Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam zerya271210 canım bende senin gibi olmuştum birkaç gün devam ediyor o halsizlik biraz beslenmene dikkat et canım benim öpüyorum.
NarinNarin kendine dikkat et işi gücü bırak yat dinlen canım . Ben hamileyken hiç yatıp dinlenmedim valla delilikmiş keşke yatıp dinlenseymişim diyorum
okyonus nasılsın merak ettim
Scss94 gel artık ya pure hazel seni bekliyoruz

Kızlar evi dik süpürge ile süpürdüm o kadar bebekle birlikte uyuduk . Uyanınca çorba pişirdim az yedi eline ekmek verdim filan . Görümcemi aradım suçlu duruma düşmek istemiyorum o yüzden . Kendim de birşeyler yedim bebeği emzirdim uyuttum şimdi kahve içtim biraz uzandım yemek menüsü yapmam lazım alışveriş listesi de

Kızlar selam yorumları okudum
fakat bir türlü yazamadım. Biz evimize geldik. Gece geldik hemen uyuduk.
Sabah erzakları yerleştirdim.
Kahvaltı hazırladık.
Canlı dersleri yaptım.
Ancak zaman bulabildim.

Dünkü konuyu para olarak tahmin eden arkadaşlar doğru tahminde bulundu
Kızlar bir arsa almıştık ya müstakil ev için.
İşte onu yan taraftaki arsa ile birleştirip müteahhit almak istiyor. Yani yan komşum müteahhitlik yapıyormuş. 500bin değerinde daire verilecek bize de. Haber bekliyor.
Fakat muhtar ve diğer arkadaş bu konuyu araştırmamız gerektiğini söyledi. Orası daha fazla eder ve siz arsayı vermediginiz sürece muteahhit hiçbir şey yapamaz kendi arsasıyla dedi. Bizde araştırıyoruz dedik. Daha fazla teklifle gelecek galiba adam.

Oooo ne kadar güzel bir haber hadi hayırlısı olsun inş

Oooo ne kadar güzel bir haber hadi hayırlısı olsun inş
Sağol canım. Çok isabetli bir karar olmuş oldu bizim için. Ama gönlüm kendi evimizi yaptırmaktan yana. Fakat teklif iyi olursa ve hemen para olarak elimize geçerse vermek istiyoruz. Çünkü farklı arsalar da var müstakil ev için. Artan kalan paraya da ev yapılır hem

Çok güzel haber pure güzel bir teklifle gelir inş

tuce_tuce tucem ben ilk hamileliğimdede yatmadım hiç ,hamile gibi değildim.Eşim hep diyordu sen neden nazlanmıyorsun hiç neden canın bir şey çekmiyor bir şeyler iste de yapayım derdiaynı şekilde lohusaykende yatmadım hiç
Bir tanıdığım 40 gün yataktan hiç çıkmamıştı yemeğini yaptığına götürüyorlardıgördüğüm en lohusa kadındı
Allah sağlık versin her şeyimizi kendimiz yapalım

şu hayatta en özendiğim kadın tipi ya. Yapmadık da ne oldu madalya mı taktılar?

ne güzel haber canım inşallah gönlünüze göre olur

Esylar indi ev leşEşim avizeleri takıyor ben camları sildim perdeler yıkandıkça takıyorız.Yatak odası dolaplarını sildik.Yemek söyledik gelsin yiyip yatak odasını yerleştirmeye girişecegız.Hurclar kıyafetler kalksın ortadan ayakkabıları yerleştirdim.Yarın mutfağa girişiriz sil yıka yerleştir tüm günü alır.

ah ah benim koca kullanmış viledayı kırmış bide söylesene ben sipariş vereyim geldim 10 gün boyunca elimle sildim heryeri

Kendisi benim ablam olur
40 gün yattı kahvaltı ayağına gitti özendiğini hattı yaşıyor Sende ikincide biraz Naz yap be yapmadım boyum uzamadı .
Püre cok sevindim hayırlısı olsun sizin için .
okyonus kız izmir de olsam yardıma gelirdim kolay gelsin evyerleştirme telaşlarızor ama güzel heyecanlar. Bide yeni eşyalar gelsin ohhh mis gibi
Kmsl Hnd mangal yaktınız mi kizzzz
tuce_tuce az kalsın bugün valinin korumaları beni gözaltına alıyordu arkadaşı alacaktım vali konağının oradaki boşlukta bekliyordum birden arabayı 5 tane 2 metre adam çevirdi neyse sonra beklememe izin verdiler ama korumalar cok yakışıklıydı

Ah canım sağolasınSen kahve içmeye gel bana.Ya şimdi Doğtaş’tan aradılar benim koltuk yanlış üretilmiş.Şaşırdımmı hayır3lünün birisi tekrar üretilecekmiş kaç ay sonra gelir Allah bilir.Neyse en azından yanlış gelmedi bide onun kavgasını ederdim.1 tane 3lü 2 tane tekli 6sandalye yemek masası sehpa konsol gelecek bakalım yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…