- 12 Temmuz 2006
- 4.934
- 9.492
- 683
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.081
2.5 neydi ki
10ceurek bir arada2.5 neydi ki
4 tane o zaman abi bebeğin de 3 tane10ceurek bir arada
8ceyrek var onlara ekleyip birtane daha istiyorum ama birkaç ay zor4 tane o zaman abi bebeğin de 3 tane
Dur Bakalım alırız ya daha Ümit yitirmek yok8ceyrek var onlara ekleyip birtane daha istiyorum ama birkaç ay zor
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar.gece ağzından nefes alıyordu ama emerken sıkıntı yoktu.bu zamanda hastaneye de gitmek istemiyorum.hemen toplanıverir inşallah.
Sende mi hamilesin
Dilini ısır kız Allah isteyen herkese basıp etsin küçük bebek gördüm yolda tuylerim diken diken oldu. Ben çocuk Faslini kapattım sizlerden haber bekliyorum.Sende mi hamilesin
Olsun oda evlatDilini ısır kız Allah isteyen herkese basıp etsin küçük bebek gördüm yolda tuylerim diken diken oldu. Ben çocuk Faslini kapattım sizlerden haber bekliyorum.
Ama evime 3. Bir kız aldım robot süpürge siparişini verdim gelir bikac güne iki gözümün cicegi✌✌
Adı kakılmış olsunDilini ısır kız Allah isteyen herkese basıp etsin küçük bebek gördüm yolda tuylerim diken diken oldu. Ben çocuk Faslini kapattım sizlerden haber bekliyorum.
Ama evime 3. Bir kız aldım robot süpürge siparişini verdim gelir bikac güne iki gözümün cicegi✌✌
güle güle kullan şimdiden ben çok memnunum temizlik stresi olmuyor onunlaDilini ısır kız Allah isteyen herkese basıp etsin küçük bebek gördüm yolda tuylerim diken diken oldu. Ben çocuk Faslini kapattım sizlerden haber bekliyorum.
Kocamın adını vereceğim bizde süpürge işi ondaAdı kakılmış olsun
Teşekkürler cnm kullanan herkes cok memnun insallah ben de memnun kalırımEymir
güle güle kullan şimdiden ben çok memnunum temizlik stresi olmuyor onunla
Birisi yorum yapmış evlatlarımdan sonra beni evde en cok mutlu şey diye not da düşmüş evde kocada varOlsun oda evlatGüle güle kullan❤Bende istiyorum ama suan zor.
Dilini ısır kız Allah isteyen herkese basıp etsin küçük bebek gördüm yolda tuylerim diken diken oldu. Ben çocuk Faslini kapattım sizlerden haber bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?