- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.161
O zaman sen zayıfsın bence
SkechersKızlar ayak parmaklarımdan saç tellerime kadar agri var. Okulda hiç oturmuyorum
Cok rahat ayakkabı tavsiyelerine ihtiyacım var
Kızlar ayak parmaklarımdan saç tellerime kadar agri var. Okulda hiç oturmuyorum
Skechers kesinlikleKızlar ayak parmaklarımdan saç tellerime kadar agri var. Okulda hiç oturmuyorum
Skechers
Camper
Kesinlikle skechers
Siyah yada derimsi modeller de var herseyle oluyor
Var hemde iki tane onlar bile yetmiyor düşünün halimiSkechers kesinlikle
Camper Harika.Eğer outdoor severim dersen columbia ve salomonda harikadır.Var hemde iki tane onlar bile yetmiyor düşünün halimi
Campers denemedim ona bakayım eşim cok memnun var onda
Columbia eşim cok kullanıyor beğendim bu gönderdiğini Bakacağım beyni tesekkurlerCedric1003 bak 1 kez giydim bunu Buda güzel.Grili morlusu falanda vardı.
kurdele bile takmış helal olsunAh olmadı be şöyle ehliyeti geçme hediyemiz.Ucak ehliyeti aldı herhaldeBen hergün araba tepesindeyim şöför Nebahat gibi ama kıymetim yok
Hemde kayınvalide takmışAh olmadı be şöyle ehliyeti geçme hediyemiz.Ucak ehliyeti aldı herhaldeBen hergün araba tepesindeyim şöför Nebahat gibi ama kıymetim yok
Sana almadımı kayınvalidenHemde kayınvalide takmış
Analar ne kayınvalideler doğuruyorAh olmadı be şöyle ehliyeti geçme hediyemiz.Ucak ehliyeti aldı herhaldeBen hergün araba tepesindeyim şöför Nebahat gibi ama kıymetim yok
Bende kayınvalide olacağım ama bilezik almam ben uğraşamam direkt araba alırım gelineAnalar ne kayınvalideler doğuruyor
Benimde iki kızım var aklında olsun sarışın esmer renkli gözlü hepsi mevcutBende kayınvalide olacağım ama bilezik almam ben uğraşamam direkt araba alırım geline
aaaa benim bilezikten bu 25 gramAh olmadı be şöyle ehliyeti geçme hediyemiz.Ucak ehliyeti aldı herhaldeBen hergün araba tepesindeyim şöför Nebahat gibi ama kıymetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?