- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.821
Azı dişleri çürük canım dolgu olacak. Kanal tedavisi de olabilir dedi. Ben devlet uzak götürül getirmesi sıkıntı olacak diye mecbur özele götürüyorumNeyi var canım geçmiş olsun benim kızında azı dişi kırıldı kök içinde dişçiye gitmemiz lazım nasıl olacak bilmiyorum özelden randevu alalım diyor eşim bende üniversite hastanesine gidelim önce belki alttan geliyordur çekmezler diyorum özel para almak için çeker
Ben kızın saçını kestirdim 40 TL aldımerhaba kızlar çok yoruldum bugün temizlik yaptım öğleden sonra kuaföre gittim 35 tl ödedim kaş bıyık sac kesim fön . Bebek uyudu dizi var cay koyacağım. Kv kp le konuştum kandil diye. Esim ararken konuşacak misin dedi evet dedim kandil günü huzurlu olalım diye
Sabah git o zamanBizim ev şehir dışında kızlar uyudu bu saatte tek gitmem
Ayyyy çok yaaaa güle güle kullansınBen kızın saçını kestirdim 40 TL aldı
Ahh hersey torpil tanıdık hatir gonul. En güzeli büyük şehir küçük yerlerde yabancıysan kıymetin yokKimsede vicdan yok ya çok acımasızlar.Bebeler var evde ama kimin umru.3 ay falan al olmazsa izin kışı evde geçir bunlarla zor uğraşmak
Ben Cuma günü başlıyorum bakalım heyecanlıyım cokAhh hersey torpil tanıdık hatir gonul. En güzeli büyük şehir küçük yerlerde yabancıysan kıymetin yok
Sağol canımAyyyy çok yaaaa güle güle kullansın
PesssSana birşey söyleyeyim de Gülolay oldu eşimle tartıştık eve geleceğiz kp diyor ki kv sizinle gelsin sanki biz adamla durduk yere tartıştık kv ortalık sakinleştirecek onun için geliyor
Benim kaynana da gelecek 20 gün sonraPerdeleri yıkayayım yine kirlendilermisafir de geliyor
İhtimal haline geldiğinden beri araştırıyorum panik atağı. Birçok insan yazmış gece uyurken birden uyanıyorum ölecekmişim gibi hissediyorum çarpıntı oluyor vs.zerya271210 sonuçların iyi çıkmasına sevindim inş başka bir şey çıkmaz
Bende bazen uyurken uyanıyorum ve o an ölüyorum sanıyorum nefes alamıyorum çarpıntım oluyor sonra o arada kendi kendimi sakinleştiriyorum yok öyle bir şey diye
Gitsem bende kesin panik atak vardır uzun bir süreden beri hem de
Doğumdan sonraya inş
Daha az bağırıp daha çok şey söyleseydim keşke
Haydi bakalım hayırlı doğumlar olsunBenim kaynana da gelecek 20 gün sonrane kadar kalacak belli değil dogum icin geliyor. Zararı yok benimkinin ama şükür.
Hoşgeldinizİyi muhabbetler hanımlar !
Teşekkürler, hoş buldumHoşgeldiniz
İnsallah cnm biz seni görmeden sevdik eminim enerjinle herkesle Aran gayet iyi olacakBen Cuma günü başlıyorum bakalım heyecanlıyım cokAllah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın inş
Ah canım benimİnsallah cnm biz seni görmeden sevdik eminim enerjinle herkesle Aran gayet iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?