- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.701
Niye böyle oldu yaGünaydın kızlar :)
gece biz de devamlı uyandık sayamadım artık kaç olduğunu
benim kız da aynı mevsim geçişi mı acaba diş mi ne olduğu belli değil ama çok huysuz.Niye böyle oldu yaben acaba sütüm yetmedi de aç mı diye düşündüm birde yine dişi çıkıyor acaba onda mı dedim ay beynim yandı .
Gece ağlamadı ama dala dala da uyumadı püre yatakta dönmesinden hareketinden rahatsız oldum sürekli almak zorunda kaldım ben . Çözemedim ama gün içimde huzursuz değil Kayseri’den döndüğümüz hafta korkunçtu ve dişi çıktı o zaman şimdi diğeri aynı görüntüdebenim kız da aynı mevsim geçişi mı acaba diş mi ne olduğu belli değil ama çok huysuz.
Hiç sanmıyorum AlyaErzaklarınız bereketli olsun . Uzun vadede tükenecek şeyler. Bir kaç aya market harcamanızda azalma hatta sıfır harcamalı günleriniz olur.
Püriş bütçe yaptın mı birikim yapacak mısın bu ayHiç sanmıyorum Alyaharcanır bizim evde
bizimki hiç bilmez pazarlığı fazla verir eksik vermez sağolsunTereyağı ve tavukları aldığımız pazarcı bizi tanıyor hep ondan alırız.
Eşimi görünce aha Kayserili damat geldi diyor(eşim pazarlık yapar toplu alımlarda)
Yok Tuğçe nerdeee.Püriş bütçe yaptın mı birikim yapacak mısın bu ay
Aynı benim eşimbizimki hiç bilmez pazarlığı fazla verir eksik vermez sağolsun
Normal ama püre ya sıkma canını izne gidip gelince hep öyle oluyor . Bak bizde şuan eksideyse başladık . İzinde çok harcandı. Herkese mutlaka yaş pasta götürdüm valla orta boy bir pasta 70 TL en az . Eşim yiğenlerine 500 TL harçlık dağıttı . 900 TL benzin gitti ben kardeşime doğum günü hediyesi aldım böyle oldu işteYok Tuğçe nerdeee.eksideyiz.
Oymak Beyimiz ava gitti biliyosun. Otel parası,yol masraflari, fişek,avlak ..derken epey harcadi.
Bir de memlekete geldik,alışveriş yapılıyor.
Yeme, içme ,hediye, radar cezası derken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?