- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.681
Merhaba hosbuldumMerve hoşgeldin.
Seni birkaç kez gördüm topikte. Tanisamadik. Kendinden bahseder misin
ben önceden gün parasiyla çeyrek altın yaptım.Eşim altin aldırmıyor bana hiç yüksek fiyatı diye sanki düşecekbende güne girdim dedim her ay 1 gram almaya caliscam gün parası diye alıp yoksa para eriyor en azından ufak da olsa biriksin
HoşgeldinnnnnnMerhaba hosbuldum
29 yaşındayım bir oğlum var youtube kanalım var genelde video çekmek oğlumla oynamak evi çekip düzene koymaya çalışmakla gün geçiyor pek elim tutucu değil o yüzden bu topik belki biraz beni gaza getirir diye düşünüyorum bir de çok yakın olmuşsunuz çok hoşuma gidiyor daha öncesinden bu forumda tanisip arkadaş olduğum görüştüğüm insanlar oldu ve gerçekten çok daha içi gönlü güzel insanların olduğunu düşünüyorum çok konuştum valla böyle biriyim iate çenesi düşük
PesssssssPazartesi bahsettigim personel pozitif cikmis
Gozgore gore kac kisiyi hasta etti anlatamam
Yaziklar olsun
Allahim sen bilirsin isini
Ah ah ah!Pazartesi bahsettigim personel pozitif cikmis
Gozgore gore kac kisiyi hasta etti anlatamam
Yaziklar olsun
Allahim sen bilirsin isini
Boza nasılsın canım bebeğin nasılAh ah ah!
Dikkat edin kendinize.
Bu insanlar ne kadar sorumsuz.
Tuğçecim iyiyim çok şükür. Dünü hiç ağrısız geçirdim. Kızım da gece muhteşem uyudu. Eşim uyumamıştı kız gece uyandığında. Mamasını içirip yatırdı ben sabaha kadar dinlendim şükür. Sağol sorduğun için. Sen nasılsın? Abi bebek nasıl?Boza nasılsın canım bebeğin nasıl
Boza sevindim bizde 3 gecedir güzel sakin uyuyoruz o yüzden bende dinlendim . Bebek ellerini kemiriyor sürekliTuğçecim iyiyim çok şükür. Dünü hiç ağrısız geçirdim. Kızım da gece muhteşem uyudu. Eşim uyumamıştı kız gece uyandığında. Mamasını içirip yatırdı ben sabaha kadar dinlendim şükür. Sağol sorduğun için. Sen nasılsın? Abi bebek nasıl?
Büyüdükçe ilgileri değişiyor artık diş kaşıyıcı yerine yiyecek istiyorlar :) diş çıkaracak seninki de demek ki.Boza sevindim bizde 3 gecedir güzel sakin uyuyoruz o yüzden bende dinlendim . Bebek ellerini kemiriyor süreklieline diş kaşıyıcı verdiğim zaman atıyor hemen
Ekmek yiyor birde elma kurusu oda o kadar ekşi kiBüyüdükçe ilgileri değişiyor artık diş kaşıyıcı yerine yiyecek istiyorlar :) diş çıkaracak seninki de demek ki.
hahahah :)Ekmek yiyor birde elma kurusu oda o kadar ekşi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?