Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün market alışverişi yaptık 210 tl tuttu
Dışardan yemek 80 tl
Mazot 275 TL
Yarın inşallah şeytanın bacağını kıracağım bilezik almayı düşünüyorum altın yüksek ama bekletince de para bir yerlere harcanıyor. geçen ay ayırdığım paranın yarısı gitti mesela.
Eşim Ankara'ya sınava gitmişti dönüşte kv uğramış peynir, ceviz, çemen,meyve,bal kabağı göndermişler
Bal kabağı çok büyük birazını bugün tatlı yaptım kalanı çıtır kabak reçeli yapacağım evde kreç yok yarın alacağım

Ne atakmis ya gercekten ben de mahvoldum. Sabir diliyorum hepimizize...

Aynen uyumuyor, surekli gozu kapalı ağlayıp ayaga kalkıyor. Sabaha doğru yanıma alıyorum mecburen halim kalmıyor çünkü. Şimdi de bize yatmaya alışıyor gece uykusuna yatirma kabusum zaten en az 1.5 saat sürüyor hayattan soğuyorum.

Bugün 1 yaş aşıları +grip aşısı oldu. Doktor kontrolü de vardı. Doktora kendini elletmedi elini itti sürekli kadının kilo boy olculurken bile ağladı. 4 tane igne delik deşik oldu yavrum. Bu gece ateş nöbeti tutarız.

Doktoru gece beslenmesini kaldırma uzerine ciddi ciddi çalışın dedi. Ama benimki emmeden uyumuyor. Bu aralar ben de cok yorgun ve enerjisizim yapamicam sanırım kendimi hazir hissetmiyorum.

Haftaya eşimle ben grip aşısı olacağız. Kizimin da kan sayımı yapılacak.

Deli olucam az kaldı günlerdir uykuları zaten kötü ama gece bilhassa beni mahvediyor.Bir buçuk saattir uyutmaya çalışıyorum.Sabah 7 olmadan zaten uyanicak surda 2 saatten az kaldı.Hic böyle bir bebek değildi ya..Ben 8.aya kadar uykusuzluk nedir bilmedim.Bu yüzden daha zor geliyor.Yiprandim..Senin bebek emmeden uyumuyormus,benimki de bıraksam emmeye son vericek.Yine 4.aydaki emmede sıkıntı yaşadığımız gibi zorluyor sabrımı.Of çok dertlendim sana..Halimi anliyorsun...
Bebeklere grip aşısı konusunda bilgim yoktu hiç.Gerci şuan ülkede büyük ve risk grubundaki kere bile grip aşısı bulunamiyor bizde Asi bizde ateş yapmadı ama ağrı oldu sanırım,gece boyu ağlayarak uyanmıştı.Senin kızının sikintisiz geçsin inşallah canim

Ah birde bendeki yorgunluğu görsen☹
Sabaha kadar uyumadım kabus gibi sabah kalktık bari birşey yesin ilaç vereyim diye yok asla yemedi biraz emzirdim az ekmek yedi ilaç verdim başka çarem yoktu . Sende ilaç al canım benim senin kv ne zaman geliyor

bu kadar olduya canım gerisi yavaş yavaş halledilir parol falan iç koşturmacaya agrıyla zorlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…