- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.261
İyi fikir benceYemek yedik makina boşalt akşamkileri yıka kaldır işten gelirken kantine uğradım 26 tlye dondurma aldım.Aöften ikinci üniversite okumaya karar verdim yine belki ilerde işime yarar görevde yükselme sınavı açarlarsa diye
Kız niye sinir oluyorsun bende öyleymişim annesine çekmiş de iyice delirsinlerHıııı ayrıca bebek yemek yemeyince arkamdan konuşanlar haksızlık edenler kadir kıymet bilmeyenler aklıma geliyor daha çok sinirleniyorum oda ayrı bi olay
Onlar bebek yemek yiyor ama sen yedirmiyorsun dedikleri için sinirleniyorumKız niye sinir oluyorsun bende öyleymişim annesine çekmiş de iyice delirsinler
Vereceksin ellerine yedirsinler çok bilmişler hangi anne bilerek yedirmemezlik yaparOnlar bebek yemek yiyor ama sen yedirmiyorsun dedikleri için sinirleniyorum
Onların yemek yedirme tarzı çocuğu yatırıp ağzının kenarına elini koyup içeri kaşıkla aktarmak . Valla sınanıyorum bomba gibi patlayacağım o olacakVereceksin ellerine yedirsinler çok bilmişler hangi anne bilerek yedirmemezlik yapar
İlk bölümşnü izledim öğlen kız uyurken şimdi uyutunca da 2. Bölümü izlicemDimi ya ama Cansu derenin mimiklerini sevmiyorumneyse sen ben Zeynolin44 izleriz her hafta kritik yaparız . okyonus izlemiyor çatlasın
Telefonunun akıbeti ne olduİlk bölümşnü izledim öğlen kız uyurken şimdi uyutunca da 2. Bölümü izlicem
Hahahha eşim diyor yenisini alalım ben diyorum tamire gönderelim bakalım kim galip gelecekTelefonunun akıbeti ne oldu
Tam ben soracaktımTelefonunun akıbeti ne oldu
Ben sevmedim onu ya ihanet dizisi ve yapmacıklık çok fazla olmuş.Notum 0Dimi ya ama Cansu derenin mimiklerini sevmiyorumneyse sen ben Zeynolin44 izleriz her hafta kritik yaparız . okyonus izlemiyor çatlasın
İzleme kızzz senBen sevmedim onu ya ihanet dizisi ve yapmacıklık çok fazla olmuş.Notum 0
Asker eşi dostum,kader ortağım,gülümŞekerparemkankitom
Şeref sözüne başladıkAsker eşi dostum,kader ortağım,gülüm❤
o hangi kanalda iyi geliyor diziler hemen bakayımŞeref sözüne başladıkdizi yeni
Ya Zeyno show tv deydi ama sevmedik pek kapattımo hangi kanalda iyi geliyor diziler hemen bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?