- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.461
Servis çağırsınlar bence püre benimki de Arçelik hiç öyle değilKızlar
Annemler Arçelik marka buzdolabı almış. Yeni.
Dolabın yan tarafları çok ısınıyor. Yanından geçerken bile hissediyoruz sıcaklığı.
Normal mi bu
benimde arçelik pure sen diyince dokundum benimki çok soğukKızlar
Dolabın yan tarafları çok ısınıyor. Yanından geçerken bile hissediyoruz sıcaklığı.
Normal mi bu
Benimki debenimde arçelik pure sen diyince dokundum benimki çok soğuk
Benimkide anneminkide çok sıcak herhalde çok dolu ondandır diye düşünüyordum ama buraya geldiğimizde dolu değildi yine sıcaktı ama performansı iyi sogutması iyiKızlar
Normal mi bu
Benimde Arçelik ve sıcak değil pureÇok ısınıyor kızlar yaaa sinir oldum ben. Normal diyormuş aldığı yer. Dalga gecer gibi
Evet sen
İzliyorum kız eşime kinlendim benEvet sen
Modelden galiba . İçi soğutuyorBenimkide anneminkide çok sıcak herhalde çok dolu ondandır diye düşünüyordum ama buraya geldiğimizde dolu değildi yine sıcaktı ama performansı iyi sogutması iyi
Püre duvara filan çok yakın mı ?Modelden galiba . İçi soğutuyor
Erkek milleti kızım güven olmaz bunlara baksana dana gibi cocugu var adam oynasma derdinde tövbe yarabbimNiye beee
Annem senin için diyor ki sabretsin geçecek Mars düzelecekYorgunluğumun bi sebebi de oğlan uyumuyor gece 11 buçukta falan ancak bizim pestilimiz çıkınca uyuyor. Sabahta ben kalktığım gibi uyanıyor. Bende mecburen erken kalkıyorum iş için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?