Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merve hoşgeldin.
Seni birkaç kez gördüm topikte. Tanisamadik. Kendinden bahseder misin
Merhaba hosbuldum
29 yaşındayım bir oğlum var youtube kanalım var genelde video çekmek oğlumla oynamak evi çekip düzene koymaya çalışmakla gün geçiyor pek elim tutucu değil o yüzden bu topik belki biraz beni gaza getirir diye düşünüyorum bir de çok yakın olmuşsunuz çok hoşuma gidiyor daha öncesinden bu forumda tanisip arkadaş olduğum görüştüğüm insanlar oldu ve gerçekten çok daha içi gönlü güzel insanların olduğunu düşünüyorum çok konuştum valla böyle biriyim iate çenesi düşük

Eşim altin aldırmıyor bana hiç yüksek fiyatı diye sanki düşecek bende güne girdim dedim her ay 1 gram almaya caliscam gün parası diye alıp yoksa para eriyor en azından ufak da olsa biriksin
ben önceden gün parasiyla çeyrek altın yaptım.
şimdiden 200 lira kar ettim
altın daha mantıklı bence.:)
eşim istemiyordu ben istedim şimdi de cıks ses etmiyor:)

Hoşgeldinnnnnn

Herkese günaydın hayırlı kandiller dua edelim bu kötü günler son bulsun mutlu huzurlu olalım istediğimiz gibi dışarı çıkıp maske takmayalım çocuklarımız parklarda oynasın koşsun yangınlar ekonomik kriz son bulsun allahım ağlıcam

Boza nasılsın canım bebeğin nasıl
Tuğçecim iyiyim çok şükür. Dünü hiç ağrısız geçirdim. Kızım da gece muhteşem uyudu. Eşim uyumamıştı kız gece uyandığında. Mamasını içirip yatırdı ben sabaha kadar dinlendim şükür. Sağol sorduğun için. Sen nasılsın? Abi bebek nasıl?

Günaydın arkadaşlar hayırlı kandiller bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine rabbim ülkemizi selamete çıkarsın birlik bolluk huzur ve bereket versin tüm müslüman alemine ayın 15 inden beri 2 tam alıcam alamadım bi türlü şimdi de hiç alamıcam altın yçmuş saat 11 de işe gitçem giderken 1 tam 1 yarım 1 çeyrek alcam .. dün çocuklara kuşluk kıyafet mont çanta ayakkabı alışverişi yaptık 1500 civerı bi para tuttu .. kendime de Nike fidan ayakkabı almak istedim 300-400 arası Olunca almadan çıktım .. şimdide bazadan çocukların geçen seneden olan kışlıklarını cıkarcam .. akşama kıymalı ıspanak Ve cacık. Var

Boza sevindim bizde 3 gecedir güzel sakin uyuyoruz o yüzden bende dinlendim . Bebek ellerini kemiriyor sürekli eline diş kaşıyıcı verdiğim zaman atıyor hemen

Sabah 06:30 da uyandık 07:00 e kadar yatakta oynadı . Bende biraz daha uzandım zaten hava karanlıktı07:30 a kadar 2 kez alt değiştirdik üzerini değiştirdim bulaşık makinası boşalttım eşime tost bebeğe yumurta yaptım . Eşim işe gitti bebek kahvaltı etti . Bende hemen göveç yaptım ocağa koydum . 1 makina çamaşır attım . Çay koydum bebeği emzirip yatırdım . Bebeğe öğlen için kıyma çıkarttım çorbası da var . Akşama da yemeği var allahtan . 16:00 da orduevinde kuaför randevum var bebekle eşim ilgilenecek uyanınca evi hemen süpürüp sileceğim birde toz alırım .

Boza sevindim bizde 3 gecedir güzel sakin uyuyoruz o yüzden bende dinlendim . Bebek ellerini kemiriyor sürekli eline diş kaşıyıcı verdiğim zaman atıyor hemen
Büyüdükçe ilgileri değişiyor artık diş kaşıyıcı yerine yiyecek istiyorlar :) diş çıkaracak seninki de demek ki.

Büyüdükçe ilgileri değişiyor artık diş kaşıyıcı yerine yiyecek istiyorlar :) diş çıkaracak seninki de demek ki.
Ekmek yiyor birde elma kurusu oda o kadar ekşi ki

Cuma gunu kapatalim diyorlar bakalim ne olacak.
Ben yuksek temasliyim
Ne diyecegimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…