Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biraz al istersen hem covid geçirdin emziriyorsun da . Ben alıyorum İnan ki çok destek oldu bana
Aslında cok haklisin tahlil yaptırmam lazim cunku saclarimda avuc avuc dokuluyor sanki kotu hastalik olmusum gibi vok dokuluyor.evde oglumda dahil hepimiz benim saçlarımdan biktikeşim ön taraflarin bayağı seyreklesti diyor Bende farkediyorum tabiki.
 
Yaaaa kesin al bence takviye . Çok geçmiş olsun
 
Herkese merhabalar umarım iyisinizdir tekrar 61.7 ya da altına inene kadar yoğum burada. Çünkü kilo aldım 63 olmuşum bir de adetim 19. Gün geldi moralim bozuk düzenim mevsimsel mi hormonal mi bozuldu meraktayım. Canım da sıkkın haliyle.Bursa’ya gitmiştim İzmir depremi oldu sallandık dedik ki büyük bir şey var kesin. İzmirde olanlara geçmiş olsun.herkes iyidir umarım.
benim hedef yüzde 60 tuttu canım. Uzunca bir süre birikim yapmayacağım. Ama gereksiz bir şey de almayacağım.
pure hazel
 
Hedef yazdirmamistim ama pure hazel büyük oğlumun ve bebegin altınlarını aslinda kendi hesabimiza katmıyorum ama bebegin 17 ceyregi 2 tam 2 resati 4 gr ve 1 kunyesi ama gramını falan bilmiyorum.Birde bebek için kv bilezik taktılar bana onunda gr bilmiyorum.Annemde ekstra bana bebek hariç 1 reşat taktı,eşimde kol ye yaptırmıştı,abimde çeyrek bileklik hediye etti bunlar bu senenin birikimi.
Büyük oğlumunda bu sene 2 çeyreği 5 gr altını oldu 2 çeyrek anneden d.gununde ve kardeşi doğunca geldi 4 gr ben harcliklariyla aldım.
Bizimde bu sene yapabildigimiz 8.5 gr altınımız ve 4 ceyregimiz 300 $ var.400 tl birikmiş nakitim var harcamamak ve üstüne koyup çeyrek almak için çabalıyorum 2 ay dır
Şimdi buraya yazınca çocuklar bizden daha zenginmiş onu anladim
 
Kolay gelsin Canım. Bizimki de tek uyku uyudu yine huysuzluk son safhadayken yatırdım 45 dk da uyudu.

Sevgiyeyolculuk gönderdiğin bilgi cok aydınlattı beni, gercekten hicbir fikrim yoktu.
Ben de 1 tog almaya karar verdim su resimdekini siparis ettim içi dışı her yeri %100 pamuk. Icine ince pijama da giydiririm.

Ablam patik ormustu ama orgu cok kayıyor o yuzden kaymayan altli bi ev botu da siparis ettim. Toplam $50 civarı ödedim.

Bu arada bi arkadaşımla konuştum bugün, kizim 1 yasina girdi deyince direk gece uyku resesyonu başladı mı dedi. Gece 2-3 saat ayakta kalmalar falan normalmiş hatta bazi bebekler sabaha kadar uyumuyormus. Yapacak hicbir sey kendiliginden geçmesini bekleyeceksin dedi
 

Eklentiler

  • Screenshot_20201101-184548_Samsung Internet.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20201101-184643_Samsung Internet.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 59
Canımmm çok teşekkür ediyorum miniğin nasıl
Kuzum iyi valla son gaz yaramazlık totosu yer görmüyor, tabii benim de son 1 aydır banyoyu da ayakta yapıyor yaaa kuvete oturtamiyorum. Yakama yapışıyor o yakamdan tutuyor ayakta bekliyor ben yıkıyorum
 
Gule gule kullan canım ne kadar güzel düşünmüş. Benim eşim der ki sen begenmezsin korkuyorum almaya
Yalniz senin eşin dizinin dibinde ayrilinca zarara giriyor keske bi yolunu bulsaniz da ayirmasan
 
Bence cok guzel program yapmışsın canım gayet güzel. Yediği miktarları kafana cok takma, daha erken. Bi de bir gunu bir gününü tutmuyor zaten. Korkma formül mama ve anne sütü aldigi surece henuz aç kalmaz.
 
Miktarları cok kafana takma canım, biraz da öğün aralarini aç. Mesela uyanır uyanmaz kahvaltıya oturtma, sabah uyaninca emiyordur zaten.

Ben mesela 3 ana 2 ara ogun yapıyordum. Bir ara öğünde kuru meyve kuruyemiş digerinde yoğurt veriyordum ama meyveye yer kalmıyordu ve aksam yemeğini cok az yiyordu.

Simdi ogun aralarini açtım. Kahvalti icin biraz oyalaniyorum iyice acıkıyor. Bir daha 4 saat bisi vermiyorum. Oglene corba ve azcık yoğurt. Ikindi az meyve ve kuruyemiş. Aksama da biz ne yiyorsak ondan ve azcık yogurt. Ara ogunler buyuk olursa ana öğünü yemiyor
 
Kmsl Hnd bugün kaç TL harcadı eşin
Ahahhhaha ucuz atlattık
499 a bana spor ayakkabı
399 a kayınvalideme spor ayakkabı

Kendine de bir eşofman takımı aldı ama ne kadar diye sormadım daha bugün sorar yazarım
Gule gule kullan canım ne kadar güzel düşünmüş. Benim eşim der ki sen begenmezsin korkuyorum almaya
Yalniz senin eşin dizinin dibinde ayrilinca zarara giriyor keske bi yolunu bulsaniz da ayirmasan
Teşekkür ederim canım görüntülü konuştuk ordan gösterdi tek tek ayakkabıları eşim ayakkabı konusunda fazlasıyla takıntılı güzeli iyisini bilir

Evet kız yanımdan ayırmamam gerekiyor
 
Yine gitti bir çeyrek parası şaka bir yana güle güle kullan Canım
 
Günlerdir TV'ye çok bakamıyordum kızım yuzundeb,sosyal medya da karşıma ne çıkıyorsa onu biliyordum, sabah karın agrisiyla uyandım haberleri açtım o uyurken ve mucize bebege tanık oldum.Guzel haberler gelmeye devam etsin inşallah,umut hiç bitmesin...Ve bu sebeple olası İstanbul depreminde kızımla nereye saklanacagimi planladim,çanta hazır ettim.Umarim yaşanmaz bir daha böyle felaketler...
Gün aydınlanmaya aydınlatmaya devam etsin insallah
 
Günaydın.
haber izleyip ağlamaktan perişan oldum. Küçüğüm iki gündür ateşli. Kafasında sadece vücutta bi sey yok. Düşürmeye çalışıyorum hastaneye götürmek istemiyorum. Eşim şehir dışına göreve gitti. Bir hafta yok. Allah beterinden korusun ama cok yoruldum bu haftasonu ruhsal olarak. İki gecedir toplamda 3 saat uyumamışımdır herhalde.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…