Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar :)

gece biz de devamlı uyandık sayamadım artık kaç olduğunu
Niye böyle oldu ya ben acaba sütüm yetmedi de aç mı diye düşündüm birde yine dişi çıkıyor acaba onda mı dedim ay beynim yandı .

Günaydın kızlar.
Erken kalktik malum.
Pazar erken kuruluyor burda pazara çıktık.

Zeytinyağını akşamdan tenekeleri doldurduk. 720 lira verdik adama.

Pazara çıktık sabah.
Köy tavuğu aldık 300 lira tuttu.
Tereyağı 30 liradan verdi adam 2kg aldık .evde de var çünkü.
Kavrulmuş susam aldık 10 TL.
Sucuk alicaz 55 dedi kilosuna.
Annem salça,biber turşu ve kırmızı acı toz biber yapmış.
Bugün de şalgamlı lahana turşusu kuracağız.

benim kız da aynı mevsim geçişi mı acaba diş mi ne olduğu belli değil ama çok huysuz.
Gece ağlamadı ama dala dala da uyumadı püre yatakta dönmesinden hareketinden rahatsız oldum sürekli almak zorunda kaldım ben . Çözemedim ama gün içimde huzursuz değil Kayseri’den döndüğümüz hafta korkunçtu ve dişi çıktı o zaman şimdi diğeri aynı görüntüde

Püriş bütçe yaptın mı birikim yapacak mısın bu ay
Yok Tuğçe nerdeee. eksideyiz.
Oymak Beyimiz ava gitti biliyosun. Otel parası,yol masraflari, fişek,avlak ..derken epey harcadi.
Bir de memlekete geldik,alışveriş yapılıyor.
Yeme, içme ,hediye, radar cezası derken...

Yok Tuğçe nerdeee. eksideyiz.
Oymak Beyimiz ava gitti biliyosun. Otel parası,yol masraflari, fişek,avlak ..derken epey harcadi.
Bir de memlekete geldik,alışveriş yapılıyor.
Yeme, içme ,hediye, radar cezası derken...
Normal ama püre ya sıkma canını izne gidip gelince hep öyle oluyor . Bak bizde şuan eksideyse başladık . İzinde çok harcandı. Herkese mutlaka yaş pasta götürdüm valla orta boy bir pasta 70 TL en az . Eşim yiğenlerine 500 TL harçlık dağıttı . 900 TL benzin gitti ben kardeşime doğum günü hediyesi aldım böyle oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…