- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.072
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.661
Sözcüde varNiye mynette filan haber yok bununla ilgili tv ye bakmadım gerçi ama
Bakayım hemenSözcüde var
Offfff rabbim korusun yaaSelam kızlar
Hatayda yangın var öğleden beri devam ediyor Ağlayarak izliyoruz,
Fırtına var
Elektrik yok su yok doğalgaz yok...
Dehşet verici şeyler
Köyler, siteler boşaltılıyor
Tarif rica ediyorum şuanEşim elma çayı yapmış of müthiş
Tuzlu fıstıkla yedim. Bebişe gaz yapacak ama napalimkoca kız oldu hala gazi bitmedi
Yeşil elmalari kabuklu bir şekilde dilimledi. 2tane .Tarif rica ediyorum şuan
Yeşil elmaya bayılırım yarın demleyeceğim çok teşekkür ediyorum afiyet olsunYeşil elmalari kabuklu bir şekilde dilimledi. 2tane .
Porselen demlikte kaynattı .Bir saat dinlendirdi. sonra bir taşım kaynatıp karanfil ekledi. Şeker attık içtik.
Merve hoşgeldin.Bende bugün papatya çayı aldım sakinleştirir diye salça ve torku no on diye bir içecek çıkarmış eşim aldı 24tl verdim bu torku no on çok çirkin bir şey almayın yazık valla çöpe at daha iyi
Allah yardımcınız olsun canm.Bi bitmediler bitmediler cok sey yazmak istiyorum ban yememek icin susuyorumSelam kızlar
Hatayda yangın var öğleden beri devam ediyor Ağlayarak izliyoruz,
Fırtına var
Elektrik yok su yok doğalgaz yok...
Dehşet verici şeyler
Köyler, siteler boşaltılıyor
Geçenki yangın anemon oteli yakinindaki fabrikaları falan yaktı büyük hasar yarattı iskenderun da.orada degisik bor ruzgar oluyor sık sık elektirik kesiliyor.Ruzgar ekimden itibaren başlıyor şuanda gecenki yangında da rüzgar vardı kaç tane ev fabrika yandıp_ritha geçmiş olsun canim. Şuan tüm Hatay'da elektrikler yok. İskenderun organize sanayiye kadar gelmiş.
Kayınvalidem iskenderunlu. Adına Yarikkaya derlerdi bir rüzgar esiyor . Galiba yine yarikkaya esiyor ki yangın iyice büyüdü
İyiyiz canım çok şükürSehpalar geldi canım 3lü koltuk üretilince gelecek.Mutfak masasını aldk sandalye hale İzmir’de stokta yok bugün gelecekti sözde baktım yok yine.Yarın gelir inş hemen gidip alırız.Sen nasılsın?Kızçen nasıl?
Yorulunca rahat uyur belki. Gece bazen ağlıyor uykusunda. Üzülüyorum ama gececek :) ikinci cocuk büyütmenin rahatlığı. Hepsi geçiyor biliyorsun :)Benimki de alt ikinci ve onun yanındakini çıkarmaya çalışıyor sürekli ekmek yiyorakşam kavanoz maması yapmıştım yemedi kuru fasulye pilav ve mamanın yarısını yedirdim öyle Kandıra Kandıra eşim eve gelince iyice yürüttü çocuk çok yoruldu bence
Bende geçer diye düşünüyorum kendi kendimeYorulunca rahat uyur belki. Gece bazen ağlıyor uykusunda. Üzülüyorum ama gececek :) ikinci cocuk büyütmenin rahatlığı. Hepsi geçiyor biliyorsun :)
Haberlerde vardı ama artık haberlerde pek izle değil yaBakayım hemen
Bende tv hiç açmıyorum bebek ayaktaysa akşam o uyuyunca bakıyoruz. Onda da haber bakmıyorum açıkçası bu sene çok zor geçti daha ne duyarız diye korkuyorumHaberlerde vardı ama artık haberlerde pek izle değil ya
Neye üzüleceğimi şaşırıyorum
Kızın yanında asla izlemiyorum balkonda açıp bakıyorum o içeride oynarken
Her şey çok üzücü
Allah daha beterinden korusun
Haydi inşallah Zeynep, guzel haberlerini bekliyoruz@zerya271210boza [/USER] gecmis olsun kizlar.
Kizlar persembe gunu bir universiteyle gorusmem olacak yardimci docent pozisyonu icin, dualarinizi beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?