Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamsssssss

Öğle köfte makarna patates salata yedik

Şimdi küçükle yıkandım büyüğün canlı dersinin bitmesini bekliyorum anneme gidicez ablamlarda geldiler
Annem karın mumbar yapıyor

Babama para verdim 1 çeyrek 1 gram alacaktı bilmiyorum ne kadara aldı

Tuce bilmedigimden soruyorum, merak ettim izinde niye maasiniz kesiliyor, senelik izniniz yok mu?
Maaşta değil de Zeynep Doğu tazminatımızdan kesinti oluyor . Örnek veriyorum 10 ekim 20 ekim arası izindeyiz 10 günlük tazminat kesilmiş oluyor

Pazara gittim

1 kilo salatalık 4 tl
Yarım kilo çeri domates 4 tl
1 kilodan biraz faZla muz 15 tl
Yarım kilo çilek 5 tl
Yarım kilo hünnap 5 tl
1 kilo şeftali 9 tl
1 kilo mandalina 5 tl
Yarım kilo taZe fasulye 3 tl
1 kilo ıspanak 4 tl
1 kilo ekşi elma 3.5 tl

Meyve ağırlıklı aldım oğlan ve ben çok tüketiyoruz. Karnabahar brokoli kışın bol bol yiyeceğim için şuan almadım

patlıcan çok ucuzdu 2.5 tl idi onu da yeni yedik diye bu hafta almadım.

kapya biber de çok ucuzdu 2-3 tl arasındaydı

Kızlar modum aşırı düşük bugünlerde. Koşturup duruyorum. Ama bişeye yetişemiyorum. Hem psikolojik hem fiziksel yorgunluk var. İş çok vaktimi alıyor bu sıra.Bazı kararlarımı uygulamam ve plan yapmam lazım.

Selam kızlar

bugün 170 lira harcadık yine.
7 günde 570 lira market harcaması sadece Eksik bitmiyor ve herşey çok pahalı.

pişirme kağıdı
İki paket Marmarabirlik zeytin
15 li organik yumurta
500 ml organik süt .. pankek ve krep için
Süzme peynir
İki pk tavuk but
Fairy bulaşık deterjanı elde
Piril makine deterjanı
1 kg un
1 adet bisküvi
Head shoulders şampuan

elektrik faturamız 93 geldi.

Scss94 bende merak ediyorum seni ..

Mars geri hareket yapıyor astrolojide genelde herkesin modu düşük

Daha az önce annemle Mars’tan bahsediyorduk o ara sen yazmışsın
Merak ettim anneniBenimki nazar duası okur beni sürekli işlenir falan ev eşyası bakar bol bol Çiçek bakar fidan sular burçları say desen sayamaz haberi yoktur zatenAnnemle konuşacağım en son şey Mars burçlar falan olur sanırım

Biz sürekli konuşuyoruz her hafta burç yorumlarımızı izleyip birbirimize telkin veriyoruz mesela bu hafta dedikodu yapmayın diyordu burcumuzda eşimle Kv ile vs hiç kimse ile ilgili konuşmuyoruz karar aldık

Manavın bitanesinde 80 diğerinde 25 diğerinde 15 ekmek 2.5 bol meyve sebze aldık yumurtada aldık cevizi unuttuk şimdi aklıma geldi. Seneye yazın biber salçası zeytinyağını domates salçamı tulum peyniri ceviz hepsini memleketten alıp gelcem parça parça alınca ne tadı düzgün oluyor ne ekonomik

Biz sürekli konuşuyoruz her hafta burç yorumlarımızı izleyip birbirimize telkin veriyoruz mesela bu hafta dedikodu yapmayın diyordu burcumuzda eşimle Kv ile vs hiç kimse ile ilgili konuşmuyoruz karar aldık

Senin yuzunden bende bulastim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…