Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kizlar
Oyle yoruldum anlatamam
Bugun sabah 6 da uyandik bizim kopekle kedi kavga ediyor gitmesem cinayet cikacak kim katil olacak bilmiyorum
Sonra uyuyamadim 9da kalktim anneme kahvaltiya gittik oradan gol kenarina gittik cok iyi geldi
Eve geldim mutfakta islerimi hallettim camasir topladim dusa girmem lazim heryer dumandi koktuk

Kartıma 100₺ puan yüklenmişti bu hafta süresi dolacak. Gittik kıza oyuncak aldık ne zamandır Barbie lerden birkaç parça istiyordu. Bulaşık seti ile pizza setini aldı. 50₺ ekledik üzerine. Saatlerdir oynuyor çocuğum çok hoşuna gitti. Pizza söyledik akşam yemeğine, 42₺ de o tuttu. Annemler eşime gömlek almıştı doğumgününde. Bedeni uymadı onu değiştirdik geldik. Sabah 10’da avm deydik kimseler gelmeden 1 saatte hallettik işlerimizi çıktık.

Selam millet.
Günün yarisi çarşıda geçti işler güçler
Öğleden sonra da evi dip köşe temizledim.
Çamaşırları katladim yerleştirdim ki en zoru bu kısım. Tuvalet banyo balkon yıkadım. Daha yeni oturabildim. Daha doğrusu yattım yorgunluktan uyuyabilirsem..

Etli kuru fasulye pirinç pilavı salata yoğurt vardı menumde.

Selamlar

bugün benim bebe uyumadı gündüz, paçamdan ayrılmadığı için yazamadım

Klasik işler oğlanın meyve suyu bitmişti onu yaptım ( çok seviyor dışardan almak istemiyorum şekersiz yapıyorum )

süt kaynattım yoğurt mayaladım

bir makine çamaşır yıkandı astım

dün süpürmüştüm bugün sildim toz aldım

Oğlanı parka götürdüm oynattım

Akşam dünden kalan patlıcan yemeği ve havuç tarator yedik. Oğlana köfte yaptım havuçla onu yedi

market harcaması 33 tl

bir paket bez
Bir paket ped
Bir paket hindi füme

mümkünse yatıp uyumak istiyorum gündüz uykusunu bırakan çocukla işler çok daha zor

Bugün 20 lira berber harcaması.Dun 190 kusur market.Yarin "1" rakamlı balon sipariş etmem lazım.Usengecligim son bulsa başka şeyler de sipariş edicem de... Çok yoruluyorum..Kızım saniye yerinde durmuyor,bir an bakmasam koltuk tepesinde,besige çıkmış,cama tırmanmış olabiliyor.Gun 24 saat bana yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…