Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabaha kadar uyumadım kabus gibi sabah kalktık bari birşey yesin ilaç vereyim diye yok asla yemedi biraz emzirdim az ekmek yedi ilaç verdim başka çarem yoktu . Sende ilaç al canım benim senin kv ne zaman geliyor
İznimizin bitmesine 1 gün kala gelecek.Evi yerleştirip gidip oğluşu alacağız annemden ama ev 4-5güne ancak yerleşir.

Sabaha kadar uyumadım kabus gibi sabah kalktık bari birşey yesin ilaç vereyim diye yok asla yemedi biraz emzirdim az ekmek yedi ilaç verdim başka çarem yoktu . Sende ilaç al canım benim senin kv ne zaman geliyor
İznimizin bitmesine 1 gün kala gelecek.Evi yerleştirip gidip oğluşu alacağız annemden ama ev 4-5güne ancak yerleşir.

allah kolaylık versin yeni gelin evi gibi olur evin yeni eşyalar

Ayrıydınız zaten yeni evli gibi okursunuz ne romantik

tuce_tuce dişi zor çıkarıyor senin oğlan
Sabret bu günlerde geçecek
Evet zeyno Kayseri’den döndükten sonra hemen geceleri ağlamaya başlamıştı bağıra bağıra ama 3 güne filan çıkmıştı diş. Şimdi dün gece yine aynı şekilde başladı çok üzülüyorum onun için

geç çıkardı dişleri muhtemelen peş peşe patlıyacaklar

Galiba birde sabah eşimle dedik ki akşam az yedi acıktı ondan böyle yapıyor kahvaltı hazırladım bir zeytin dahi yemedi ağlıcam
dişten dolayı yiyemiyordur

Açlık zaten başlı başına huzursuz eder
Aç çocuk ağlar uzun uyuyamaz

dişten dolayı yiyemiyordur

Açlık zaten başlı başına huzursuz eder
Aç çocuk ağlar uzun uyuyamaz
Dün mesela akşam başladı yemeğe oh dedim yiyecek 3 kaşık aldı bitti devamı yok. Hep böyle oluyor bi porsiyonun yarısını zor bitiriyor .

bugün akşama karışık kızartma yapcaz öğlen eşim makarna yaparım çocuklarla yeriz dedi dün yemek yapmadım o yüzden gün param duruyordum onunda çeyrekli bileklik aldım 790 tl verdim dün yazmayı unuttum 785 çeyek dedi kulp için 5 tl ipli olana takmak için kulpların kenarını kesip ipi takıp sıkıştırdılar o çıkmaz mı kafamı karıştırdı

Dün mesela akşam başladı yemeğe oh dedim yiyecek 3 kaşık aldı bitti devamı yok. Hep böyle oluyor bi porsiyonun yarısını zor bitiriyor .
diş zamanı hiçbişey yemedikleri oluyor canım emiyorsa en azından o besler azı dişi çıkarırken kızım yürüyemedi düşün ayaga zor kalkıyor pat düşüyordu çok korktuk azı diş çıkarırken bazı çocukların gücü olmaz demişti doktor

Emiyor allahtan canım

Kızlar ağrı kesici içtik ana bebe uyuduk biraz kalktık görümcem aramış geri dönmek istemiyorum hiç laf dinleyecek kafam yok bebeğe tarhana yapayım belki öğlen yer. Dua ediyorum allahım yardım et diye

Selam kızlar
Bugün temizlik günü
Yavaş yavaş akşama kadar ancak biter
Yemek yapmayacağım dünden yaprak sarması var benim midem kötü hiç bir şey istemiyorum eşimle kızım yer
geçmiş olsun canım yapma boşver senden önemli değil makina tut yeter eşin yardım etmez mi ona tarif etsen

Selamlar

Benim de üstümde bi halsizlik var kaç gündür hala geçmedi. tansiyon oynayınca etkisi böyle günlerce sürer mi acaba. Gidip bi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bir ara.

Oğlanla kahvaltı yaptık ortalığı toparladım mutfağı banyoyu temizledim.

Bi süpürge tutsam iyi olur ama halim yok. İlerleyen saatlerde bakıcam duruma göre.

2 damacana su sipariş verdim 22 tl ödedim. Başka harcama olmaz inşallah bugün

Hamile olabilir misin

Selamssssss sabah kahvaltıya anneme geldik gelirken tavuk ve ekmek aldım 60 tl mangal yakacak annem okyonus aklıma düşürdünkahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik şimdi kızımı uyutuyorum
Büyük kızımla starbuks agidip kahve içecez başbaşa

Dönüşte de küçüğe alışveriş yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…