Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Once idil sonra elif
2 guzel haber hayata donus
Aksam tvde son kez haberlere bakarken canli yayinda ses var demislerdi gece heyecanla uyudum
Hala umudum var bunlar sayilmaz daha uzun saatlerde cikanlar var insallah yine haber alacagiz
alt katlari coken bir binada ciglik varmis fakat giremiyorlarmis izmiretkinlik sayfasinda gordum binayi yikmalari gerekiyormus baska haber yok

Selam Karantinadayız ailecek
Dayım ve erkek kardeşim pozitif. Babam anneannem ben eşim kızım evde zorunlu izolasyon durumundayız bugün 8. Gün ve boğazım şişip öksürmeye başladım hafiften. Umarım hasta olmayız.

Maddi durumlar dersen, bir ev ve bir zeytin bahçesinin kredileri var. Kızımın kreş taksiti var bir de. Eşim geçen ay tayin dolayısı ile maaş tarihini kaçırdı ve yolluk da alamadı (farklı bir sebeple) o yüzden maaşsız bir ay oldu. Tabi eksi hesaptan kullandık bakalım bu ay toplarız umarım. 2 ay ayrı yaşadık 2 ayrı ev ve her hafta benzin masrafı belimizi büktü.

Altın vs alamam heralde artık altınlar dövizler benim için hayal oldu

Geçmiş olsun.

Ay çok geçmiş olsun

Kendi evinize yerleştiniz değil mi. Ev almıştınız Balıkesir'de diye hatırlıyorum

Bu evi alırken ilk sebebimiz manzarasıydı zaten önü acık okulu camiyi parkı gölü görüyor cocuklar parkta oynarken okula giderken takip ediyorum balkondan

Sağol canım daha güzelleri senin olsun
İnşallah canın benim güzel günlerde oturun inşallah sizde

Kendi evinize yerleştiniz değil mi. Ev almıştınız Balıkesir'de diye hatırlıyorum
Evet evet kendi evimizdeyiz gerçi hala çok tadilata ihtiyaç var. Mutfak ve banyoyu yenilemek için para biriktireceğim bakalım hedefim bu :) umarım herkes iyidir, birikimleriniz çok çok olmuştur

Yardımcı olduysam ne mutlu bana

Kuzucuğun pijaması çok güzel hayırlı olsun canım..

Selamlar
Sabah a101 de 48 ₺
Bim de 27 ₺
Çağrı markette 17 ₺
Fırında 6 lira Harcadık
İki adet pınar süt
buğday nişastası
Pınar füme
Papıa wc kağıdı indirlimliydi
Patates
Yoğurt
Kuzu kulağı alacağıma tere almışım
10lu yumurta
6lı organik yumurta
Petibör bisküvi 3lü

akşam menüm
Sucuklu kuru fasulye
Pirinç pilavı cacık ve
bisküvi pastası

Bence cok guzel program yapmışsın canım gayet güzel. Yediği miktarları kafana cok takma, daha erken. Bi de bir gunu bir gününü tutmuyor zaten. Korkma formül mama ve anne sütü aldigi surece henuz aç kalmaz.
Sağol canm ya siz böyle yazınca içim rahatlıyor.Doktorumuz diyet zorluyorsa seni emzirmeyi kesip direkt diyet mamayla devam edebiliriz dedi ben en az 1 yıl emzireyim diye umut ediyorum emmeyi ısrarla redettsede pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…