Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Misafirim sabah erkenden gidiyor bende güzel bir temizlik yaparım güzel geçti çok yedik beraberce kilo aldı başını gidiyor yarından itibaren dikkat etmeye başlıyorum regli oldum bugün bitsin oruclarımada başlarım

Sağolasın canım benim ☺ Darısı hepinize inşallah. Senin bileziğe de hayran kaldım bundan sonraki hedefim kendime ondan almak
Ben o bilezikleri öyle nişan alışverişinde hiç incelemeden almıştım havadan takmıyorum hiç . Takınca çocuk gelin gibi oluyorum daha iyileri sana olsun zeryam

Ben o bilezikleri öyle nişan alışverişinde hiç incelemeden almıştım havadan takmıyorum hiç . Takınca çocuk gelin gibi oluyorum daha iyileri sana olsun zeryam

ay ben hiçbir şey istememiştim nişanda. Almak istediler aldırmadım çünkü ailesinin o sıra durumu yoktu eşim kendi alacaktı kıyamadım. Ne kadar salakmışım şuan olsa hiç acımaz aldırırdım gene bizim olacaktı sonuçta

Hiç hiç Sorma o olayı zaten tam 1 saatte ev döşedim şaka gibi benim kadar salak var mı acaba görümcem 6 sene önce evlendi 2 odasının mobilyası 5 bin TL ye alınmış damat almış . Şimdi yeni eve taşınıyor 20 bin TL ye koltuk takımı aldırdı söyleye söyleye. Kv si sinir oldu bu duruma kadın gözlerini devirip duruyordu neyse benim Kv de alsınlar o hak etti filan dedi . Ben 2017 de 3 odamın mobilyasını 16 bin TL ye aldım . Bence ben daha ucuza maal etmiş oldum . 6 sene önce altın kaç TL di ? 2017 de kaç TL di filan bakmak lazım . Aldırmadım da ne oldu daha mı kıymetli oldum onların gözünde ayrıca evimin eşyalarını çeyiz kısmı hariç annemle Kv yarı yarıya ödediler . 50 bin harcandıysa 25 annem 25 Kv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…