Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamsssss canlar

Ev süpürüp sildim toz aldım wc yıkadım çamaşır bulaşık. Makinası çalıştırdım

Kızı uyutup kahvemi içti uyanmak üzere

Bu hafta biyük kızımla anne kız günü yapacaz küçüğü anneme bırakıp

Küçük kızıma da alışveriş yapmam lazım 500 bütçe ayırdım inşallah yeter

Büyüğe de mont almam lazım bakalım asıl o beni korkutuyor

Sabah uyandığımdan beri tansiyon problemi yaşıyorum. Çocuğa kahvaltısını zor yaptırdım sabah o kadar halsizdim ki.

Gözlerim kararıyor başım dönüyor bayıldım bayılacam hep bu moddaydım. Kafamın arkası ağrıyor. Normalde düşük tansiyonluyum sanırım yükseldi o yüzden böyle oldum

Limonlu su içtim biraz iyi geldi. Hiçbir iş yapmadım sadece bulaşık makinesi çalıştırdım bitince zar zor yerleştirdim o kadar.

Umarım uzun sürmez hastaneye gitmek istemiyorum hiç

Geçmiş olsun Zerya benim de tansiyonum hep dusuk olur yükselince cok agri yapıyor.
Bol su iç uzan ayaklarının altına minder koy bide ense köküne buz kalıbını tülbentte sarıp koy.
Ben de ise yarıyor cok dikkat et kendine

Teşekkür ederim kahveci diğerlerini yaptım ama buz kalıbı aklıma gelmemişti iyi ki söyledin. Hemen şimdi yapıcam umarım iyi gelir kafam kazan gibi

230tl arabaya yakıt
100tl oğlana thomas
Kredi kartına geçtim hepsini.
2 banyoya dolap lavabo tezgah,2 odaya gömme dolap,mutfak dolapları tezgah evye 8iç kapı 35.000 fiyat aldık bir yer 44bin dedi bir yerden fiyat bekliyoruz.Çimston tezgah çok pahalı metresi 1100tl falan banyoyalarla 7metre falan gıdecek.Hersey çok pahalıAnkastre takımı alınacak birde

Canım sen kirada değil misin neden sen yaptırıyorsun

Sen nereye aldın bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…