- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.961
2 yasında canımYaşı kaç acaba?yeme sorunu dediğinize göre en başından beri böyle miydi ek gıdanın
Pazertrsi salı evdeyim canımİzinli misin canım bugün
Bekle dur yarın beraber delirelimBen deliriyorım galiba
Instagram'da bir kadını takip ediyorum onunda bebeği iki yaşına yakın ve süt alerjisi var.Bugun öylesine aklıma geldi bi,ben böyle zorlaniyorum ama ya alerjik olsaydı? Onların çaba ve uğraşları daha yorucu bir süreç,Allah kolaylık versin inşallah deyip sukretmistim.Cok geçmiş olsun..Büyüyorlar tabi...Ben de artık kendi haline bırakır gibiyim.Yemezse uzulmemeye çalışıyorum.Bu anlarını belki hatirlayamayacak ama icsellestirmesin,minnacık haliyle onu zoraki yedirmeye çalışan bir anne olmayayım istiyorum.Yarin pastasının tadına bile bakmazsa kendin kaybettin diyeceğim mesela.Amaaan2 yasında canım
Alerjik bir bebekti süt alerjisi ile doğdu emzirdim ben süt ve süt ürünleri7ni yiyemedim sütümden geçtiği için emdi ama kilo alamadı sonra anjiyo oldu hep yemedi zayıf kaldı mide küçük çok seçici çok zor gerçekten sağlıklı olsunlarda bugünlerde geçecek inşallah büyümeseymiştuce_tuce büyümezmiş bizimkilerde büyürler inşallah
Çok geçmiş olsun dün akşamda eşim öyleydi tansiyonu yükseldi düştü dengesizdi nabzı çok korktumGeçmiş olsun Zerya benim de tansiyonum hep dusuk olur yükselince cok agri yapıyor.
Bol su iç uzan ayaklarının altına minder koy bide ense köküne buz kalıbını tülbentte sarıp koy.
Ben de ise yarıyor cok dikkat et kendine
Geçmiş olsun cnm şişede dusuk tansiyon Tuksek tansiyondan daha tehlikeliÇok geçmiş olsun dün akşamda eşim öyleydi tansiyonu yükseldi düştü dengesizdi nabzı çok korktum
Aynen öyle2 yasında canım
Alerjik bir bebekti süt alerjisi ile doğdu emzirdim ben süt ve süt ürünleri7ni yiyemedim sütümden geçtiği için emdi ama kilo alamadı sonra anjiyo oldu hep yemedi zayıf kaldı mide küçük çok seçici çok zor gerçekten sağlıklı olsunlarda bugünlerde geçecek inşallah büyümeseymiştuce_tuce büyümezmiş bizimkilerde büyürler inşallah
Yemezse sen bilirsin diyip kaldırıyorum benBekle dur yarın beraber delirelim
Daha iyiyim tucecim sağolasınZeryam nasıl oldun geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım
Ayyy o ağrı bir süre geçmiyorDaha iyiyim tucecim sağolasınKafamın arkası hala ağrıyor ama göz kararması baş dönmesi geçti en azından. Buna da şükür
Size de geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun dün akşamda eşim öyleydi tansiyonu yükseldi düştü dengesizdi nabzı çok korktum
8 e 6 benim de hep . 8 e 4 te bayıldım amaSize de geçmiş olsun canımbenim annem yüksek tansiyon hastası benim tansiyon ise yıllardır hep düşüktür. 8 -5 olduğunda insanlar hastanelik olurken benim normal halimdir.
Sanırım bugün biraz yükselince bünyem kaldırmadı.
Allah beterinden korusun tabi ama tansiyon da çok tehlikeli
Aynen tam orası benim de. Sol arka ense kısmı. Yüksek tansiyona alışkın değilim bünyeme kötü etki etti bugün kafamı kaldıramadım hiç.Ayyy o ağrı bir süre geçmiyorKayseri’den dönerken ben öyle döndüm 3 gün filan kaldı o ağrı. Başımın sol arka ense kısmim çok kötüydü.
Küçük kızla gittim deme sakın banaSelam kızlar spordan geldim ayyy üstümden tir geçti sanki
Kadın erkek bir arada hepsi genç citir yeni atanmış Ogretmen doktor asker falan sosyalleşme yeri onlar icin
Bende yanımda bi çocukla haldir haldir spor yapmaya çalışıyorum utandım vallahi
Bakalım yarın o ağrı omzuna inecek mi zeryam benim öyle oldu çünkü ağrı omzuma ve boynuma kaydı . Ben çok sinirlenip bağırdığım için oldu diye düşünmüştüm kaslarım kasıldı gibi ama tansiyon doğru ya E Esila09 tansiyon demiştiAynen tam orası benim de. Sol arka ense kısmı. Yüksek tansiyona alışkın değilim bünyeme kötü etki etti bugün kafamı kaldıramadım hiç.
Oğlana da biraz hastayım dinlenmem lazım annecim falan dedim gün boyu.
5 dk ‘da bir anne hastalığın geçti mi diye sorup durdu kurban olduğumbir de ona dert anlattım her 5 dk ‘da bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?