- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.481
Adam dışarı gidecek kadın bende geliyorum diyor . Adam dana oğlunu evde nasıl bırakalım diyor bi garip bu diziErkek milleti kızım güven olmaz bunlara baksana dana gibi cocugu var adam oynasma derdinde tövbe yarabbim
Youtubedan baktım sogutucu fanı çalışmayınca olurmuş oda motora zarar verir diyor anlatan usta bende baktırayım karşı komşu teknisyenÇok ısınıyor kızlar yaaa sinir oldum ben. Normal diyormuş aldığı yer. Dalga gecer gibi
Benimki silverline anneminki SamsungModelden galiba . İçi soğutuyor
Yok kız kaldı alışveriş artık bir kaç parça hamile kıyafeti alırım sezonu kapatırım inş doğumdan sonra kiloları verince asıl alışverişi yaparım
Çocuk işi zor iş sabır işi yürek sızısı büyütürken iliklerime kadar işledi her anıBebe yine diş çıkartıyor kendimi oradan oraya atayım
Bebeğe alırsın cinsiyet belli olsunYok kız kaldı alışveriş artık bir kaç parça hamile kıyafeti alırım sezonu kapatırım inş doğumdan sonra kiloları verince asıl alışverişi yaparım
Kv sürekli bizi rüyasında görüyormuşÇocuk işi zor iş sabır işi yürek sızısı büyütürken iliklerime kadar işledi her anı
Kafaya taktıysa seni.Ben neyi çok düşünürsem rüyama giriyor bilinç altıma işliyor.Ne fenasın bak kadını darma duman ettinKv sürekli bizi rüyasında görüyormuş
Bak senin yüzünden güldüm kocam neden gülüyorsun diyorKafaya taktıysa seni.Ben neyi çok düşünürsem rüyama giriyor bilinç altıma işliyor.Ne fenasın bak kadını darma duman ettin
Sevmedim ihanet falan daral geldiBak senin yüzünden güldüm kocam neden gülüyorsun diyordiziyi sevdin mi
Uyuşuk bir dizi benceSevmedim ihanet falan daral geldi
Gittim cnm önceden güzeldi şimdi hiç iyi değil:Petrole gittiniz mi
Ayy niye kullanım klavuzu nasılGittim cnm önceden güzeldi şimdi hiç iyi değil:
Mekan yeşillik tpo nun icinde bi kahve içmeye gidilir kahvaltısında is yok.
Robotum geldi ama daha kurulumu falan yapamadım sinir oldum
Hersey İngilizceAyy niye kullanım klavuzu nasılayrıca hava çok soğudu bugün
Ya ama bizim ev hala çok sıcakHersey İngilizce
Evet hava soguk artık hele sabahları okula giderken hırka giyiyorum
Ahh tucecim inşallah. Annene sevgilerimi gönderiyorumAnnem senin için diyor ki sabretsin geçecek Mars düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?