- 20 Temmuz 2015
- 1.839
- 5.107
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.961
Ben de kime sorsam terletiyor diyor o yüzden cesaret edemiyorum.Bizde uyku tulumunu e bebekten almıştık 2,5 tog Elyaf ama terletiyor Çok kullanamadım
Bereketli olsun canimAldım cnm 1 tam 1 yarım 1 çeyrek 5845 lira tuttu eşimde 1 çeyrek almış
Bizde geceleri kombiyi yakıyoruz üst kıyafetlerini de bir tık daha kalın giydiriyorum uyurken .. tulum yüzünden bronşit oldu kızım gece terledi sabah oturma odasına geçti üşüdü derken daha da kullanmadım gece kombi yakıyorum sabahta hemen bi yelek takıyorumBen de kime sorsam terletiyor diyor o yüzden cesaret edemiyorum.
Kombiyi fazla açıyorum sıcaklık 25 derecenin altına düşmüyor.
Bir de kızım benimle yatıyor hala
25 derece evde zaten uyku tulumu giyemez kiBen de kime sorsam terletiyor diyor o yüzden cesaret edemiyorum.
Kombiyi fazla açıyorum sıcaklık 25 derecenin altına düşmüyor.
Bir de kızım benimle yatıyor hala
sağol canım gitcemPenguen geçmiş olsun. İhmal etme bir git doktora özele
Uyku tulumu giydirmediği için evi 25 derecenin altına düşürmüyorum demek istiyor canım25 derece evde zaten uyku tulumu giyemez ki
AyyyyUyku tulumu giydirmediği için evi 25 derecenin altına düşürmüyorum demek istiyor canım
Bizim alt kat hangi odada oturuyor hiç bilmiyorum valla inşallah oturma odasında oturuyordur aksi halde bizde donarızBizim alt kat şuan boşaldı birileri bakıyor dün de bi doktor baktı ama bekarmış . Kombiyi açmaz valla donarız bebek emekliyor öyle ne olacak bilmiyorumgeçen sene 500 TL fatura ödedim 19 derecede çocuk büyüttüm battaniyeler arasından
Alt kattakiler bizim oturduğumuz oturma odasını yakmıyorlardı çocuk odasını da . Zaten hol uzun ve hiç Petek yok kilerde Petek yok çok soğukBizim alt kat hangi odada oturuyor hiç bilmiyorum valla inşallah oturma odasında oturuyordur aksi halde bizde donarız
Güle güle kullansın canım yaramaz bıdıkDün gece eşim lcw online dan kendine ince mont bebeğe de 2 Li külotlu çorap aldı 202 TL tuttu . Bende e bebek online dan sepet yaptım burada bulamadığım şeyleri 10 tane uzun kollu badi 1 takım çatal bıçak,Kmsl Hnd sizin pipetli suluktan aldım 95 TL toplam . Eksiklerimiz bitti çok şükür
Valla bir deneme yaptık başarısız olduGüle güle kullansın canım yaramaz bıdık
Tuçe avakado yedirmeye başladın mı güzel kilo yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?