Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Scss94 canım umarım iyisindir. Şifresini falan mı unuttu acaba , kötü şeyler getirmek istemiyorum aklıma
Keşke telefonu olsaydı arada bir kayboluyor merak ediyoruz
Bende kötü düşünmek istemiyorum en kötü şifresini unutmuştur diye düşünüyorum yine
Bizi okuyorsan şifreni unuttuysan başka üyelik alıp gel
Ne olursan ol gel seni merak ediyoruz

kaynak kitap aldım kızıma 95 ödedim akşam manava gitmemiz lazım evde sebze meyve kalmadı birazda turşuluk malzeme almam lazım ceviz bitti 1 kg ceviz alırım aklıma gelen bunlar şimdilik
Benim kız bugünlerde ceviz fındık hastası oldu
12 günde 1 kilo ceviz
6 günde 1 kilo fındık bitirdi

maşallah darısı benim ufaklığa büyük yer ama küçük mıy mıy dişlerinin arasına giriyormuş yemez öyle herşeyi çok nazlıyız
Benim de büyük öyle mısır haşladım dişimin arasında kalır dedi yemedi küçük yedi onunkini de kuruyemişe de öyle yapıyor

Havalar soğumadan bir hafta sonu cok istiyorum Van I görmek gelirsem mutlaka bir kahve de senle içeriz .
Doğrusu buralar zaten soğumuş Siirt hala sıcak burası buz gibi 13 derece
sogudu canım dünde soğuktu bugünde sabah çok üşüdüm eve dönüp montumu aldım öğlen sıcak oluyor.İnşallah canım

Havalar soğumadan bir hafta sonu cok istiyorum Van I görmek gelirsem mutlaka bir kahve de senle içeriz .
Doğrusu buralar zaten soğumuş Siirt hala sıcak burası buz gibi 13 derece
Bizde bu hafta değil sonraki hafta sonu Batman’a kahvaltıya gitmek istiyoruz biraz nefes lazım

Tuce bilmedigimden soruyorum, merak ettim izinde niye maasiniz kesiliyor, senelik izniniz yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…