- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.701
Offf çilem bitmiyor. İki çocuğum da yemek yemeyi sevmiyor.
Kıza hicbirsey yediremedim.
Allah yardımcın olsun. Kolayca geçsin inşallah.Günaydın kızlar
Hastanedeyim, kan verdim tahliller için
Holter cihazı bekliyorum o takılacak.
Çocuğu görümceme bıraktım
Hepinize hayırlı kandillerdualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum
amin zengin çok zengin fakir çok fakir olacak orta kesimde ay başını zor getirecek ne hale geliyoruz çok can sıkıcıAltın 506tl
Dolar 8.23tl
Euro 9.69tl
Allah sonumuzu hayır etsin.Gidişat çok kötü
Öyle valla artık karnını doyurmak bile lüks oldu temel gıdaları alamıyor insanlaramin zengin çok zengin fakir çok fakir olacak orta kesimde ay başını zor getirecek ne hale geliyoruz çok can sıkıcı
aynen 2500 tl vardı almadım birden çıkmış diye alsaymışım dedim sonra bu hafta sonu abd seçimleri var sanırım iyice artar dolarÖyle valla artık karnını doyurmak bile lüks oldu temel gıdaları alamıyor insanlar2 gr altın param vardı oda eriyor Alamadım.Maaşımlar 20gr alıyordum geçen yıl. Bu yıl 10gr alamıyoruz şaka gibi
Masallah pek hamaratsınDers arasında ocağa nohut koydum. Kaşımı bıyığımı aldım. 1 makine çamaşır attım. 1 dersim kaldı şimdi onu bekliyorum.
Öğleden sonra kızlar uyuduğunda boş boş oturup sıcak bi kahve içip iki satır kitap okumak istediğim için o arada motor taktım :)Masallah pek hamaratsın
Aynen bir maasımla 20 Gr alıyordum şimdi 3 aylık birikimle 20 Gr alabiliyorumÖyle valla artık karnını doyurmak bile lüks oldu temel gıdaları alamıyor insanlar2 gr altın param vardı oda eriyor Alamadım.Maaşımlar 20gr alıyordum geçen yıl. Bu yıl 10gr alamıyoruz şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?