Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar
Annemler Arçelik marka buzdolabı almış. Yeni.
Dolabın yan tarafları çok ısınıyor. Yanından geçerken bile hissediyoruz sıcaklığı.
Normal mi bu

Kızlar
Dolabın yan tarafları çok ısınıyor. Yanından geçerken bile hissediyoruz sıcaklığı.
Normal mi bu
Servis çağırsınlar bence püre benimki de Arçelik hiç öyle değil

Bıgun 600 tle harcadım oglumun kiş kıyafetlerıne uarında pazar var. Bu haftayın inşallah cok aşmadan kapatırım.

2 arkadasımla sözleştik cocuklarımızda aynı sınıfta yarın piknik yapacağız oğlum okulda olur küçüğüde uyutucam götürmem eşim evde kızımla gideriz

Poğaca cay bana ait kısır pasta kurabiye cerez menümüz

Oğluşumda 4 de çıkıyor oda oynar biraz son piknikler havalar serinliyor

Yorgunluğumun bi sebebi de oğlan uyumuyor gece 11 buçukta falan ancak bizim pestilimiz çıkınca uyuyor. Sabahta ben kalktığım gibi uyanıyor. Bende mecburen erken kalkıyorum iş için.

Kızlar
Normal mi bu
Benimkide anneminkide çok sıcak herhalde çok dolu ondandır diye düşünüyordum ama buraya geldiğimizde dolu değildi yine sıcaktı ama performansı iyi sogutması iyi

Yorgunluğumun bi sebebi de oğlan uyumuyor gece 11 buçukta falan ancak bizim pestilimiz çıkınca uyuyor. Sabahta ben kalktığım gibi uyanıyor. Bende mecburen erken kalkıyorum iş için.
Annem senin için diyor ki sabretsin geçecek Mars düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…