Bugün ne aldin kaç tl harcadin

50tl sanayide silecek değiştirttim lastıkleri kopmuştu.
5tl ekmek ve çubuk kraker
50tl Pazar
Marul,çilek,limon,elma,mandalina,üzüm,domates,salatalık,turşuluk kornişon,simit
Şimdide kıymalı kaşarlı 2 pide söyledim annemle ikimize 38tl.Cok acıktım tansiyonum düştü
Yine baya harcama oldu

Kuaförden geç geldik 115 TL ödedim kızlarada kesim yaptırdım kendimde ombre yaptırmıştım onu kapattırdım kestirdim rahat olur artık kış geliyor sinüzitler yüzünden başım sürekli agrıyor çocuklar patates kızartması yedi bende kahve içtim

Saçlarınızı güle güle kullanın bende en kısa zamanda kestireceğim çok fazla uzadı ve arttı

Yani bir kısır döngü var evin içinde ona alışmak mümkün değil :) cevap için teşekkürler
Yani bazı insanlar evde olmayı seviyor saygı duyuyorum ama bana göre değil

sürekli ev işi, temizlik, yemek, çamaşır , bulaşık bu kısır döngü beni mahvediyor.

Çalışsan da yapıyosun bunları ama en azından bir çıkmaza dönüşmüyor evdeyken bambaşka işler icat ediyorsun kendine. Hoşlanmıyorum bundan

anladığım kadarıyla sen de benim gibisin

Bende yA birde zaman lazım onun için bebeği öyle bırakamıyorum ki . Ya yemek saati yA uyku yA emecek yapıştık birbirimize
Aynen benim kızda çok ağlıyor anneme filan bırakınca bi de gideceğim kuaförde uzakta otobüs kullanmam lazım nerden baksan boyaydı kesimdi filan derken en az 4 saat sürer o sürede benim cadı ortalığı ayağa kaldırır

Onu da götüremem heryeri eller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…