- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.981
Evet ya çok haklısınYüksek tansiyonun en önemli sebebi sinir stres zaten kuzum. O gün kesin yükselmiştir senin.
Hastalık herkes için zor ama evde çocuk varsa daha da zor.
Aman diyim dikkat et kendine sinir stres yapmamaya çalış
Evet ya çok haklısınÇocuk olunca çok zor oluyor dinlemiyorsun da dikkat et kendine bi ağrı kesici al o ağrı azalsın
Parol içtim ama geçmedi. Yatarken majezik içeceğim o geçirir belki. Sağolasın ilgin için canım benim❤
Bende parol ve kas gevşeticiyi aynı anda içtim 2 gün üst üste ama sütümü de sağıp ilk sütü döktüm eczacı öyle dedi çünkü. Sonra geçti allahtan . Rica ederim canım benim umarım iyi olursun öptümParol içtim ama geçmedi. Yatarken majezik içeceğim o geçirir belki. Sağolasın ilgin için canım benim❤
Bi akraba çocuk ölmesin diye çubuk kraker yedirirdiBen o kadar yemeyen bir cocukmusumki annem her hastalandigimda aglarmis olucem zannedermis bu kisi cikabilse dermis
Alerjik bebekmisim yillarca asi tedavisi gordum ama bosa tabiki basa sardik
Yok cnm bi boy büyüğüyle gittimKüçük kızla gittim deme sakın bana
HahahhagaYok cnm bi boy büyüğüyle gittim
Onla gitsem tam acınacak halde olurdum
Bi akraba çocuk ölmesin diye çubuk kraker yedirirdi
Sağol canım hiç bu kadar korkmamıştım Allah sağlık sıhhat versin herkese hastaneye gidelim dedim dur geçer dur normale döner diye bekletti tansiyon aleti alcam ateş ölçer alınacaklar listeme eklendiGeçmiş olsun cnm şişede dusuk tansiyon Tuksek tansiyondan daha tehlikeli
Sağol canım hiç bu kadar korkmamıştım Allah sağlık sıhhat versin herkese hastaneye gidelim dedim dur geçer dur normale döner diye bekletti tansiyon aleti alcam ateş ölçer alınacaklar listeme eklendi
Atakta yalnız değilmişim sarılalım sıkı sıkıTuce bu atak bizi baya etkilemiştiYaklaşık 2-3 hafta uyku nedir bilmedim ve dediğin gibi gece uykusunda emekliyor,gözü kapalı ayağa kalkıyor.Biz yeni atağa bugün girdik Bu atakta da hanımefendi gözü kapalı ayaga kalkıyo yürüyerek bana tutunuyo,sonrası zirlama
ama iyi haber de vereyim.geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?