Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ders yaptım 1 saat. O bitince ütüm bardı 40 dk civarı sürdü onu yaptım. Kızlara mantı hazırladım hemen az un ve kıymadan. Fırınlıyorum şimdi. Hazırda dursun. Öğlen için kendime patates salatası hazırladım. Akşama balık pişirmeyi planlıyorum. Ama yine dersim var ay yazarken yoruldum :)

Bugün eşim izinli

kahvaltı yaptık o berbere gitti ben çocuğu uyuttum

çocuğa geçen hafta söz vermişti tren alıcam sana izinli olduğum gün diye. Asla unutmamış sabah baktı babası izinli tren al bana demeye başladı Onu almaya gideceğiz

Sonra da sahile gideriz parkta biraz oynatırız

Biraz harcamalı geçer bugün

Slm kızlar nabersiniz
Tarım kredi kooperatifinin marketine stok malzeme için gittik . Orada organik bütün tavuk gördüm annem bana geldiğinde alacağım ben korkuyorum dokunamıyorum.
Makarna
mercimek
ayçiçek yağı
ceviz
peynir
tereyağ
kuşburnu marmelatı
Temizlik malzemesi vs 398TL
Kasap 1 kilo kıyma 70tl
Kahve aldım 40tl içiyorum şimdi
115 TL de antepten salça ve kuru domates aldım kargoyla gelecek.
Penti indiriminden 305tl 4 tayt ve 4 çamaşır Aldım.

Cnm sen de ev hanımıydın di mi ? Eğitimin ne ? Yanlış anlama meraktan soruyorum. Ben iki üni bitirdim bebek yaparım diye işe almadılar. Doğurayım öyle işe girerim dedim ,bebek de daha olmadı. Evde vakit geçirmek de o kadar zorlanıyorum ki ...

Selams sabah bebişle sarılıp uyuduk kalktık az kahvaltı yaptım annemlerle konuştuk. Bebek yine izinde aldığımız robotu kırdı bu 2 oldu bir kere daha almayacağım 3 TL ye aldığım top daha çok ilgi çekiyor onu yuvarlayıp peşinde emekliyor kuru fasulye pişirdim bebeğe gece maması yaptım. Buzluktan ona mercimek çorbası çıkarttım yemedi pek . Ona mantı var yoğurtla yemek ister . Emdi uyudu. Yüzüme maske yaptım yemek yedim kahve içiyorum

ben uluslararası ilişkiler mezunuyum canım. Kendi mesleğimi hiç yapmadım ama. Eşimin uzun yıllar kafe işletti ben de onunla beraber çalıştım. Muhasebe işlerini ve personel yönetimini yaptım. Hatta yeri geldi mutfakta da çalıştım.

bebek ilk olduğunda ben de çok bocaladım çünkü bünyem çalışmaya alışmış. Birden evde oturmaya başlayınca çok zorlandım. Bebeğe de tek başıma baktım hep. Anlıyorum seni evde vakit geçirmek çok zor alışkın olmayınca.

çocuk 3 yaşına girecek ben hala evde oturmaya alışamadım üstelik her an çocukla dolu dolu ve yorucu geçiyor 24 saat yetmiyor bazen. Buna rağmen alışamadım ve çok daralıyorum bazen

Yani bir kısır döngü var evin içinde ona alışmak mümkün değil :) cevap için teşekkürler

Merhaba herkese
140 tl.migros harcaması.. bebek bezi,doner,kabak,muz,avakado,limonata,15li yumurta,2 paket çubuk kraker
320 kırtasiye oğluma kaynak kitap
yeğenime lisansli kalem kutu,1 deste kurşun kalem,5 tane silgi, kuru boya,keçeli boya,kalemtıraş,not defteri (1.sınıfa başladı hediye aldim)
Trenyol dan da azonce taner ızgara aldim
Burada Esila çok övdü kullanan da birçok kişi den duydum malum balık memleketindeyiz ama evde koku oluyor diye Hep dışarda yiyorduk virüsten disari da çıkamıyoruz bari eve alalım balkonumuz cam balkon orda yapar yeriz diye düşündük tabi et tavuk sebze falan içinde kullanırız.

Yaa tanersiz ev bombosmus anlatamam
Yuzyilin icadi
Ama etiketledigin kisi ben degilim nickler karismis

Bebek oğluma 1 çeyrek daha geldi 2 tane de lcw dan alt üst swet eşofman takım geldi 6-9 ikiside onları değiştirmem lazım 6-9 çok var hepsini kullanamayız 9-12 almam lazım 2 takım var sadece evde boşuna ziyan olmasın.hamileyken h&m ve lcw indirimlerimden hep 6-9 almışım

Ihtiyaclar birikti e bebeğe gitmemiz lazım bulundugumuz sehirde yok.Baska sehre 2 günlüğüne annemlere gitmeyi dusunuyoruz kislik hazırlığımızın çoğunu annem yaptı havalar iyice bozmadan yagmur çamur baslamadan gidip gelelim dedik.
bize kornişon turşu, fasulye turşusu,biber turşusu ve karisik tursu yapmis ayri ayri buzlugada yesil fasulye,barbunya,asma yaprağı,biber,kuşburnu marmeladı,reçellerimizi falan hep yaptı sagolsunonları alıp getircez evimize hemde oğluslari çok özlemiş malum hastalık geçirdik bizide canlı kanlı görmek istiyor aklı çok kaldı e bebek alt açma 50 li paket,bebek suyu 2-3 koli,bebek deterjanı,emzik biberon emziği,penye bere,penye yelek falan almamız lazım.
Kotondan 350 tl lik alışveriş çekimiz var eşim onuda kullanırız dedi tek seferde hepsini halledip cikariz dedi bebekle oğlana annem bakar bizde hallederiz iyi olur.
Dışarı çıkınca 2 gr altın alacağız insallah

Yaa tanersiz ev bombosmus anlatamam
Yuzyilin icadi
Ama etiketledigin kisi ben degilim nickler karismis
inşallah bizde memnun kalırız eşime kadınlar kulübünde herkes övüyor dedim çünkü aslında sadece adını yazacaktım ama farkında olmadan @koyunca öyle çıkmış

Selamsssss evi toladım düzenledim
Kızım bugün okula başladı kayınbabam götürdü yeri uzak olduğu için malum servis yok olsada 680 tl istiyor tam zamanlı okulda

makarna vardı yanına mücver ve ve salata hazırladım ama kızım gelirken döner almış onu yedik yemekler yarına kaldı

Biraz spor yapmıştım göndüm valla döneri

zerya271210 bereketli olsun altinlariniz.
Selam kizlar, dun gece kizi bir turlu uyutamadik, duyan da bir sey yapiyoruz zannedecek, nasil agliyor bagiriyor, durmuyor apartmani ayaga kaldirdi, agrisi yok gibi duruyordu, uyutmaya direnc gosterdi sadece, ilgisini cekince aglamiyor. Abisinin kumbarasini actim, paralari icine tekrar koydu falan baya oyalandi, gece 11`de uyudu, bakalim bu gece nasil olacak. Bu arada kumbaramizda yaklasik 450$ olmus, hedef 1000, oglan zannediyor birikenle Turkiye`de dondurma alacagiz.
Haftasonu cayimizi aldik, irmak kenarina gittik, oturuken kusun biri babamin ustune pisledi, ama rengi kirmizi, oglum diyor ki buldum anne kus ketcap yemis ondan kirmizi yapti. Neyse biliyorsunuz kismet diye yorumlanir bizim toplumda bu durum, bakalim bekliyoruz, babamin miras isi falan vardi belki oradan haber gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…