- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.181
5 i bir yerdeyi duysa benim kayınvalidede alır hemen ehliyetSana almadımı kayınvalidenBenimki ehliyet alsa biz 5i bir yerde takarız
Benim kızda aklında bulunsun canımBende kayınvalide olacağım ama bilezik almam ben uğraşamam direkt araba alırım geline
Bende iki tane şansım daha fazla senin daha 1.5 tane i5 i bir yerdeyi duysa benim kayınvalidede alır hemen ehliyet
Benim kızda aklında bulunsun canım
Teşekkür ediyorum kahveci hatunumBereketli olsun zeryacim ✌✌
Bereketli olsun cnm bankadan mı aldın472 tl ‘den 44 gram altın aldım
Skecers çok rahat benim ayaklarım çok ağrıyordu şimdi çok şükür hiç ağrım olmuyorKızlar ayak parmaklarımdan saç tellerime kadar agri var. Okulda hiç oturmuyorum
Cok rahat ayakkabı tavsiyelerine ihtiyacım var
Girme kanımazerya271210 bereketli olsun canım
okyonus şu an oğlun ve sen karaborsaya düşmek üzeresiniz talep çok
Yap bir tane daha hepimizin şansı artsın
Cedric1003
Ayakkabı cok önemli süslü olacam diye 10 gündür topuklu giydim cnm ciktiSkecers çok rahat benim ayaklarım çok ağrıyordu şimdi çok şükür hiç ağrım olmuyor
Bereketli olsun canım472 tl ‘den 44 gram altın aldım
Miras önemli tabi
Ay heyecanlandımzerya271210 bereketli olsun canım
okyonus şu an oğlun ve sen karaborsaya düşmek üzeresiniz talep çok
Yap bir tane daha hepimizin şansı artsın
Cedric1003
Ama şöyle bir durum var ki ben kaynanayım gelin ben ne istersem onu yapacak eğer yapmazsa miras filan yokMiras önemli tabi
Emim misinAy heyecanlandımBaşka çocuk düşünmüyorum Allah isteyene versin inş. Çıkan aileleri değerlendiririz Cedric1003 NarinNarin ikinizide seviyorum evlatlarınız benimde evladım olur iyi bakarım kayınvalidelik yapmam
Kızzz Siirt’e ne süs düşünüyorsunGirme kanıma
Ayakkabı cok önemli süslü olacam diye 10 gündür topuklu giydim cnm cikti
Girme kanıma
Ayakkabı cok önemli süslü olacam diye 10 gündür topuklu giydim cnm cikti
Öyle deme kızz siirtte millet bilezikleri takıp markete geliyor havalılarKızzz Siirt’e ne süs düşünüyorsunİzmir olsa neyse valla ben rahatına düşkünüm skechers Colombia camper favori markam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?