- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.301
İznimizin bitmesine 1 gün kala gelecek.Evi yerleştirip gidip oğluşu alacağız annemden ama ev 4-5güne ancak yerleşir.Sabaha kadar uyumadım kabus gibi sabah kalktık bari birşey yesin ilaç vereyim diye yok asla yemedibiraz emzirdim az ekmek yedi ilaç verdim başka çarem yoktu . Sende ilaç al canım benim senin kv ne zaman geliyor
İznimizin bitmesine 1 gün kala gelecek.Evi yerleştirip gidip oğluşu alacağız annemden ama ev 4-5güne ancak yerleşir.Sabaha kadar uyumadım kabus gibi sabah kalktık bari birşey yesin ilaç vereyim diye yok asla yemedibiraz emzirdim az ekmek yedi ilaç verdim başka çarem yoktu . Sende ilaç al canım benim senin kv ne zaman geliyor
allah kolaylık versin yeni gelin evi gibi olur evin yeni eşyalarGünaydın tır geldi ama apartman önü dolu bekliyoruz boşalsın diye.Elektiriği e devletten başvurmuştuk ama acılmamış.Esyalar inince onu halletmeye gidecegız.İş çok bide regli oldum ölüyorum agrıdan
Evi yerleştirin ailecek biraz başbaşa zaman geçirinİznimizin bitmesine 1 gün kala gelecek.Evi yerleştirip gidip oğluşu alacağız annemden ama ev 4-5güne ancak yerleşir.
Evet zeyno Kayseri’den döndükten sonra hemen geceleri ağlamaya başlamıştı bağıra bağıra ama 3 güne filan çıkmıştı diş. Şimdi dün gece yine aynı şekilde başladı
geç çıkardı dişleri muhtemelen peş peşe patlıyacaklarEvet zeyno Kayseri’den döndükten sonra hemen geceleri ağlamaya başlamıştı bağıra bağıra ama 3 güne filan çıkmıştı diş. Şimdi dün gece yine aynı şekilde başladıçok üzülüyorum onun için
Galiba birde sabah eşimle dedik ki akşam az yedi acıktı ondan böyle yapıyor kahvaltı hazırladım bir zeytin dahi yemedigeç çıkardı dişleri muhtemelen peş peşe patlıyacaklar
dişten dolayı yiyemiyordurGaliba birde sabah eşimle dedik ki akşam az yedi acıktı ondan böyle yapıyor kahvaltı hazırladım bir zeytin dahi yemediağlıcam
Dün mesela akşam başladı yemeğe oh dedim yiyecek 3 kaşık aldı bitti devamı yok. Hep böyle oluyor bi porsiyonun yarısını zor bitiriyor .dişten dolayı yiyemiyordur
Açlık zaten başlı başına huzursuz eder
Aç çocuk ağlar uzun uyuyamaz
diş zamanı hiçbişey yemedikleri oluyor canım emiyorsa en azından o besler azı dişi çıkarırken kızım yürüyemedi düşün ayaga zor kalkıyor pat düşüyordu çok korktuk azı diş çıkarırken bazı çocukların gücü olmaz demişti doktorDün mesela akşam başladı yemeğe oh dedim yiyecek 3 kaşık aldı bitti devamı yok. Hep böyle oluyor bi porsiyonun yarısını zor bitiriyor .
Emiyor allahtan canımdiş zamanı hiçbişey yemedikleri oluyor canım emiyorsa en azından o besler azı dişi çıkarırken kızım yürüyemedi düşün ayaga zor kalkıyor pat düşüyordu çok korktuk azı diş çıkarırken bazı çocukların gücü olmaz demişti doktor
geçmiş olsun canım yapma boşver senden önemli değil makina tut yeter eşin yardım etmez mi ona tarif etsenSelam kızlar
Bugün temizlik günü
Yavaş yavaş akşama kadar ancak biter
Yemek yapmayacağım dünden yaprak sarması var benim midem kötü hiç bir şey istemiyorum eşimle kızım yer
Saol canımgeçmiş olsun canım yapma boşver senden önemli değil makina tut yeter eşin yardım etmez mi ona tarif etsen
Selamlar
Benim de üstümde bi halsizlik var kaç gündür hala geçmedi. tansiyon oynayınca etkisi böyle günlerce sürer mi acaba. Gidip bi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bir ara.
Oğlanla kahvaltı yaptık ortalığı toparladım mutfağı banyoyu temizledim.
Bi süpürge tutsam iyi olur ama halim yok. İlerleyen saatlerde bakıcam duruma göre.
2 damacana su sipariş verdim 22 tl ödedim. Başka harcama olmaz inşallah bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?