Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de kime sorsam terletiyor diyor o yüzden cesaret edemiyorum.
Kombiyi fazla açıyorum sıcaklık 25 derecenin altına düşmüyor.
Bir de kızım benimle yatıyor hala
Bizde geceleri kombiyi yakıyoruz üst kıyafetlerini de bir tık daha kalın giydiriyorum uyurken .. tulum yüzünden bronşit oldu kızım gece terledi sabah oturma odasına geçti üşüdü derken daha da kullanmadım gece kombi yakıyorum sabahta hemen bi yelek takıyorum

Bizim alt kat şuan boşaldı birileri bakıyor dün de bi doktor baktı ama bekarmış . Kombiyi açmaz valla donarız bebek emekliyor öyle ne olacak bilmiyorum geçen sene 500 TL fatura ödedim 19 derecede çocuk büyüttüm battaniyeler arasından

Dün gece eşim lcw online dan kendine ince mont bebeğe de 2 Li külotlu çorap aldı 202 TL tuttu . Bende e bebek online dan sepet yaptım burada bulamadığım şeyleri 10 tane uzun kollu badi 1 takım çatal bıçak, Kmsl Hnd sizin pipetli suluktan aldım 95 TL toplam . Eksiklerimiz bitti çok şükür

Bizim alt kat hangi odada oturuyor hiç bilmiyorum valla inşallah oturma odasında oturuyordur aksi halde bizde donarız

Tabi bebeğin eksikleri var ama acele şeyler değil . Kasım ayında bornoz , atkı bere takımı alacağım

Bizim alt kat hangi odada oturuyor hiç bilmiyorum valla inşallah oturma odasında oturuyordur aksi halde bizde donarız
Alt kattakiler bizim oturduğumuz oturma odasını yakmıyorlardı çocuk odasını da . Zaten hol uzun ve hiç Petek yok kilerde Petek yok çok soğuk oturma odasının 2 cephe direk sokak 0 yalıtım kışın soğuk yazık çok sıcak bir ev

Akşama bize kıyma sote ayran turşu yapacağım menüm bebeğe öğlene et suyuna şehriye çorbası var yoğurt ve buharda karnıbahar yapacağım hangisini yerse artık . Akşama da pilavı var onunla kandırıp yine kavanoz mamasından yedireceğim hurma aldım o ve muz kullanıp irmikli mama hazırlayayım Bakalım umarım üzmez beni. Gece kahve yapıyordum kolum çarptı 2 fincan kahve halıya ama çok kötü yıkama şirketi alacak birazdan .

Güle güle kullansın canım yaramaz bıdık

Tuçe avakado yedirmeye başladın mı güzel kilo yapıyor

Güle güle kullansın canım yaramaz bıdık

Tuçe avakado yedirmeye başladın mı güzel kilo yapıyor
Valla bir deneme yaptık başarısız oldu dün pirinç pilavı ve irmik, muz , pekmezli mama yedi emdi uyudu nasıl bir damak zevki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…