- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.241
Cnm sen de ev hanımıydın di mi ? Eğitimin ne ? Yanlış anlama meraktan soruyorum. Ben iki üni bitirdim bebek yaparım diye işe almadılar. Doğurayım öyle işe girerim dedim ,bebek de daha olmadı. Evde vakit geçirmek de o kadar zorlanıyorum ki ...Bugün eşim izinli
kahvaltı yaptık o berbere gitti ben çocuğu uyuttum
çocuğa geçen hafta söz vermişti tren alıcam sana izinli olduğum gün diye. Asla unutmamış sabah baktı babası izinli tren al bana demeye başladıOnu almaya gideceğiz
Sonra da sahile gideriz parkta biraz oynatırız
Biraz harcamalı geçer bugün
Bende fark ettimEskisi gibi yazmıyorsun iyimisin canım nezaman gidiyorsunuz memlekete
Cnm sen de ev hanımıydın di mi ? Eğitimin ne ? Yanlış anlama meraktan soruyorum. Ben iki üni bitirdim bebek yaparım diye işe almadılar. Doğurayım öyle işe girerim dedim ,bebek de daha olmadı. Evde vakit geçirmek de o kadar zorlanıyorum ki ...
Yani bir kısır döngü var evin içinde ona alışmak mümkün değil :) cevap için teşekkürlerben uluslararası ilişkiler mezunuyum canım. Kendi mesleğimi hiç yapmadım ama. Eşimin uzun yıllar kafe işletti ben de onunla beraber çalıştım. Muhasebe işlerini ve personel yönetimini yaptım. Hatta yeri geldi mutfakta da çalıştım.
bebek ilk olduğunda ben de çok bocaladım çünkü bünyem çalışmaya alışmış. Birden evde oturmaya başlayınca çok zorlandım. Bebeğe de tek başıma baktım hep. Anlıyorum seni evde vakit geçirmek çok zor alışkın olmayınca.
çocuk 3 yaşına girecek ben hala evde oturmaya alışamadım üstelik her an çocukla dolu dolu ve yorucu geçiyor 24 saat yetmiyor bazen. Buna rağmen alışamadım ve çok daralıyorum bazen
Merhaba herkese
140 tl.migros harcaması.. bebek bezi,doner,kabak,muz,avakado,limonata,15li yumurta,2 paket çubuk kraker
320 kırtasiye oğluma kaynak kitap
yeğenime lisansli kalem kutu,1 deste kurşun kalem,5 tane silgi, kuru boya,keçeli boya,kalemtıraş,not defteri (1.sınıfa başladı hediye aldim)
Trenyol dan da azonce taner ızgara aldim
BuradaEsila çok övdü kullanan da birçok kişi den duydum malum balık memleketindeyiz ama evde koku oluyor diye Hep dışarda yiyorduk virüsten disari da çıkamıyoruz bari eve alalım balkonumuz cam balkon orda yapar yeriz diye düşündük tabi et tavuk sebze falan içinde kullanırız.
Yaa tanersiz ev bombosmus anlatamam
Yuzyilin icadi
Ama etiketledigin kisi ben degilim nickler karismis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?