Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaşı kaç acaba?yeme sorunu dediğinize göre en başından beri böyle miydi ek gıdanın
2 yasında canım
Alerjik bir bebekti süt alerjisi ile doğdu emzirdim ben süt ve süt ürünleri7ni yiyemedim sütümden geçtiği için emdi ama kilo alamadı sonra anjiyo oldu hep yemedi zayıf kaldı mide küçük çok seçici çok zor gerçekten sağlıklı olsunlarda bugünlerde geçecek inşallah büyümeseymiş tuce_tuce büyümezmiş bizimkilerde büyürler inşallah

Instagram'da bir kadını takip ediyorum onunda bebeği iki yaşına yakın ve süt alerjisi var.Bugun öylesine aklıma geldi bi,ben böyle zorlaniyorum ama ya alerjik olsaydı? Onların çaba ve uğraşları daha yorucu bir süreç,Allah kolaylık versin inşallah deyip sukretmistim.Cok geçmiş olsun..Büyüyorlar tabi...Ben de artık kendi haline bırakır gibiyim.Yemezse uzulmemeye çalışıyorum.Bu anlarını belki hatirlayamayacak ama icsellestirmesin,minnacık haliyle onu zoraki yedirmeye çalışan bir anne olmayayım istiyorum.Yarin pastasının tadına bile bakmazsa kendin kaybettin diyeceğim mesela.Amaaan Dediğin gibi yeterli sağlıklı olsunlar

Çok geçmiş olsun dün akşamda eşim öyleydi tansiyonu yükseldi düştü dengesizdi nabzı çok korktum

Aynen öyle

Bugün 0 harcama oğlum beni delirtti ağladım ne istediği belli değil kucakta sıkılıyor yeri istemiyor derdi neyse yardımcı kadınla anlaştık havalı valla randevu defterine baktı kahve içtik balkonda çay koydum gündüz puding yapmıştım. Eşimde ayrı havalı derdi annemle Merkür geri gidiyor ve Aslan Burcu ile ilgili bu hafta çok kötü şeyler izledim bugün . Bu hafta sessizce durayım başımıza bir iş gelmesin

Daha iyiyim tucecim sağolasın Kafamın arkası hala ağrıyor ama göz kararması baş dönmesi geçti en azından. Buna da şükür
Ayyy o ağrı bir süre geçmiyor Kayseri’den dönerken ben öyle döndüm 3 gün filan kaldı o ağrı. Başımın sol arka ense kısmim çok kötüydü.

Çok geçmiş olsun dün akşamda eşim öyleydi tansiyonu yükseldi düştü dengesizdi nabzı çok korktum
Size de geçmiş olsun canım benim annem yüksek tansiyon hastası benim tansiyon ise yıllardır hep düşüktür. 8 -5 olduğunda insanlar hastanelik olurken benim normal halimdir.

Sanırım bugün biraz yükselince bünyem kaldırmadı.

Allah beterinden korusun tabi ama tansiyon da çok tehlikeli

8 e 6 benim de hep . 8 e 4 te bayıldım ama

Ayyy o ağrı bir süre geçmiyor Kayseri’den dönerken ben öyle döndüm 3 gün filan kaldı o ağrı. Başımın sol arka ense kısmim çok kötüydü.
Aynen tam orası benim de. Sol arka ense kısmı. Yüksek tansiyona alışkın değilim bünyeme kötü etki etti bugün kafamı kaldıramadım hiç.

Oğlana da biraz hastayım dinlenmem lazım annecim falan dedim gün boyu.

5 dk ‘da bir anne hastalığın geçti mi diye sorup durdu kurban olduğum bir de ona dert anlattım her 5 dk ‘da bir

Iyi aksamlar kizlar
Benim tansiyonum hep 12 8 di
Gecen yil uzunca sure hastaydim o dönem 10 6 ya dustu hala dusuk
Tuz oneriyorlar yemezsem daha da dusuyor bayilicak gibi oluyorum ama 13 e bile ciksa catlicak gibi oluyorum
Tansiyon cok onemli ve zor

Küçük kızla gittim deme sakın bana

Bakalım yarın o ağrı omzuna inecek mi zeryam benim öyle oldu çünkü ağrı omzuma ve boynuma kaydı . Ben çok sinirlenip bağırdığım için oldu diye düşünmüştüm kaslarım kasıldı gibi ama tansiyon doğru ya E Esila09 tansiyon demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…