- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.001
Tuce ben de aslan burcuymBugün 0 harcamaoğlum beni delirtti ağladım ne istediği belli değil kucakta sıkılıyor yeri istemiyor derdi neyse yardımcı kadınla anlaştık havalı valla randevu defterine baktı kahve içtik balkonda çay koydum gündüz puding yapmıştım. Eşimde ayrı havalı derdi annemle Merkür geri gidiyor ve Aslan Burcu ile ilgili bu hafta çok kötü şeyler izledim bugün . Bu hafta sessizce durayım başımıza bir iş gelmesin
Uzaklardayız canım.. kızına sağlıklı mutlu yıllar diliyorumSelam kızlar
Ancak bitti işler.
Manikür pedikür kaş, bugün kendime çalıştım biraz. Kızımla yürüyüşe gittik.
Butun gün anneee anneee diye inledi. Ya yakama ya da pacama yapışmış haldeydi. Banyosunu bile yakama yapisarak yaptı. Heralde dişi ağrıdı. Gunduz dogru duzgun uyumadı ben de agri kesici içirdim rahatladı erkenden uyudu yavrum.
Ben de cupcake yaptım, sabah kremasını koyar süslerim. Babası dogumgunu pastasını dışardan aldı. Bi tek ona harcama oldu baska harcama yok.
Hareketli bir gün bizi bekler
@nedemistimkibenn orada 13 Ekim olmuştur, kuzucugunun dogum günü kutlu olsunBurada daha 12 si
2 haftadır evetTuce ben de aslan burcuym
Eskiden çok takip ederdim burç yorumlarını şimdi öyle değilim, gerçekten bire bir çıkıyor mu sende:)
Analık çok zorÇok kötüyüm yaa bebek sabaha kadar öyle memedeydi kucağımda fıtığım o kadar çok ağrıyor ki içimde bir bomba var sanki patlayacak ☹ Ameliyat olmam lazım iyice eminim artık doktor demişti zaten . Sabah kahvaltı yaptırmaya çalıştım toplu iğne başı kadar bile yemedi o derece . Öğlene köfte yapayım demiştim ama emin değilim çorba pişirdim öğlene akşama muzlu kavanoz maması yaptım dolaba koydum .
Valla yaaaAnalık çok zor
Cumartesi günü gidicez canım
NedenŞurada biraz oturup ağlayayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?