- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.681
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırlar.Kardesimin ve esinin testi pozitif cikmis, kardesim iyi ama esi bugun biraz kotuymus. Evde karantinadalar, ilaclari gelmis, cocuklardan da suruntu almislar bugun, cok ilgilenmisler, Ankara`dan saglik bakanligindan da aranmislar, insallah cabucak toparlarlar. Kardesim anaokulu ogretmeni, pozitif oldugunu daha kendi ogrenmeden muduru arayinca ogrenmis, sisteme dusmus hemen. Annem de dun aksam bana akrabalardan kim koronaya yakalanmis onlari anlatiyor, diyor ki yakinimizda hic yok, bilmiyor ki kizi yakalandi.
Oglumla dersler guzel gidiyor, her gun duzenli yapiyoruz ama sanirim sesler konusunda zorlanacagiz, sonucta benim anadilim degil dogru telaffuz edemiyorum ki cocuk dogrusunu ogrensin.
Gözün aydın canımİyi akşamlar kızlar
Eşim sürpriz yaptı geldi❤❤
Ayyy kızlaar çok mutlu oldu
Eve gelirken şırdan mumbar karın filan almış özlemiş ne kadar ödedi bilmiyorum
Yarın da alışveriş yapacaz evde herşey var ama illa o markete gidilecek yoksa duramaz eşim
Ahahahahahhaha alemsin kız nasıl unutmadınGözün aydın canım❤Çok sevindim güzel vakit geçirirsiniz inş. Eşin ne çok salam sosısler alırdı hatırlıyorumdaSal gitsin yarın adam gönlünce alsın
Kız ekmek almaya yolluyordun hergün 200tl harcayıp geliyordu beynimde yer etmiş bakAhahahahahhaha alemsin kız nasıl unutmadın
Hemen diyor yarın kebapçıya gidelim
Ayyyy he valla adam ev batırıyorKız ekmek almaya yolluyordun hergün 200tl harcayıp geliyordu beynimde yer etmiş bak
Geçmiş olsun Zeynep, cok üzgünüm. Insallah hafif anlatırlar, annene soylemeye hiç gerek kalmazKardesimin ve esinin testi pozitif cikmis, kardesim iyi ama esi bugun biraz kotuymus. Evde karantinadalar, ilaclari gelmis, cocuklardan da suruntu almislar bugun, cok ilgilenmisler, Ankara`dan saglik bakanligindan da aranmislar, insallah cabucak toparlarlar. Kardesim anaokulu ogretmeni, pozitif oldugunu daha kendi ogrenmeden muduru arayinca ogrenmis, sisteme dusmus hemen. Annem de dun aksam bana akrabalardan kim koronaya yakalanmis onlari anlatiyor, diyor ki yakinimizda hic yok, bilmiyor ki kizi yakalandi.
Oglumla dersler guzel gidiyor, her gun duzenli yapiyoruz ama sanirim sesler konusunda zorlanacagiz, sonucta benim anadilim degil dogru telaffuz edemiyorum ki cocuk dogrusunu ogrensin.
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versinKizlar hepinize tesekkur ederim, cok sukur hafif geciriyorlar, kardesimle konustum biraz agrim var o kadar dedi, kalkmis ev halkina yemek yapiyordu, kayinvalide, elti gorumce hep birlikteler, zaten hepsi pozitif, butun gun maskeli olarak mesafeli mesafeli oturuyorlar.
Bugun korona atlatmis arkadasimla bulustum, onunki de cok kotu gecmemis, gecirdigim icin mutluyum, bagisiklik kazandik dedi. Kendisi zaten biolog, virus konularina hakim aklimdaki sorulari sordum. Ders veriyor universitede, bu yuzden sik sik test oluyordu, is yeri 90 gun test olmana gerek yok demis, demek ki bagisiklik 90 gun suruyor. Valla annemlere bulastirmayacagimi bilsem olsak da kurtulsak diye bakiyorum artik, tabi kimde nasil bir sonuc dogurur o da mechul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?