- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.261
Yaaaa bende izlemek istiyorum birde yeni bir dizi başlıyor yarın . Cansu derenin onu izleyelim mi yorumlaşırızKızlar masumlar apartmanını izleyen varmı aranızda?Ben çok sevdim izliyorum
İzleyelim yorumlasırızYaaaa bende izlemek istiyorum birde yeni bir dizi başlıyor yarın . Cansu derenin onu izleyelim mi yorumlaşırız
İsmi sadakatsiz bi baksana sever misin acabaİzleyelim yorumlasırız
Kumsal benim kızım cok iyi kalpli ona 11pro max bmw i8ve bırcok makarna almayı düşünüyorum❤❤❤
Ahahahahahahaha benim kız yazmışşll
Bende izliyorumKızlar masumlar apartmanını izleyen varmı aranızda?Ben çok sevdim izliyorum
Saçlarınızı güle güle kullanınKuaförden geç geldik 115 TL ödedim kızlarada kesim yaptırdım kendimde ombre yaptırmıştım onu kapattırdım kestirdim rahat olur artık kış geliyor sinüzitler yüzünden başım sürekli agrıyor çocuklar patates kızartması yedi bende kahve içtim
Bende yA birde zaman lazım onun için bebeği öyle bırakamıyorum ki . Ya yemek saati yA uyku yA emecek yapıştık birbirimizeYa bende gidecem kesime aslında omre filanda istiyorum ama şu virüsten korkuyorum
Kitabını okudum çok ağlamıştım gülbenin durumuna izliyorum kızın ödevi biterse izlicem yoksa tekrarlarını bakıyorumİzleyelim yorumlasırız
Yani bazı insanlar evde olmayı seviyor saygı duyuyorum ama bana göre değilYani bir kısır döngü var evin içinde ona alışmak mümkün değil :) cevap için teşekkürler
Aynen benim kızda çok ağlıyor anneme filan bırakınca bi de gideceğim kuaförde uzakta otobüs kullanmam lazım nerden baksan boyaydı kesimdi filan derken en az 4 saat sürer o sürede benim cadı ortalığı ayağa kaldırırBende yA birde zaman lazım onun için bebeği öyle bırakamıyorum ki . Ya yemek saati yA uyku yA emecek yapıştık birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?