Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın
Benim cadı 2 yaş sendromunda bi bu eksikti biseyden de geri kalmıyorlar masallah
5 de uyandı banane gitttt diyerek
Benim de uykum kaçtı
Dün güzel geçti özlemişim dayımın oğlunu elimizde büyüdü iyi ki gelmiş insan gördük

Allah herkese böyle evlatlar versin 22 yasında izmirde havacı abiside 25 yasında oda izmirde havacı bu yaslarında ailelerine ev aldılar son bir taksitleri kalmış çok beyefendiler.
Benim cocuklar abi abi diye peşinden koştular

Cedric1003 hayırlı olsun robotun canım
Sende kullanınca yaz yorumlarını , biraz daha özendirin herkes alıcak bu gidişle
Hamileliğin kıymetini bil ne istiyorsan al aldirSaol cnm kaç haftalık bebis daha yeni mi?
Günaydın kızlar okul beni bekler bakalım bu haftadan sonra ne olacak

Günaydınnnnnm Bütün masama yeni personel geliyor bende iş yerime uğrayıp arkadaşlarla bir kahve içer eve geçerim evi toparlıyorum bu hafta böyle takılacağım müdürle konuştuk.İnş eşim iznini ayarlar Cuma gelir bende haftaya buradan ayrılış yaparım ertesi günü eşyaları göndeririz.

Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun :) haftasonu dışarıdaydık hep pizza ve hamburger yedik ...
artık ev yemekleri zamanı kendimi tutmalıyım.
bugün ben de baklagil yapmayı planlıyorum bakalım. Yoğurt alıp mayalayacağım. Çok büyük uzun kavuna benzeyen bir kabak verdi annem .içini pirinç ile doldurup kesip tencereye yerleştirip pişirmeyi deneyeceğim.

Keşke bizde beraber yapsak adamın yaşamdan aldıgı en büyük zevk yemek yeme sen başla diyete ben yardım ederim diyip gece çikolata yer
Benim eşimde ben diyete başlayınca hep dışardan söyler sevdiğim yemekleri

Sonra kilo alınca sen zayıflayamıyorsun der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…