- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.841
Sat kız6500 TL ye aldığımız PC 7500 TL olmuş
Satsak 8000 TL ye alamayız yenisiniSat kız
Ayyyy guzel gunlerde giysin kuzucukOğlumun cicileri geldi Eki Görüntüle 2712011
Gecmis olsun sonuclarin normal cikmasina sevindimTucecim iyiyim sağol canım
Bugün holteri taktırdım, tahlilleri yaptırdım.
Sonuçları doktor cumartesi günü görecek ama tahlil okumayı biliyoruz sonuçtakan değerlerim tiroitlerim hepsi normal seviyelerde. Gayet sağlıklıyım kan değerlerine bakarsak.
Ya düşük tansiyonlu bünyeme 13 lü tansiyonlar fazla geliyor yada panik atak yaşıyorum.
Bakalım birkaç güne belli olur. Sorduğun için sağol kuzum
Umarım şekerimSelam kızlar günaydın
Dün kayınvalidem bırakmadı burda kaldık
Ev halkı uyuyor ben uyandım azıcık kk da takılayım
Cedric1003 canım benim inşallahhhhh hasta değilsindir çok öpüyorum seni
tuce_tuce canım gün geçmiyor ki kayınvalidenin yaptıklarına şaşırmayalım ama sen boşver saygıda kusurunu etme bak eşin de görücek senin haklılığını sakın unutma
Çok sevindim. Afiyet olsun. Tarator sos da yaptınız mı? Biraz uğraştırıyor ama cok lezzetli.Yemeğimizi yedik.
Oğlan uyuduktan sonra mutfağı toplayacağım.
Mantarlı mücver müthiş bişey bizden tam not aldıteşekkürler boza
kayınvalidemlerle de paylaşacğım tarifi
Onlar mantar hastası Karabük’lü olunca
Ben şaşırmadım canım bekliyordum hatta geçen burada da konuştum gelecekler hissediyorum diye . Yapacak birşey yok normal şekilde ağırlamak lazım . Zaten o kadar çok yoruluyorum ki sana anlatamam hiç enerjim kalmıyor. Önceden akşam Mesela kuru fasulye Pilav yapmayı düşündüm sizin canınız ne ister filan derdim artık hiç öyle şeyler yapmayacağım yemeği planlar yapar çıkarım . Zaten İnan abi bebek çok tehlikeli hareketler yapıyor sürekli . Kucakta gezdirilmesine de izin vermeyeceğim göbek fıtığım zaten çok kötü çocuk alışıyor sürekli istiyorSelam kızlar
tuce_tuce gozun aydın sahsen ben cok şaşırdım tartışma yasayip sonra hicbir sey olmamis gibi gelmelerine.. neyse senin evin sonuçta mecbur agirlayacaksin ama hic kendini paralama, saygı cercevesinde ortalama agirla.
nedemistimkibenn kızın nasıl oldu? Birkac gundur göremedim seni sanırım. Sislik geçti mi? Benim kizimin da bacaginda kirmizi bir sertlik oluştu, eşim aşıdan diyor bakalım takip edicem.
Kızım kendi kendine resmen ikinci uykuyu kaldırdı, tek uykuya geçti o da kısa zate. Akşamüstü iyice deliriyor, aksam yemegi falan yemiyor zaten uykudan. Aslinda programimiz boyle daha rahat ama cok belli tek uyku yetmiyor henüz. Yemek uyku hepsinin ucu kaçtı karışık kaldık bakalim.
Marketten sebze meyve süt yumurta siparis verdik onları yerleştirdim.
Esimin 2 tane zoom toplantisi vardı arada evi süpürdü sağolsun. Akşama da hamburger yaptı. Bazen birisinin küçük bir iyiliği o kadar makbule geçiyor ki. Birisi bir kahve yapıp getirsin dunyalar benim oluyor, o kadar yoruluyorum.
Ben tarifi neden görmedim ayyy bende yapayım bozaÇok sevindim. Afiyet olsun. Tarator sos da yaptınız mı? Biraz uğraştırıyor ama cok lezzetli.
Sağol canım.Çok sevindim. Afiyet olsun. Tarator sos da yaptınız mı? Biraz uğraştırıyor ama cok lezzetli.
Çok sağol canımAyyyy guzel gunlerde giysin kuzucukyumuşak konforlu duruyor, yurumesine engel olmayacak gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?