Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla bir deneme yaptık başarısız oldu dün pirinç pilavı ve irmik, muz , pekmezli mama yedi emdi uyudu nasıl bir damak zevki
Nasıl yedirdin avakoduyu tek sevmiyor çünkü çocuklar

Bebim büyük kızın damak zevki de böyle

Ben de bu yıl Uyku tulumu kullanacağım galiba, nasil bir şey kullanıyorsunuz? Hic uzerinde örtü durdurmuyor
1 tog sirf pamuklu uyku tulumu almıştım ama bizim eve yeterli değil malesef.Simdiden Trakya da havalar buz oldu.Kombiyi de açtık ama içim rahat etmiyor diye 1,7 togluk bir tane daha alicam canım.Bizimki de döne döne uyuyor beşiğinde.

Diğer mesajın icinde bence o şişlik gecici.Hem rengi de değişmiş zaten.

Farklı şehirlerde ama aynı evde oturuyor olabiliriz Yahu kocaman antre yapmışsın upuzun koysana bir petek Geçen kış 800 verdik doğalgaza.Umarim bu sene o kadar abartmayiz.
Ve yani dereceyi 22nin üstünde göremedik ne kadar yakarsak yakalim antre ve kuzey cephe diye

Uyku tulumu ince kadife olan bulursanız terketmiştir kızlar
Alışverişe çıkacağız biraz
Sütte alacağım peynir yaparım
Aksamada balık alıp fırına veririm çorba yaptım salata yeter yorulacagim yeterince

5 kiloluk ev yapımı yeşil zeytin sipariş ettik osmaniyeden gelecek fiyatını sormadım çok zenginmisiz gibi

Selamaasssssssss

Ev süpürüldü
Silindi
Toz alındı
Wc banyo balkon yıkandı
2 makina çamaşır serildi
1. Makina katlandı yerleştirildi

Kuru fasulye pilav yoğurtlu kereviz salatası keşkül yaptım

Büyük kız yine yemek yememeye başladı sabah kan verdik bakalım öğlene çıkacak sonuç kahvaltıyı erken yaptık bundan sonra 3 öğün yemek hazırlayacağım yoksa yemiyor

Akşamada kendi yaştığım lavaş ve tavuk döner yapacam ayranla beraber yeriz

Eşimde trafik de ceza yemiş 120 tl

Küçüğümü uyuttum azıcık dünleneyim

Canım büyüdü artik dert etme kendine
Benim büyük kızım mayısta 9 yaşını dolduruyor biraz dolgun vücutlu ben fazla yedirmemeye çalışıyorum

Birine ye birini yeme

Senin kızında zayıf değildi güzeldi kilosu takma kilolu olmasınlar

okyonus nasılsın canım başladın mı ilk mesai gününe nasıl geçiyor
Ah canım sağol düşündüğün içinBaşladım esnek çalışma olduğu için çoğu kişi yoktu.Odalar 6-8kişilik hep baya kişi var.Müdür mülayım ama müdür Yardımcısı cok sinirli kaç kişiye sinirlendi 1 saat içindeYapıkredi maaş bankasıymış öğleden sonra bankaya gideceğim.Sen nasıl oldun?

Arkadaşım sağolsun 5kglik şişede hazır kurulmus bir şekilde verdi yeşil zeytin

Yok canım dert etmiyorum ama bağışıklığı düşecek diye korkuyorum sporcu yani beslenmesine dikkat etmeli yoksa kasları zayıflar ve bu sefer kemik kırılmaları yaşar

Şubatta 14 olacak 174 boy 52 kilo kilo alsın demiyorum ama sağlıklı beslensin

Kayınbabamın tanıdığından alacaz bizde zeytinyağı 25 tl 10 litre alacam... ama zeytini bende sormadım 10 kilo yeşil 5 kilo siyah sipariş ettim

Son düzenleme:
Masa sandalyene bayıldımmm

her yerde var o sinirli huysuz olanlardan esnek çalışma iyi oluyor gerçekten evde oğlunla vakit geçirirsin inşallah çalışma arkadaşlarında iyi olur.Bugün daha iyiyim hafif agrım var buna şükür

işyerinde arkadaş ceviz alıyormuş bende istedim getirdi sabah ufak ama lezzetli teneke hesabı satılıyormuş burda 18 lt yağ tenekesini doldurup vermişler 180 tl ona verdim akşam giderken halka tatlısı alcam karşı komuşumu çaya davet ederim dondurma var dolapta yanına koyarım yeriz.Ekmek vardı almam peynirim vardı dolapta hafif tadı ekşimiş onuda yarın sabah kahvaltıa gözleme içine kullanırım

Is yerinde cok reziliz
Ben bi is yapiyorum 2. Ye kalkisiyorlar
Sordunuzmu ben yaptim dedim
Yanlis yapilmis soyledim bi bozuldular
Gorustum kararliyim birim degistiricem
Hic bir sekilde konusmadim konusmayacagim
Sanki mahalle arasinda mac yapiyoruz siz hepiniz ben tek

Şekerim çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…