- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.661
Kemal Sunal in bi filmi vardı ya eşkiya gerdege giremiyor onun gibi bizde deriz ki sunun şurasında seneye ye ne kaldiAynen bizimde zaten bütçe şaştı alınacak eksikte çok Ocak’ta kasko sigorta vergi var bahara kadar zor benim.Yazada yine tayin çıkar zaten hep pert
Cok geçmiş olsun acil şifalar canımKardesimin ve esinin testi pozitif cikmis, kardesim iyi ama esi bugun biraz kotuymus. Evde karantinadalar, ilaclari gelmis, cocuklardan da suruntu almislar bugun, cok ilgilenmisler, Ankara`dan saglik bakanligindan da aranmislar, insallah cabucak toparlarlar. Kardesim anaokulu ogretmeni, pozitif oldugunu daha kendi ogrenmeden muduru arayinca ogrenmis, sisteme dusmus hemen. Annem de dun aksam bana akrabalardan kim koronaya yakalanmis onlari anlatiyor, diyor ki yakinimizda hic yok, bilmiyor ki kizi yakalandi.
Oglumla dersler guzel gidiyor, her gun duzenli yapiyoruz ama sanirim sesler konusunda zorlanacagiz, sonucta benim anadilim degil dogru telaffuz edemiyorum ki cocuk dogrusunu ogrensin.
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırlarKardesimin ve esinin testi pozitif cikmis, kardesim iyi ama esi bugun biraz kotuymus. Evde karantinadalar, ilaclari gelmis, cocuklardan da suruntu almislar bugun, cok ilgilenmisler, Ankara`dan saglik bakanligindan da aranmislar, insallah cabucak toparlarlar. Kardesim anaokulu ogretmeni, pozitif oldugunu daha kendi ogrenmeden muduru arayinca ogrenmis, sisteme dusmus hemen. Annem de dun aksam bana akrabalardan kim koronaya yakalanmis onlari anlatiyor, diyor ki yakinimizda hic yok, bilmiyor ki kizi yakalandi.
Oglumla dersler guzel gidiyor, her gun duzenli yapiyoruz ama sanirim sesler konusunda zorlanacagiz, sonucta benim anadilim degil dogru telaffuz edemiyorum ki cocuk dogrusunu ogrensin.
Bizdeki ile aynı sistem. E ile başlıyoruz sesi telafuz ediyoruz. Sabır diliyorum 1. Sınıf zor bir süreçCedric1003 cok tesekkurler.
Ya sistemi cok bilmiyorum ben de oglumla ogreniyorum, mesela A harfinden baslamadi, M harfinden basladi ogretmen. Iste harfi boyuyorlar, uzerinden geciyorlar, yaziyorlar, telaffuz edip kaydediyoruz falan. Bir de soyle bir etkinlik vardi, M ile baslayan nesneleri isaretliyorlar, onda biraz bocaladi, ben okuyorum bunda em var mi diye soruyorum bazilarini yapamadi, sesleri guzel cikaramadim galiba. Mesela th sound, bana hep zor gelmistir, dilimi dislerimin arasina uzatmayi unuturum konusurken. Neyse benim de Ingilizcem duzelir belki boylece.
Çok geçmiş olsun canım..Kardesimin ve esinin testi pozitif cikmis, kardesim iyi ama esi bugun biraz kotuymus. Evde karantinadalar, ilaclari gelmis, cocuklardan da suruntu almislar bugun, cok ilgilenmisler, Ankara`dan saglik bakanligindan da aranmislar, insallah cabucak toparlarlar. Kardesim anaokulu ogretmeni, pozitif oldugunu daha kendi ogrenmeden muduru arayinca ogrenmis, sisteme dusmus hemen. Annem de dun aksam bana akrabalardan kim koronaya yakalanmis onlari anlatiyor, diyor ki yakinimizda hic yok, bilmiyor ki kizi yakalandi.
Zeynep çok geçmiş olsun ay üzüldüm ya çember daraldı sıra bize geliyor gibime geliyorKardesimin ve esinin testi pozitif cikmis, kardesim iyi ama esi bugun biraz kotuymus. Evde karantinadalar, ilaclari gelmis, cocuklardan da suruntu almislar bugun, cok ilgilenmisler, Ankara`dan saglik bakanligindan da aranmislar, insallah cabucak toparlarlar. Kardesim anaokulu ogretmeni, pozitif oldugunu daha kendi ogrenmeden muduru arayinca ogrenmis, sisteme dusmus hemen. Annem de dun aksam bana akrabalardan kim koronaya yakalanmis onlari anlatiyor, diyor ki yakinimizda hic yok, bilmiyor ki kizi yakalandi.
Allah acil şifa versin canım çabucak atlatırlar inşKardesimin ve esinin testi pozitif cikmis, kardesim iyi ama esi bugun biraz kotuymus. Evde karantinadalar, ilaclari gelmis, cocuklardan da suruntu almislar bugun, cok ilgilenmisler, Ankara`dan saglik bakanligindan da aranmislar, insallah cabucak toparlarlar. Kardesim anaokulu ogretmeni, pozitif oldugunu daha kendi ogrenmeden muduru arayinca ogrenmis, sisteme dusmus hemen. Annem de dun aksam bana akrabalardan kim koronaya yakalanmis onlari anlatiyor, diyor ki yakinimizda hic yok, bilmiyor ki kizi yakalandi.
Hiç takip etmiyorum beynim Zaten dolu bide ona takarsam vay halime
Üf sorma para bitti bizde eksiye girmeye başladımHiç takip etmiyorum beynim Zaten dolu bide ona takarsam vay halime
Ah sorma benimde nakit bitti nakliye paramız var bakalım masa sandalye ve Ocak en az 3bin gidecek çokta hızlı tükeniyor para.Yakıta çok gidiyor bizim taşınınca çocuk kalacak 4-5gun evi ayarlayıp gelip alacağız git gel yapmak 300tl.Evde birsürü eksik çıkacak şimdi yüklü bir market yapılacakÜf sorma para bitti bizde eksiye girmeye başladım
Doğru ya paranın hiç kıymeti kalmadı sankiAh sorma benimde nakit bitti nakliye paramız var bakalım masa sandalye ve Ocak en az 3bin gidecek çokta hızlı tükeniyor para.Yakıta çok gidiyor bizim taşınınca çocuk kalacak 4-5gun evi ayarlayıp gelip alacağız git gel yapmak 300tl.Evde birsürü eksik çıkacak şimdi yüklü bir market yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?