- 11 Mart 2013
- 33.684
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.921
Sandalyeleri kurduk.Şimdi cay içiyoruz.Poğaca yaptım bugün.1 makına çamaşır yıkadım bir makına kurutmadan çıkanları katladım.Yarın mesai başlıyor ütü yapmam lazım birsürü ütü var
tuce_tuce bak sandalyelerim
Ayyy çok begendimgule gule kullan seker
Çok güzel olmuş güzel günlerde kullan canımSandalyeleri kurduk.Şimdi cay içiyoruz.Poğaca yaptım bugün.1 makına çamaşır yıkadım bir makına kurutmadan çıkanları katladım.Yarın mesai başlıyor ütü yapmam lazım birsürü ütü var
tuce_tuce bak sandalyelerim
Sağol canımÇok güzel olmuş güzel günlerde kullan canım
İnşSağol canım daha güzelleri senin olsunKahvaltıya gelirsin
Patlayana kadar zorlanır tuçe normalBebeğe geriliyorum ya birşeyler düzgün yemeyinceörnek veriyorum bi kayısı nektarı yaptım içmiyor bir sürü hevesim var şunu da yapayım böyle de yapayım diye herşey çöpe gidiyor doğruca evimde hiç bereket kalmadı kızlar Zeynolin44 dişleri çok zor çıkıyor daha çıkmadılar
Resmini atar mısın tuceBen lcw den aldım bugun
H ile başlayan şampuan mı canım bende tuzsuz şampuan ve krem aldım bakalım işe yarayacak mı benimde ince telli çok fazla dökülüyor1500tl ikea harcaması 3 taksit yaptık.Daha öncede masa falan aldık oda 3taksit.Şimdi sac dökülmesi için şampuan alacağım arkadaşlar çok memnun bende deneyecegım ince telli zaten saçlarım birde dökülüyor124 tl de ona gidecek.Yarın sebze meyve alırım 100de öyle gider.
Canım çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce ağrıların biterBüyük ihtimalle migren eskiden daha çabuk geçiyordu akşam başladı bugünde devam ediyor ağrılarım yarına geçer umarım işe gitcem birsürü insan geliyor dogum yardımı için
Evet oH ile başlayan şampuan mı canım bende tuzsuz şampuan ve krem aldım bakalım işe yarayacak mı benimde ince telli çok fazla dökülüyor
Evet canım daha iyi aslında ama portakal dedigin gibi gaz yapıyor cok asitli. O yuzden arada sadece kahvaltida veriyorum diger öğünlerde su falan iciriyorum. Yoksa aksam uyuyamıyor gazdan.Aslında köftenin yanında portakal suyu içmesi daha iyi değil mi canım demir emilimini artırır, yoğurt ise azaltır. Bizimkine aşırı gaz yaptı mandalina korkuyorum sıkma portakal vermeye.
Mide bulantısı deyince direk aklima migren geldi. Bi teshis koydurup erken safhada önlem almak iyi olabilir aslında.Büyük ihtimalle migren eskiden daha çabuk geçiyordu akşam başladı bugünde devam ediyor ağrılarım yarına geçer umarım işe gitcem birsürü insan geliyor dogum yardımı için
Merhaba teşekkür ederim çok sagol eismin memleketi orası kendi ailesi burada hala amcaları ve kız kardeşi orada bize ait bir ev var kiracida şuanben tayin için kolaylık olsun diye istemiştim ama bir acelemiz de yok esijm orada iş kuracak çünküMerhaba canım,eskisi mesajlarını okumuştum haberi duyunca bende çok sevindim, inşallah hayal ettiğin tüm güzellikleri yasayacagin yepyeni yollar açılır bu vesileyle.
Eşimin ilk görev yeri Urfa sormak istediğin bir şey ler varsa yardımcı olmak isterim.
Bende öğretmenim.Hizmet puanına takilman doğru değil bence ,Urfa'nın merkezi de doğu sayılıyor.Neden bu kadar hizmet puanını düşünüyorsn ,yani yardımcı olmak adına soruyorum.
Bence nerede huzurlu ve mutlu olacaksan oraya git.Hersey yoluna girerse bir kaç yilda zorunlu hizmetini de tamamlarsin.
Teşekkür ederim kışı nasıl geçiyorB Bugunneselibirgun tebrik ederim canım.rabbim bahtını yolunu açık etsin.urfa çok güzel bir yer.ben haliliyedeydim.bir çocukla yalnız başıma kaldım hiç zorlanmadık öğretmene karşı hürmetliler.istedigin saatte sokakta gez kimse sana bakmaz.toplu taşıma araçlarında ayakta kadın varken erkek oturmaz.bunlar aklıma ilk gelenler.
Yüzüm çok kötü olmuş bayılmak üzereydim eğer kusmasaydım kesin bayılırdım banyoda bir ara gidiyorum galiba dedim nabız çok düştü hastaneye gitsem ortalık Covid kaynıyor evde böyle çekilmiyor inan randevu alcam yarın sabahtan gitcem artık bu seferki çok ağır hala nabız düşük evde tansiyon aletide yok. Sağol canım ilk işim randevu alıp gitmekMide bulantısı deyince direk aklima migren geldi. Bi teshis koydurup erken safhada önlem almak iyi olabilir aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?