- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.061
Yazın sabirsızlıkla bekliyorumSen bi izmir e git asil gezmeleri sen yaparsın
Yazın geleyim beraber izmir in tozunu attiririz✌✌
Bende evde yokum ama 68tl elektrik gelmiş 1 gün bile kalmadık.Sen hangi şehirde yaşıyorsunKombi ve peteklere bakım yaptırdık 200 tl
Su faturasını ödedik 67 tl
Geçmiş olsun Allah şifa versin kuzucuga.Boğazlarından olabilirmi acaba benim oğluma Boğaz enfeksiyonu çok ateş yapıyorMerhaba kızlar
Dün kv geldik akşam ufaklık ateşlendi sabaha kadar uyumadım şimdi de çok düşmüş değil büyük ihtimal uyuyunca yine yükselecek gece 39.5 gördük çok zor düştü inşallah önemli bir şey değildir.
Antalya olmasına rağmen biz evimize doğal gaz baglattırdık çocuklar için. kv olduğu yer soğuk bir yer bu haftadan sonra kolay kolay gelemeyiz.
Dün akşam kv kelle paça yapmıştı.bugünde ciğer çıkarttırdı onu yiyeceğiz.
Cok geçmiş olsun mevsim geçişlerinden cok etkileniyorlarMerhaba kızlar
Dün kv geldik akşam ufaklık ateşlendi sabaha kadar uyumadım şimdi de çok düşmüş değil büyük ihtimal uyuyunca yine yükselecek gece 39.5 gördük çok zor düştü inşallah önemli bir şey değildir.
Antalya olmasına rağmen biz evimize doğal gaz baglattırdık çocuklar için. kv olduğu yer soğuk bir yer bu haftadan sonra kolay kolay gelemeyiz.
Bursa şekerimBende evde yokum ama 68tl elektrik gelmiş 1 gün bile kalmadık.Sen hangi şehirde yaşıyorsun
He yakınsın bana kız izmirede yakın.Bebek görmeye gelirim sana altın takarımBursa şekerim
Ya şaka bir yana eve yardımcı bir kadın arıyorum cidden aklında olsun olur muAyy süper olur ✌✌
ikI çocuk peşinde koşan derbeder kadın benim iste tanırsın hemen
He yakınsın bana kız izmirede yakın.Bebek görmeye gelirim sana altın takarım
Tüh çok geçmiş olsunMerhaba kızlar
2.5luk götürürümhangi model altın
Altın falan istemem siz gelin yeter2.5luk götürürümOğlan olursa sünnetede götürmek lazım
Oooo maşallah okyonus hanım abi bebek doğdu sünnet oldu neredeydiniz2.5luk götürürümOğlan olursa sünnetede götürmek lazım
Sana görüşünce toplu getircem 5i biryerdeOooo maşallah okyonus hanım abi bebek doğdu sünnet oldu neredeydiniz
Tamam ama 5i bir yerdenn üzerinde tam mı olacak yarım mıSana görüşünce toplu getircem 5i biryerdeSen uzaksın şimdi hele yakına gel
TamTamam ama 5i bir yerdenn üzerinde tam mı olacak yarım mı
İviiiiiiiiiit
Kendime arkadaş arıyorum var mı bana eşlik etmek isteyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?