Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dün kornison turşusu yaptık sıcak suyla yaptım inş güzel olur.
Erzaklarımı koliledik.
15şişe salca
35 Şile domates sosu
5şişe bal
10şişe vişne ve çilek receli
5kg nohut
2kg kuru fasulye
5kg erişte
5kg tarhana
10kg yeşil zeytin
10kg siyah zeytin
20kg zeytin yagı
Bunlar nakliye ile gidecek.Bizde giderken turşu peynir bal kabagı kavun götürecegız.Cocugu alıp dönerkende süt yoğurt yumurta bezelye taze fasulye bamya köz biber tavuk et götüreceğim.Hepsi annemden Allah razı olsun.Kayınvalidede Cevizli sucuk çörek otlu tulum peynırı ve sucuk getirecek uzun sure gider bize bunlar Allah sağlıcakla ağız tadıyla yemeği nasip etsin inş

Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırlar.

İyi akşamlar kızlar

Eşim sürpriz yaptı geldi

Ayyy kızlaar çok mutlu oldu

Eve gelirken şırdan mumbar karın filan almış özlemiş ne kadar ödedi bilmiyorum

Yarın da alışveriş yapacaz evde herşey var ama illa o markete gidilecek yoksa duramaz eşim

Gözün aydın canımÇok sevindim güzel vakit geçirirsiniz inş. Eşin ne çok salam sosısler alırdı hatırlıyorumdaSal gitsin yarın adam gönlünce alsın

Gözün aydın canım❤Çok sevindim güzel vakit geçirirsiniz inş. Eşin ne çok salam sosısler alırdı hatırlıyorumdaSal gitsin yarın adam gönlünce alsın
Ahahahahahhaha alemsin kız nasıl unutmadın

Hemen diyor yarın kebapçıya gidelim

Geçmiş olsun Zeynep, cok üzgünüm. Insallah hafif anlatırlar, annene soylemeye hiç gerek kalmaz

Sana katılıyorum, soyle ki bazi insanlar -evde ingilizce konuşuyoruz diye hava atıyor ya... ben onu bu yuzden hiç doğru bulmuyorum. Anadilimiz degil ve cocuk telaffuzlari yanlış öğrenecek. Sonradan düzeltmesi daha zor kendimiz ne kadar sıkıntı çekiyoruz.

Sen endise etme ama video falan izlet, ogretmeninden videodan derken doğru telaffuzu kapar.

Eylül ayinda fazlaca harcama yaptık ama birikime az da olsa ayırdık.

Bu ay solgar c vitamini, omega 3, b vitamini kompleksi aldık $100 e yakın tuttu. Kızımın doğum günü icin de biraz harcama yaptım. Dekorasyon, hediye, pasta ve cupcake malzemeleri süsleri aldım. Onun disinda rutin market harcamamiz olur sadece.

Bu ay cok açılmak istemiyorum zira gelecek ay black Friday var, alışveriş listesi yapıyorum

Sabah yayla çorbası yaptim oglen hepimiz yedik. Aksama eşim balik alacakmış firina atarız kızım da yer.

Kizlar hepinize tesekkur ederim, cok sukur hafif geciriyorlar, kardesimle konustum biraz agrim var o kadar dedi, kalkmis ev halkina yemek yapiyordu, kayinvalide, elti gorumce hep birlikteler, zaten hepsi pozitif, butun gun maskeli olarak mesafeli mesafeli oturuyorlar.
Bugun korona atlatmis arkadasimla bulustum, onunki de cok kotu gecmemis, gecirdigim icin mutluyum, bagisiklik kazandik dedi. Kendisi zaten biolog, virus konularina hakim aklimdaki sorulari sordum. Ders veriyor universitede, bu yuzden sik sik test oluyordu, is yeri 90 gun test olmana gerek yok demis, demek ki bagisiklik 90 gun suruyor. Valla annemlere bulastirmayacagimi bilsem olsak da kurtulsak diye bakiyorum artik, tabi kimde nasil bir sonuc dogurur o da mechul.

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

Bugün evi temizledik eşimle. Ortalığı topladım.Eşim süpürdü. Sonra da çocuğa baktı. Ben de evi sildim.Banyo temizledim. Toz aldım. Çamaşır yıkadım. Yemek yaptım. Ev toparlanınca biraz daha iyi hissediyorum şimdi. Ama işler hiç bitmiyo tabiki. Kıza okul eşofmanı almam lazım yarın. Herşeyi küçülmüş.Dişçiye gitmemiz lazım kızımla ben. Öğlene kadar ders var zaten. İnşallah hallederiz.

Günaydın kızlar
Maaş gelmeden yemeye başladık eksideyiz okul alışverişiydi kışlık alışverişti uçtu paralar
Dün alışverişe çıktım
Market 150
Manav 50
Süt 30
Kaynımın oğlunun düğünü 17 sinde 1 saat açıkhavada ikram yok eğlence yok kimsede gitmez 12 bine yer tuttular allah akıl fikir versin eşim amcası mecbur gidecek
Uçak bileti aldık gidiş dönüş 265 tl çok uygundu persembe gidip pazar dönecek
Cumhuriyet takacak

Günaydın bebek gece 100 kez uyandı korkunçtu sürekli göğsümde uyumak istedi valla uykusuz kaldık sürekli emzir yatır şu saat oldu yeni uyanabildik . Eşim nöbetçi gidecek kalkıp ona beslemem çantası hazırlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…