- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.981
BİM’e geliyordu sanki haftaya yanlış mı biliyorum acaba sen bak istersençok soğuk çalıştığım oda küçük elektrikli soba almam lazım ayaklarım dondu resmen
Nasıl yedirdin avakoduyu tek sevmiyor çünkü çocuklarValla bir deneme yaptık başarısız oldudün pirinç pilavı ve irmik, muz , pekmezli mama yedi emdi uyudu nasıl bir damak zevki
sağol canım haftaya alırım inşallahBİM’e geliyordu sanki haftaya yanlış mı biliyorum acaba sen bak istersen
1 tog sirf pamuklu uyku tulumu almıştım ama bizim eve yeterli değil malesef.Simdiden Trakya da havalar buz oldu.Kombiyi de açtık ama içim rahat etmiyor diye 1,7 togluk bir tane daha alicam canım.Bizimki de döne döne uyuyor beşiğinde.Ben de bu yıl Uyku tulumu kullanacağım galiba, nasil bir şey kullanıyorsunuz? Hic uzerinde örtü durdurmuyor
Bizim alt kat şuan boşaldı birileri bakıyor dün de bi doktor baktı ama bekarmış . Kombiyi açmaz valla donarız bebek emekliyor öyle ne olacak bilmiyorumgeçen sene 500 TL fatura ödedim 19 derecede çocuk büyüttüm battaniyeler arasından
Farklı şehirlerde ama aynı evde oturuyor olabilirizAlt kattakiler bizim oturduğumuz oturma odasını yakmıyorlardı çocuk odasını da . Zaten hol uzun ve hiç Petek yok kilerde Petek yok çok soğukoturma odasının 2 cephe direk sokak 0 yalıtım kışın soğuk yazık çok sıcak bir ev
Canım büyüdü artik dert etme kendineSelamaasssssssss
Ev süpürüldü
Silindi
Toz alındı
Wc banyo balkon yıkandı
2 makina çamaşır serildi
1. Makina katlandı yerleştirildi
Kuru fasulye pilav yoğurtlu kereviz salatası keşkül yaptım
Büyük kız yine yemek yememeye başladı sabah kan verdik bakalım öğlene çıkacak sonuç kahvaltıyı erken yaptık bundan sonra 3 öğün yemek hazırlayacağım yoksa yemiyor
Akşamada kendi yaştığım lavaş ve tavuk döner yapacam ayranla beraber yeriz
Eşimde trafik de ceza yemiş 120 tl
Ah canım sağol düşündüğün içinokyonus nasılsın canım başladın mı ilk mesai gününe nasıl geçiyor
Arkadaşım sağolsun 5kglik şişede hazır kurulmus bir şekilde verdi yeşil zeytinUyku tulumu ince kadife olan bulursanız terketmiştir kızlar
Alışverişe çıkacağız biraz
Sütte alacağım peynir yaparım
Aksamada balık alıp fırına veririm çorba yaptım salata yeter yorulacagim yeterince
5 kiloluk ev yapımı yeşil zeytin sipariş ettik osmaniyeden gelecek fiyatını sormadım çok zenginmisiz gibi
Yok canım dert etmiyorum ama bağışıklığı düşecek diye korkuyorum sporcu yani beslenmesine dikkat etmeli yoksa kasları zayıflar ve bu sefer kemik kırılmaları yaşarCanım büyüdü artik dert etme kendine
Benim büyük kızım mayısta 9 yaşını dolduruyor biraz dolgun vücutlu ben fazla yedirmemeye çalışıyorum
Birine ye birini yeme
Senin kızında zayıf değildi güzeldi kilosu takma kilolu olmasınlar
Kayınbabamın tanıdığından alacaz bizde zeytinyağı 25 tl 10 litre alacam... ama zeytini bende sormadım 10 kilo yeşil 5 kilo siyah sipariş ettimUyku tulumu ince kadife olan bulursanız terketmiştir kızlar
Alışverişe çıkacağız biraz
Sütte alacağım peynir yaparım
Aksamada balık alıp fırına veririm çorba yaptım salata yeter yorulacagim yeterince
5 kiloluk ev yapımı yeşil zeytin sipariş ettik osmaniyeden gelecek fiyatını sormadım çok zenginmisiz gibi
Masa sandalyene bayıldımmmAh canım sağol düşündüğün içinBaşladım esnek çalışma olduğu için çoğu kişi yoktu.Odalar 6-8kişilik hep baya kişi var.Müdür mülayım ama müdür Yardımcısı cok sinirli kaç kişiye sinirlendi 1 saat içinde Yapıkredi maaş bankasıymış öğleden sonra bankaya gideceğim.Sen nasıl oldun?
her yerde var o sinirli huysuz olanlardan esnek çalışma iyi oluyor gerçekten evde oğlunla vakit geçirirsin inşallah çalışma arkadaşlarında iyi olur.Bugün daha iyiyim hafif agrım var buna şükürAh canım sağol düşündüğün içinBaşladım esnek çalışma olduğu için çoğu kişi yoktu.Odalar 6-8kişilik hep baya kişi var.Müdür mülayım ama müdür Yardımcısı cok sinirli kaç kişiye sinirlendi 1 saat içinde Yapıkredi maaş bankasıymış öğleden sonra bankaya gideceğim.Sen nasıl oldun?
Çok beğeniyorum bu masalarıSandalyeleri kurduk.Şimdi cay içiyoruz.Poğaca yaptım bugün.1 makına çamaşır yıkadım bir makına kurutmadan çıkanları katladım.Yarın mesai başlıyor ütü yapmam lazım birsürü ütü var
tuce_tuce bak sandalyelerim
Şekerim çok geçmiş olsunMerhaba kızlar iste geldim burdayım dün doktora gittim ishalde başlayınca kan ve idrar tahlili yaptılar enfeksiyon varmış ishal o yüzden. İlac verdi eklem agrisi yapar dedi.
Bol dinlendim uyudum. Bugün okula gittim iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?