Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Niye mynette filan haber yok bununla ilgili tv ye bakmadım gerçi ama

Eşim elma çayı yapmış of müthiş
Tuzlu fıstıkla yedim. Bebişe gaz yapacak ama napalim koca kız oldu hala gazi bitmedi

Yeşil elmalari kabuklu bir şekilde dilimledi. 2tane .
Porselen demlikte kaynattı .Bir saat dinlendirdi. sonra bir taşım kaynatıp karanfil ekledi. Şeker attık içtik.
Yeşil elmaya bayılırım yarın demleyeceğim çok teşekkür ediyorum afiyet olsun

Bende bugün papatya çayı aldım sakinleştirir diye salça ve torku no on diye bir içecek çıkarmış eşim aldı 24tl verdim bu torku no on çok çirkin bir şey almayın yazık valla çöpe at daha iyi

Selam kızlar
Hatayda yangın var öğleden beri devam ediyor Ağlayarak izliyoruz,
Fırtına var
Elektrik yok su yok doğalgaz yok...
Dehşet verici şeyler
Köyler, siteler boşaltılıyor
Allah yardımcınız olsun canm.Bi bitmediler bitmediler cok sey yazmak istiyorum ban yememek icin susuyorumdun akşamda canlı bomba vardi.Esimin ablaları iskenderunda 3 haftadır aklımız orada geçenki yangında çok feciydi bir tanesi eşimin ablasının evine 100 metre kala kesilebildi.

Geçenki yangın anemon oteli yakinindaki fabrikaları falan yaktı büyük hasar yarattı iskenderun da.orada degisik bor ruzgar oluyor sık sık elektirik kesiliyor.Ruzgar ekimden itibaren başlıyor şuanda gecenki yangında da rüzgar vardı kaç tane ev fabrika yandı

İyiyiz canım çok şükür
Benim kv gitti senin ki geliyor

Yorulunca rahat uyur belki. Gece bazen ağlıyor uykusunda. Üzülüyorum ama gececek :) ikinci cocuk büyütmenin rahatlığı. Hepsi geçiyor biliyorsun :)

Yorulunca rahat uyur belki. Gece bazen ağlıyor uykusunda. Üzülüyorum ama gececek :) ikinci cocuk büyütmenin rahatlığı. Hepsi geçiyor biliyorsun :)
Bende geçer diye düşünüyorum kendi kendime bu aralar iyiyiz uyku olayında çok şükür

Bende tv hiç açmıyorum bebek ayaktaysa akşam o uyuyunca bakıyoruz. Onda da haber bakmıyorum açıkçası bu sene çok zor geçti daha ne duyarız diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…