dün akşam kv kelle paça yapmıştı.bugünde ciğer çıkarttırdı onu yiyeceğiz.

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…