Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimde kolum kotu galiba sinir sıkıstı
Fizik tedaviye gidemiyorum maastan ciddi kesinti oluyor umutlarimi ve pozitif enerjimi yonlendiriyorum ama yok
Ama asil supriz isyerindeymis
Bu ay maas alamiyoruz haftaya belki yatar
Ee krediler????
Her an 1aylik izne cikabilirim batti balik yan gider

Yüksek tansiyonun en önemli sebebi sinir stres zaten kuzum. O gün kesin yükselmiştir senin.

Hastalık herkes için zor ama evde çocuk varsa daha da zor.

Aman diyim dikkat et kendine sinir stres yapmamaya çalış

Yüksek tansiyonun en önemli sebebi sinir stres zaten kuzum. O gün kesin yükselmiştir senin.

Hastalık herkes için zor ama evde çocuk varsa daha da zor.

Aman diyim dikkat et kendine sinir stres yapmamaya çalış
Evet ya çok haklısın Çocuk olunca çok zor oluyor dinlemiyorsun da dikkat et kendine bi ağrı kesici al o ağrı azalsın

Parol içtim ama geçmedi. Yatarken majezik içeceğim o geçirir belki. Sağolasın ilgin için canım benim

Merhaba cok gecmis olsun.
Eger tansiyon kaynakli oldugunu dusunuyorsan ilaclar ters etki yapmasin nolur dikkatli ol.
Bol su limon damlatilmis sade soda cok iyi geliyor

Ben o kadar yemeyen bir cocukmusumki annem her hastalandigimda aglarmis olucem zannedermis bu kisi cikabilse dermis
Alerjik bebekmisim yillarca asi tedavisi gordum ama bosa tabiki basa sardik

Parol içtim ama geçmedi. Yatarken majezik içeceğim o geçirir belki. Sağolasın ilgin için canım benim
Bende parol ve kas gevşeticiyi aynı anda içtim 2 gün üst üste ama sütümü de sağıp ilk sütü döktüm eczacı öyle dedi çünkü. Sonra geçti allahtan . Rica ederim canım benim umarım iyi olursun öptüm

Ben o kadar yemeyen bir cocukmusumki annem her hastalandigimda aglarmis olucem zannedermis bu kisi cikabilse dermis
Alerjik bebekmisim yillarca asi tedavisi gordum ama bosa tabiki basa sardik
Bi akraba çocuk ölmesin diye çubuk kraker yedirirdi

Kızlar selam.
Öğlen 12den 6ya kadar piknikteydik. Güzel bir yere gittik. Çocuklar eğlendi hem. Kimseler yok. Büyükşehir gibi kalabalık değil.

Kırmızı kapya biber ve bostan patlıcan kozledik hem. 8poset. 8 kahvaltılık çıktı bize yani. Dondurucuya kaldırdım.

Piknikten dönünce tüm aile üyeleri sırayla banyo yaptık.
2 dersim vardı zoomdan yaptım. Yarınki derslerimi ve metaryallerimi ayarladım.
Eşimle babam hastaneye gitti babam iş arkadaşlarıni ziyarete gitti dışarda oturmuşlar mesafeli.

Oğluşum bisküvili pasta diye tutturdu. Teeyzesi yapiyor

E Esila09 maaş kesintisi olmaz inşallah. Belediye neden böyle yapar ki.

Personel degisikligine gidildi kalan personel calismayacagini soyledi
Calismasin bir dahaki ay mecbur yapacak
Kesinti noktasindada tazminat sozlesmesi oyle ama su an bana cok geliyor

Geçmiş olsun cnm şişede dusuk tansiyon Tuksek tansiyondan daha tehlikeli
Sağol canım hiç bu kadar korkmamıştım Allah sağlık sıhhat versin herkese hastaneye gidelim dedim dur geçer dur normale döner diye bekletti tansiyon aleti alcam ateş ölçer alınacaklar listeme eklendi

Sağol canım hiç bu kadar korkmamıştım Allah sağlık sıhhat versin herkese hastaneye gidelim dedim dur geçer dur normale döner diye bekletti tansiyon aleti alcam ateş ölçer alınacaklar listeme eklendi

Ben cook kotu ani bir durum yasadim beklemem imkansizdi zor yetistirdim
O gun tansiyon aleti almistim bizde omron var tavsiye ederim
Birde ehliyet almak aklima dusmustu
Ani durumlar cok zor
Soguk suyla basini yikamak kolonya dokmek ise biraz yariyor aklinizda olsun

Atakta yalnız değilmişim sarılalım sıkı sıkı

Selam kızlar
Ancak bitti işler.
Manikür pedikür kaş, bugün kendime çalıştım biraz. Kızımla yürüyüşe gittik.

Butun gün anneee anneee diye inledi. Ya yakama ya da pacama yapışmış haldeydi. Banyosunu bile yakama yapisarak yaptı. Heralde dişi ağrıdı. Gunduz dogru duzgun uyumadı ben de agri kesici içirdim rahatladı erkenden uyudu yavrum.

Ben de cupcake yaptım, sabah kremasını koyar süslerim. Babası dogumgunu pastasını dışardan aldı. Bi tek ona harcama oldu baska harcama yok.

Hareketli bir gün bizi bekler

nedemistimkibenn orada 13 Ekim olmuştur, kuzucugunun dogum günü kutlu olsun Burada daha 12 si

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…