- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.941
Benimde sinirlerim birazda ona bozukbenim kızım bir tane yiyor
Benimde başım ağrıyor bu kızın yeme sorunu yüzünden
Can evimizden vurdun zalimAyyyy ne güzel olur valla sen benim kızı okut bende senin yemekleri yapayım
Yiyip yiyip şişelim
Geçmiş olsun Zerya benim de tansiyonum hep dusuk olur yükselince cok agri yapıyor.Sabah uyandığımdan beri tansiyon problemi yaşıyorum. Çocuğa kahvaltısını zor yaptırdım sabah o kadar halsizdim ki.
Gözlerim kararıyor başım dönüyor bayıldım bayılacam hep bu moddaydım. Kafamın arkası ağrıyor. Normalde düşük tansiyonluyum sanırım yükseldi o yüzden böyle oldum
Limonlu su içtim biraz iyi geldi. Hiçbir iş yapmadım sadece bulaşık makinesi çalıştırdım bitince zar zor yerleştirdim o kadar.
Umarım uzun sürmez hastaneye gitmek istemiyorum hiç
Teşekkür ederim kahveciGeçmiş olsun Zerya benim de tansiyonum hep dusuk olur yükselince cok agri yapıyor.
Bol su iç uzan ayaklarının altına minder koy bide ense köküne buz kalıbını tülbentte sarıp koy.
Ben de ise yarıyor cok dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım benimTeşekkür ederim kahvecidiğerlerini yaptım ama buz kalıbı aklıma gelmemişti iyi ki söyledin. Hemen şimdi yapıcam umarım iyi gelir kafam kazan gibi
Sağolasın kuzumGeçmiş olsun canım benim
Canım sen kirada değil misin neden sen yaptırıyorsun230tl arabaya yakıt
100tl oğlana thomas
Kredi kartına geçtim hepsini.
2 banyoya dolap lavabo tezgah,2 odaya gömme dolap,mutfak dolapları tezgah evye 8iç kapı 35.000 fiyat aldık bir yer 44bin dedi bir yerden fiyat bekliyoruz.Çimston tezgah çok pahalı metresi 1100tl falan banyoyalarla 7metre falan gıdecek.Hersey çok pahalıAnkastre takımı alınacak birde
Zeryam nasıl oldun geçmiş olsunSağolasın kuzum
Sen nereye aldın bunları230tl arabaya yakıt
100tl oğlana thomas
Kredi kartına geçtim hepsini.
2 banyoya dolap lavabo tezgah,2 odaya gömme dolap,mutfak dolapları tezgah evye 8iç kapı 35.000 fiyat aldık bir yer 44bin dedi bir yerden fiyat bekliyoruz.Çimston tezgah çok pahalı metresi 1100tl falan banyoyalarla 7metre falan gıdecek.Hersey çok pahalıAnkastre takımı alınacak birde
Annemler yaptırıyor canım annemle baktık birlikte.Canım sen kirada değil misin neden sen yaptırıyorsun
Yaşı kaç acaba?yeme sorunu dediğinize göre en başından beri böyle miydi ek gıdanınbenim kızım bir tane yiyor
Benimde başım ağrıyor bu kızın yeme sorunu yüzünden
İlk sırada 330 tl olan haracına bana ait digerleri annemin eveSen nereye aldın bunları
Öyle deseneİlk sırada 330 tl olan haracına bana ait digerleri annemin eve
Ben deliriyorım galibaYarınki doğum gününe harika bi şekersiz pasta yaptımAma kızım yemeyecek kesin ve full kendim yerim
1,5 lira ekmek gün harcaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?