- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.141
Ahhhh o 2 yaş sendromuuuuKahvaltıya göl kenarına gideriz diye düşündüm ama 2 yaş sendromlu kızım yüzünden vazgeçtimogluşda okula gidecek kızın canlı dersi var hangi birini iptal edeyim kahvaltı ederiz eşim gezdirir kuzucuğu
Hamileliğin kıymetini bil ne istiyorsan al aldirCedric1003 hayırlı olsun robotun canım
Sende kullanınca yaz yorumlarını , biraz daha özendirin herkes alıcak bu gidişle
Çok yeni cnm 5 haftalık şu anHamileliğin kıymetini bil ne istiyorsan al aldir✌✌Saol cnm kaç haftalık bebis daha yeni mi?
Günaydın kızlar okul beni bekler bakalım bu haftadan sonra ne olacak
Keşke bizde beraber yapsak adamın yaşamdan aldıgı en büyük zevk yemek yeme sen başla diyete ben yardım ederim diyip gece çikolata yerBiz bugün kocamla diyete başladık. Tartıldık not aldık
Benim eşimde ben diyete başlayınca hep dışardan söyler sevdiğim yemekleriKeşke bizde beraber yapsak adamın yaşamdan aldıgı en büyük zevk yemek yeme sen başla diyete ben yardım ederim diyip gece çikolata yer
Dışarda yese bari en azından gözümün önünde yemezBenim eşimde ben diyete başlayınca hep dışardan söyler sevdiğim yemekleri
Sonra kilo alınca sen zayıflayamıyorsun der
Kız eve söylüyor ben yemicem desemde bir anda kendimi telefondan sipariş verirken buluyorumDışarda yese bari en azından gözümün önünde yemez
Keşke bizde beraber yapsak adamın yaşamdan aldıgı en büyük zevk yemek yeme sen başla diyete ben yardım ederim diyip gece çikolata yer
O zaman sen zayıfsın benceGömlekleri kapanmıyor cok mutsuz oldu. Bir ceket aldı kendine hayatı boyunca bu beden giymemişti. Diyet teklifi ondan geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?