Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sınava girdin mi canım nasıl geçti lisans mı önlisans mı kpss

Eklentiler

• 1B67BB2F-FEC1-4DB2-BF82-9D586F5841D8.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 131
  • 7696BCCF-10BF-4A20-A950-35A17E76AB2F.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 114
Kuru soğuk sert oluyor.

Adıyaman, Urfa, Mardin merkez ,Malatya , Kahramanmaraş, Gaziantep buraları biliyorum daha doğuyu bilmiyorum.Ama bunlar da görev yapan tüm arkadaşlarm iş olarak memnun.Bende gittiğim yerlerde memnun kaldım.Urfaya gidecek olursan bence görev anlamında sıkıntı yasamazsn ,halkı genel olarak memura öğretmene değer veren bir yer,kiraları çok yüksekmiş ama senin kendi evin varmış,yaşam kolaymış özel hastaneler,kreşler vs iyiymiş,senin için biraz sordum da eğer kendi evinde oturup kira vermeyecekse maddi olarak sıkıntı yaşanmayacağını söylediler,yazdığım illerin hepsinde bence hayat kolay gözlemlediğim kadarıyla,doğrusu daha doğu biraz zor olabilir,kendi adıma ben zorlanirim, doğu görevi de bir şekilde bitiyor İstanbulun çoğu zorunlu hizmet bölgesi mesela ,hiç bilmediğin bir yere gideceğine orada da tamamlayabilirsn, İstanbul'da da bulundum hayat bence orda biraz zor yani yorucu ama standartların ve konforun daha iyi olur diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim özellikle benim için sorman çok ince

Urfa'ya evlendikten sonra iki kez gittim
Sıcağı çok fena onun haricinde çok kalabalık ve gelişmiş gelmedi tabi turistik gezi gibi oldu evleri güzel ama
İstanbul benim için gecinmesi zor bir memleeket
Suanb İstanbul'da yaşamıyorum genelde ek atama da açıyorlar
Bu sene nasıl olur tam bilemem ama olursa konforu fazla ama geçimi zor olabilir
Tercih yaparken de batıya mi yoksa Urfa merkeze mi yoğunluk vereyim çok kararsızım eşin tüm sulalaesi kv kp hariç orada
O zorluk cekmez ama biraz el iyisi
Zorlanirnmiyim diye de düşünüyorum kv kp sık sık Urfa'ya gidiyor şimdi bizde oraya gidersek iyice siklasabilr

Sınava girdin mi canım nasıl geçti lisans mı önlisans mı kpss
Evet lisansa girmistm öğretmenlik için
Çok şükür siralamadayim

okyonus nasılsın
Takip ediyorum evi dizdin ne güzel yerleştin herşey çok güzel olmuş,güle güle kullanın,hep beraber mutlu mesut olun
Günaydın canımİyiyim sen nasılsın?Bugün İzmir’de işe başlıyorum heyecanlıyım inş güzel bir çalışma ortamım olur.Esyaları baya yeniledik iyi oldu benimde ruhum yenilendi

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar Dün market alışverişi yaptım sebze meyve bebek bezi traş köpüğü un sıvıyağ süt Nutella 250 lira uçtu herşey ateş pahası ... çocuklar kreşe gittiler bende kalacaktı yapıyorum .. kurbandan kalan kıymam var onu çıkardım içli köfte yapcam yanına da cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…