Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar
Nerdeyse bir saatlik uykulayım.
bütün gece oğlan ağlayarak uyanıp durdu.
Zor sakinleştirdk.
İstiyorki sürekli ağzında meme olsun
Atak haftasında mı yoksa dişten mi bilmiyorum
Böyle durumlarda ağrı kesici mi veriyorsunuz?
nerdeyse ateş dışında hiç vermedim.

Tuce ben de aslan burcuym
Eskiden çok takip ederdim burç yorumlarını şimdi öyle değilim, gerçekten bire bir çıkıyor mu sende:)

Uzaklardayız canım.. kızına sağlıklı mutlu yıllar diliyorum

Çok kötüyüm yaa bebek sabaha kadar öyle memedeydi kucağımda fıtığım o kadar çok ağrıyor ki içimde bir bomba var sanki patlayacak Ameliyat olmam lazım iyice eminim artık doktor demişti zaten . Sabah kahvaltı yaptırmaya çalıştım toplu iğne başı kadar bile yemedi o derece . Öğlene köfte yapayım demiştim ama emin değilim çorba pişirdim öğlene akşama muzlu kavanoz maması yaptım dolaba koydum .

Analık çok zor

NarinNarin bulantın varmı?Doktora gittinnizmi keseyi görmeye
Cumartesi günü gidicez canım
Hem kese görünür hemde kalp atışı duyulur diye düşündüm kısmetse
Bu dönemde sık sık gitmek istemedim hastaneye o yüzden biraz bekledim

Selamlar
Bugün sakin bir gün. Az dersim var.
Sabah kaşık dökmesi yaptım kızlara. Büyük olan kek istedi onu çırptık attık. Yemek işimiz de yok dünden kaldı. Öğlene bi menemen yaparız idare eder. Öğleden sonra 4 saat dersim var sadece.

Gece arabanın camın biri açık kalmış fırtınadan içeriye toz pislik yaprak ne ararsan dolmuş.İç dış yıkamaya getirdik avm ye kahve içip bekliyoruz.Eve gidip toparlanmaya devam edecegız.Belediyeye uğradık eşimin 250 tl borcu çıktı omu ödedik.Paralar uçuyor maaş yatmadan birikimden ye babam ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…