- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.281
o zaman hiç bakmayınYa Zeyno show tv deydi ama sevmedik pek kapattım
Başka bulalımo zaman hiç bakmayın
HahahaPure gelmemiş
Ne atakmis ya gercekten ben de mahvoldum. Sabir diliyorum hepimizize...Eşim aksam evde yok,yemek yapmayacagim.Harcama gelirken ekmek alır.Kizim için tarhana ve minik kavanozlardan aldi 52 lira.
uzaklardabiz sizin atak nasıl geçiyor? Ben mahvoldum Gece uyumuyor,uyutmuyor.Gunduz zaten beslenmesi problemliydi şimdi emmede de sıkıntı çıkarıyor,aklı fikri yaramazlık.Muhtemelen dis sıkıntısı da var ama beni bitirdi
Tugce az bi ağrı kesici vermeyi denedin mi?Uyumuyoruz tabikioturma odasında ağlıyoruz öyle
Deli olucam az kaldı günlerdir uykuları zaten kötü ama gece bilhassa beni mahvediyor.Bir buçuk saattir uyutmaya çalışıyorum.Sabah 7 olmadan zaten uyanicak surda 2 saatten az kaldı.Hic böyle bir bebek değildi ya..Ben 8.aya kadar uykusuzluk nedir bilmedim.Bu yüzden daha zor geliyor.Yiprandim..Senin bebek emmeden uyumuyormus,benimki de bıraksam emmeye son vericek.Yine 4.aydaki emmede sıkıntı yaşadığımız gibi zorluyor sabrımı.Of çok dertlendim sana..Halimi anliyorsun...Ne atakmis ya gercekten ben de mahvoldum. Sabir diliyorum hepimizize...
Aynen uyumuyor, surekli gozu kapalı ağlayıp ayaga kalkıyor. Sabaha doğru yanıma alıyorum mecburen halim kalmıyor çünkü. Şimdi de bize yatmaya alışıyorgece uykusuna yatirma kabusum zaten en az 1.5 saat sürüyor hayattan soğuyorum.
Bugün 1 yaş aşıları +grip aşısı oldu. Doktor kontrolü de vardı. Doktora kendini elletmedi elini itti sürekli kadınınkilo boy olculurken bile ağladı. 4 tane igne delik deşik oldu yavrum. Bu gece ateş nöbeti tutarız.
Doktoru gece beslenmesini kaldırma uzerine ciddi ciddi çalışın dedi. Ama benimki emmeden uyumuyor. Bu aralar ben de cok yorgun ve enerjisizim yapamicam sanırım kendimi hazir hissetmiyorum.
Haftaya eşimle ben grip aşısı olacağız. Kizimin da kan sayımı yapılacak.
Ah birde bendeki yorgunluğu görsenGün aymadı yorgunum dostlarım yorgunum yorgun
Sabaha kadar uyumadım kabus gibi sabah kalktık bari birşey yesin ilaç vereyim diye yok asla yemediAh birde bendeki yorgunluğu görsen☹
bu kadar olduya canım gerisi yavaş yavaş halledilir parol falan iç koşturmacaya agrıyla zorlanırsınGünaydın tır geldi ama apartman önü dolu bekliyoruz boşalsın diye.Elektiriği e devletten başvurmuştuk ama acılmamış.Esyalar inince onu halletmeye gidecegız.İş çok bide regli oldum ölüyorum agrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?