Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçen hafta Pazartesi oturmuş haftalık menü yapmıştım. Çok iyi geldi valla kafam rahattı. Şimdi önümüzdeki haftanın yemek menüsünü planlayayım diyorum. Bu haftadan sonra annem gelecek cocuklarıma bakmaya. Kv ameliyat olacak. Annem gelince iş yüküm hafifleyecek inşallah. Bi de özledim. Haftasonu da kardeşim uğrayacak. 10 aydır görmüyorum. Burnumda tütüyor. Bize gelecek diye çocuklar var diye karantinaya soktular kendilerini canlarım benim.

Ayyyyy ev işi hiç bitmiyordu çamaşır as topla katla yerleştir bi taraftan topluyorum bi taraftan cadı hallediyor

Yemek yapasımda yoktu dünden çıtır tavuk vardı yanına buzluktan içli köfte çıkardım yanına da yeşil mercimekli çorba yaptım ayran yeter çok şükür

Kızımın okulundan haber geldi haftada 2 gün gideceklermiş

Sende mi hamilesin
Dilini ısır kız Allah isteyen herkese basıp etsin küçük bebek gördüm yolda tuylerim diken diken oldu. Ben çocuk Faslini kapattım sizlerden haber bekliyorum.
Ama evime 3. Bir kız aldım robot süpürge siparişini verdim gelir bikac güne iki gözümün cicegi

Olsun oda evlat Güle güle kullanBende istiyorum ama suan zor.

Adı kakılmış olsun

Eymir
güle güle kullan şimdiden ben çok memnunum temizlik stresi olmuyor onunla

Adı kakılmış olsun
Kocamın adını vereceğim bizde süpürge işi onda
Eymir

güle güle kullan şimdiden ben çok memnunum temizlik stresi olmuyor onunla
Teşekkürler cnm kullanan herkes cok memnun insallah ben de memnun kalırım
Olsun oda evlat Güle güle kullan❤Bende istiyorum ama suan zor.
Birisi yorum yapmış evlatlarımdan sonra beni evde en cok mutlu şey diye not da düşmüş evde kocada var

güle güle kullan. Uzun zamandır benim yaptığım en mantıklı alışveriş :) hangisini aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…