- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.281
Ben de izliyorum ama tv ‘den değil daha sonra youtube’dan izliyorum çocuk uyuyunca.Kızlar masumlar apartmanını izleyen varmı aranızda?Ben çok sevdim izliyorum
Çocukların girmesi yasak zaten sanırım yaAynen benim kızda çok ağlıyor anneme filan bırakınca bi de gideceğim kuaförde uzakta otobüs kullanmam lazım nerden baksan boyaydı kesimdi filan derken en az 4 saat sürer o sürede benim cadı ortalığı ayağa kaldırır
Onu da götüremem heryeri eller
Burdaki randevulu çalışıyor sadece biz vardık. Randevulu çalışan yerden al bence ben pek sevemedim kendi saçlarımda boya yoktu ilk defa yaptırdım dibine dokunmadılar uçlara yapılmıştı yıkadıkça sarı rengi turuncu sarı arası bişey oldu çok kötüydü bence içime sinmeyince kumrala boyattım bidaha da boyatmamYa bende gidecem kesime aslında omre filanda istiyorum ama şu virüsten korkuyorum
Çocukların girmesi yasak zaten sanırım ya
Eşimin arkadaşının yeri o yüZden kıza sıkıntı yapmazlar ama ben güvenemem talann eder her yeriBurdaki randevulu çalışıyor sadece biz vardık. Randevulu çalışan yerden al bence ben pek sevemedim kendi saçlarımda boya yoktu ilk defa yaptırdım dibine dokunmadılar uçlara yapılmıştı yıkadıkça sarı rengi turuncu sarı arası bişey oldu çok kötüydü bence içime sinmeyince kumrala boyattım bidaha da boyatmam
Senin kızla o iş olmazEşimin arkadaşının yeri o yüZden kıza sıkıntı yapmazlar ama ben güvenemem talann eder her yeri
Zaten bayağı bi lüks yer canım o yüzden iyi yapıyor daha önce de gittim zaten
Tabi kız markete bile gitmek istemiyorum vallaSenin kızla o iş olmaz
Ben veririm izlerken yazarımBen de izliyorum ama tv ‘den değil daha sonra youtube’dan izliyorum çocuk uyuyunca.
spoiler vermeyin lütfen
Bende aynen öyle oluyorum Zeyno. Zaten valla 1 haftadıe kendimi zor toparladım İnan psikolojik açıdan çok kötüydüm . Bebeğe üzülüyorum ayrı yemeyince. İzinde olanları unutamıyorumtuce_tuce benim kızımda bugünlerde hiç yememeye başladı çıldırdım artık bugün başım ondan ağrıyor bu çocuk yiyince sanki tüm işim bitmiş gibi hissediyorum yemeyen çocuk çok zor gerçekten
aman boşver canım ya sen ailene odaklan kim ne yaparsa kendine yapar siz aile içi huzurunuza bakınBende aynen öyle oluyorum Zeyno. Zaten valla 1 haftadıe kendimi zor toparladım İnan psikolojik açıdan çok kötüydüm . Bebeğe üzülüyorum ayrı yemeyince. İzinde olanları unutamıyorumsöylenenler filan eşimle olanlar . Herkesi Allah’a havale ettim. Bebek yemeyince daha çok aklıma geliyor sinirleniyorum. Dua ediyorum allahım herkesin gerçek yüzü ortaya çıksın haksızlığa uğradım
maşallah fıstığa ne tatlılarTabi kız markete bile gitmek istemiyorum valla
Geçen gün gittik market arabasına oturdu şundan istiyom bundan istiyom bi de alıyor pıt arabaya atıyor
Kasaya geldik baktım daninoyu açmış yalayarak yiyordu
Zeyno bez işini ne yaptınmaşallah fıstığa ne tatlılar
bez umrumda değil canım hiç aklıma bile gelmiyor rahat günün 3 saatini elimde kaşıkla geçiriyorum hiç bu kadar yoruldugumu ve sinirlendiğimi hatırlamıyorum istemsizce dişlerimi sıkmaya başladım başım ağrıyorZeyno bez işini ne yaptın
Öyle olmuyor Zeyno yA bak bugün çorbayı 1 saatte yedirdim ona yarısını zorla . Bebek maması niyetiğinde birşey vermiyorum biz ne yiyorsak oda onu yiyoraman boşver canım ya sen ailene odaklan kim ne yaparsa kendine yapar siz aile içi huzurunuza bakın
başına gelmeyen bilemez bu durumu seni zor anlar verseydin sen yedir deseydin kv ve görünceneÖyle olmuyor Zeyno yA bak bugün çorbayı 1 saatte yedirdim ona yarısını zorla . Bebek maması niyetiğinde birşey vermiyorum biz ne yiyorsak oda onu yiyorbu kadar uğraşmama rağmen çocuğa yemek yedirmiyor oldum. YouTube den kırmızı balık açıyorum izliyor ama yine de yemek istemezse asla yemiyor
Yemeyen çocuk çok zor ilk kızımdan biliyorumbez umrumda değil canım hiç aklıma bile gelmiyor rahat günün 3 saatini elimde kaşıkla geçiriyorum hiç bu kadar yoruldugumu ve sinirlendiğimi hatırlamıyorum istemsizce dişlerimi sıkmaya başladım başım ağrıyor
canım neler yapmıyorum günüm mutfakta geçiyor artık önceden yediği şeyleri de yemiyor çok zayıf zayıf olmasa bu kadar takmam kızınla yaşıt 10 kilo hala takılmayacak gibi değil çok yoruldumYemeyen çocuk çok zor ilk kızımdan biliyorum
Sevdiği şeyleri denesen mesela benim kızım mücver sevmez ama ketçapla yer
Ceviz filan seviyorsa ver
Gerçi çoğu şeyi denemişsindir ama zaman zaman yemek istemeyebilirler çok üsteleme bence bir de yemek saati geçince hemen 1 saat sonra verme diğer yemek saatini bekle
Benim oğlum 3 gün yiyor 4 gün yemiyor Zeyno sorun bu .miktarı az yiyor . Kv de genelde yedi ama yine de zorlandım baya . Annemde hiç yemedi . Olayın olduğu gün hiç yemedi mesela hepsi gördüler . Annemler olay olupta geldikleri zaman annem de söyledi yemiyor diye .başına gelmeyen bilemez bu durumu seni zor anlar verseydin sen yedir deseydin kv ve görüncene
Geçen bayramda 2 gün gittik yA o zaman verdim hiç biri yediremedi. Küçül görümcem eliyle pilav yedirdi tüm gün 1 kez oda . Oğlum çok hassas çok üzerine gidince bu sefer hiç yemez oluyor günlercecanım neler yapmıyorum günüm mutfakta geçiyor artık önceden yediği şeyleri de yemiyor çok zayıf zayıf olmasa bu kadar takmam kızınla yaşıt 10 kilo hala takılmayacak gibi değil çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?