- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.441
Neyse buzluktaki eti kullanmışsınnnAkşam menüm
Kavurma
Patates püresi
Salata
Çok az da taze fasülye var
Bugün harcama olmadı ,olmaz diye düşünüyorum eksik yok şu an
Ayyyy yerim yaaaaNasıl bunaltıcı bir hava var ya
Yağmur yağsada serinlesek
Kızım kuru boya kalemleri bitiyor diye üzülüyor
Yenisini alırız yahu diyorum bunlar gibi güzel olur mu onlarda diyor
Aynı ben çok duygusal hemen bağ kuruyor
Maaşta değil de Zeynep Doğu tazminatımızdan kesinti oluyor . Örnek veriyorum 10 ekim 20 ekim arası izindeyiz 10 günlük tazminat kesilmiş oluyorTuce bilmedigimden soruyorum, merak ettim izinde niye maasiniz kesiliyor, senelik izniniz yok mu?
Aynen ilk defa pişirdimNeyse buzluktaki eti kullanmışsınnn
Afiyet olsun canım
Batman mado ya git bahçesi cok güzelBizde bu hafta değil sonraki hafta sonu Batman’a kahvaltıya gitmek istiyoruz biraz nefes lazım
Petrole gittiniz miBatman mado ya git bahçesi cok güzel ✌✌
İyi geldi bize
Mars geri hareket yapıyor astrolojide genelde herkesin modu düşükKızlar modum aşırı düşük bugünlerde. Koşturup duruyorum. Ama bişeye yetişemiyorum. Hem psikolojik hem fiziksel yorgunluk var. İş çok vaktimi alıyor bu sıra.Bazı kararlarımı uygulamam ve plan yapmam lazım.
Yaa olabilir tucecim, akıllı topikdaşımMars geri hareket yapıyor astrolojide genelde herkesin modu düşük
Daha az önce annemle Mars’tan bahsediyorduk o ara sen yazmışsınYaa olabilir tucecim, akıllı topikdaşım
Merak ettim anneniDaha az önce annemle Mars’tan bahsediyorduk o ara sen yazmışsın
Biz sürekli konuşuyoruz her hafta burç yorumlarımızı izleyip birbirimize telkin veriyoruzMerak ettim anneniBenimki nazar duası okur beni sürekli işlenir falan ev eşyası bakar bol bol Çiçek bakar fidan sular burçları say desen sayamaz haberi yoktur zaten Annemle konuşacağım en son şey Mars burçlar falan olur sanırım
Biz sürekli konuşuyoruz her hafta burç yorumlarımızı izleyip birbirimize telkin veriyoruzmesela bu hafta dedikodu yapmayın diyordu burcumuzda eşimle Kv ile vs hiç kimse ile ilgili konuşmuyoruz karar aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?