Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Filtre kahve makinesi aldım 106 o tuttu tereyag 25 fair bulaşık deterjanı 13.95 galiba krem peynir 7 barfix demiri 40 üzüm o ne kadardı bilmiyorum 7 galiba 8 TL çocuklara dondurma 100 küsür tuttu bunlar mandalina nar aldık 14 tr o tuttu gazinoya geldik canım tatlı istiyordu sufle çocuklar pasta yedi 54 te oraya ödedik bimden hobi masası aldık ufaklığı 13 TL 300 oldu galiba hepsi dışarı çıkmaya gör

Çok güzel olmuş güzel günlerde kullan canım

Patlayana kadar zorlanır tuçe normal
Soğuk diş kaşıyıcı,havuç v.s ver eline

H ile başlayan şampuan mı canım bende tuzsuz şampuan ve krem aldım bakalım işe yarayacak mı benimde ince telli çok fazla dökülüyor

Aslında köftenin yanında portakal suyu içmesi daha iyi değil mi canım demir emilimini artırır, yoğurt ise azaltır. Bizimkine aşırı gaz yaptı mandalina korkuyorum sıkma portakal vermeye.
Evet canım daha iyi aslında ama portakal dedigin gibi gaz yapıyor cok asitli. O yuzden arada sadece kahvaltida veriyorum diger öğünlerde su falan iciriyorum. Yoksa aksam uyuyamıyor gazdan.

Eşim diyor ki yogurtla et yemek o kadar da etkili bir sey değil rahat ol. Bizim evin bilim kurulu kendisi olduğu icin ona güveniyorum biraz daha rahat davranıyorum.

Büyük ihtimalle migren eskiden daha çabuk geçiyordu akşam başladı bugünde devam ediyor ağrılarım yarına geçer umarım işe gitcem birsürü insan geliyor dogum yardımı için
Mide bulantısı deyince direk aklima migren geldi. Bi teshis koydurup erken safhada önlem almak iyi olabilir aslında.

Merhaba teşekkür ederim çok sagol eismin memleketi orası kendi ailesi burada hala amcaları ve kız kardeşi orada bize ait bir ev var kiracida şuanben tayin için kolaylık olsun diye istemiştim ama bir acelemiz de yok esijm orada iş kuracak çünkü
Aslında Urfa da olabilir farklı şehirler konusunda nereleri onerebilirsn

Teşekkür ederim kışı nasıl geçiyor

Yazın gitmiştik çok sıcaktı

Mide bulantısı deyince direk aklima migren geldi. Bi teshis koydurup erken safhada önlem almak iyi olabilir aslında.
Yüzüm çok kötü olmuş bayılmak üzereydim eğer kusmasaydım kesin bayılırdım banyoda bir ara gidiyorum galiba dedim nabız çok düştü hastaneye gitsem ortalık Covid kaynıyor evde böyle çekilmiyor inan randevu alcam yarın sabahtan gitcem artık bu seferki çok ağır hala nabız düşük evde tansiyon aletide yok. Sağol canım ilk işim randevu alıp gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…