- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.421
10 seneden fazla oldu geçen sene birazını aldımalırsınız inşallah en kısa zamanda
Keşke telefonu olsaydı arada bir kayboluyor merak ediyoruzScss94 canım umarım iyisindir. Şifresini falan mı unuttu acaba , kötü şeyler getirmek istemiyorum aklıma
Benim kız bugünlerde ceviz fındık hastası oldukaynak kitap aldım kızıma 95 ödedim akşam manava gitmemiz lazım evde sebze meyve kalmadı birazda turşuluk malzeme almam lazım ceviz bitti 1 kg ceviz alırım aklıma gelen bunlar şimdilik
çok olmuş canım vermek isteyen şimdiye kadar çoktan verirdi altın gittikçe artıyor10 seneden fazla oldu geçen sene birazını aldım
maşallah darısı benim ufaklığa büyük yer ama küçük mıy mıy dişlerinin arasına giriyormuş yemez öyle herşeyi çok nazlıyızBenim kız bugünlerde ceviz fındık hastası oldu
12 günde 1 kilo ceviz
6 günde 1 kilo fındık bitirdi
van merkezede gelirsen görüşelim canım az kalmışsınız zaten :)Selam kızlar Tatvan a geldik biraz gol havası alalım dedik.hava buz gibi ama toz falan yok Siirt’ten sonra güzel geldi.
Scss94 ozledik seni ses ver .
Benim de büyük öyle mısır haşladım dişimin arasında kalır dedi yemedi küçük yedi onunkini de kuruyemişe de öyle yapıyormaşallah darısı benim ufaklığa büyük yer ama küçük mıy mıy dişlerinin arasına giriyormuş yemez öyle herşeyi çok nazlıyız
Havalar soğumadan bir hafta sonu cok istiyorum Van I görmek gelirsem mutlaka bir kahve de senle içeriz .van merkezede gelirsen görüşelim canım az kalmışsınız zaten :)
sogudu canım dünde soğuktu bugünde sabah çok üşüdüm eve dönüp montumu aldım öğlen sıcak oluyor.İnşallah canımHavalar soğumadan bir hafta sonu cok istiyorum Van I görmek gelirsem mutlaka bir kahve de senle içeriz .
Doğrusu buralar zaten soğumuş Siirt hala sıcak burası buz gibi 13 derece
aynı bizimkiler gibi büyük ne var ne yok öğütür küçük yesem mi yemesem mi derken biter tabaktaki :)Benim de büyük öyle mısır haşladım dişimin arasında kalır dedi yemedi küçük yedi onunkini de kuruyemişe de öyle yapıyor
Yani genelde bagirsaklari duzenlemek icin oneriliyor, ben de kiza vermiyorum sindirimi iyi diye.Zeynep yA kefir sence bağırsaklarının fazla çalışmasını sağlar mı ? Ben korktuğum için veremiyorum zaten fazla yapıyor diye
Bizde bu hafta değil sonraki hafta sonu Batman’a kahvaltıya gitmek istiyoruz biraz nefes lazımHavalar soğumadan bir hafta sonu cok istiyorum Van I görmek gelirsem mutlaka bir kahve de senle içeriz .
Doğrusu buralar zaten soğumuş Siirt hala sıcak burası buz gibi 13 derece
Bende o yüzden vermiyorum abi bebeğeYani genelde bagirsaklari duzenlemek icin oneriliyor, ben de kiza vermiyorum sindirimi iyi diye.
Tuce bilmedigimden soruyorum, merak ettim izinde niye maasiniz kesiliyor, senelik izniniz yok mu?Kuzular selams evi süpürdüm sildim toz aldım bebeğe çorba yedirdim biraz amaeşim aradı onunla bebeği konuşturdum. Emzirdim uyudu bende yanına yattım biraz dinleneceğim. Akşama fırına patates tavuk atarım pratik salata birde havuç tarator yapacağım . Eşim maaşı yapmış 1200 TL civarı izin yüzünden kesintimiz var . Akşama bütçe yaparım 145 TL elektrik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?