Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çocukların girmesi yasak zaten sanırım ya

Ya bende gidecem kesime aslında omre filanda istiyorum ama şu virüsten korkuyorum
Burdaki randevulu çalışıyor sadece biz vardık. Randevulu çalışan yerden al bence ben pek sevemedim kendi saçlarımda boya yoktu ilk defa yaptırdım dibine dokunmadılar uçlara yapılmıştı yıkadıkça sarı rengi turuncu sarı arası bişey oldu çok kötüydü bence içime sinmeyince kumrala boyattım bidaha da boyatmam

Çocukların girmesi yasak zaten sanırım ya
Eşimin arkadaşının yeri o yüZden kıza sıkıntı yapmazlar ama ben güvenemem talann eder her yeri

Zaten bayağı bi lüks yer canım o yüzden iyi yapıyor daha önce de gittim zaten

Senin kızla o iş olmaz
Tabi kız markete bile gitmek istemiyorum valla

Geçen gün gittik market arabasına oturdu şundan istiyom bundan istiyom bi de alıyor pıt arabaya atıyor

Kasaya geldik baktım daninoyu açmış yalayarak yiyordu

Bende aynen öyle oluyorum Zeyno. Zaten valla 1 haftadıe kendimi zor toparladım İnan psikolojik açıdan çok kötüydüm . Bebeğe üzülüyorum ayrı yemeyince. İzinde olanları unutamıyorum söylenenler filan eşimle olanlar . Herkesi Allah’a havale ettim. Bebek yemeyince daha çok aklıma geliyor sinirleniyorum. Dua ediyorum allahım herkesin gerçek yüzü ortaya çıksın haksızlığa uğradım

aman boşver canım ya sen ailene odaklan kim ne yaparsa kendine yapar siz aile içi huzurunuza bakın

Zeyno bez işini ne yaptın
bez umrumda değil canım hiç aklıma bile gelmiyor rahat günün 3 saatini elimde kaşıkla geçiriyorum hiç bu kadar yoruldugumu ve sinirlendiğimi hatırlamıyorum istemsizce dişlerimi sıkmaya başladım başım ağrıyor

aman boşver canım ya sen ailene odaklan kim ne yaparsa kendine yapar siz aile içi huzurunuza bakın
Öyle olmuyor Zeyno yA bak bugün çorbayı 1 saatte yedirdim ona yarısını zorla . Bebek maması niyetiğinde birşey vermiyorum biz ne yiyorsak oda onu yiyor bu kadar uğraşmama rağmen çocuğa yemek yedirmiyor oldum. YouTube den kırmızı balık açıyorum izliyor ama yine de yemek istemezse asla yemiyor

başına gelmeyen bilemez bu durumu seni zor anlar verseydin sen yedir deseydin kv ve görüncene

Yemeyen çocuk çok zor ilk kızımdan biliyorum

Sevdiği şeyleri denesen mesela benim kızım mücver sevmez ama ketçapla yer
Ceviz filan seviyorsa ver

Gerçi çoğu şeyi denemişsindir ama zaman zaman yemek istemeyebilirler çok üsteleme bence bir de yemek saati geçince hemen 1 saat sonra verme diğer yemek saatini bekle

canım neler yapmıyorum günüm mutfakta geçiyor artık önceden yediği şeyleri de yemiyor çok zayıf zayıf olmasa bu kadar takmam kızınla yaşıt 10 kilo hala takılmayacak gibi değil çok yoruldum

başına gelmeyen bilemez bu durumu seni zor anlar verseydin sen yedir deseydin kv ve görüncene
Benim oğlum 3 gün yiyor 4 gün yemiyor Zeyno sorun bu .miktarı az yiyor . Kv de genelde yedi ama yine de zorlandım baya . Annemde hiç yemedi . Olayın olduğu gün hiç yemedi mesela hepsi gördüler . Annemler olay olupta geldikleri zaman annem de söyledi yemiyor diye .

canım neler yapmıyorum günüm mutfakta geçiyor artık önceden yediği şeyleri de yemiyor çok zayıf zayıf olmasa bu kadar takmam kızınla yaşıt 10 kilo hala takılmayacak gibi değil çok yoruldum
Geçen bayramda 2 gün gittik yA o zaman verdim hiç biri yediremedi. Küçül görümcem eliyle pilav yedirdi tüm gün 1 kez oda . Oğlum çok hassas çok üzerine gidince bu sefer hiç yemez oluyor günlerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…