- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.381
Aslında cok haklisin tahlil yaptırmam lazim cunku saclarimda avuc avuc dokuluyor sanki kotu hastalik olmusum gibi vok dokuluyor.evde oglumda dahil hepimiz benim saçlarımdan biktikBiraz al istersen hem covid geçirdin emziriyorsun da . Ben alıyorum İnan ki çok destek oldu bana
Yaaaa kesin al bence takviye . Çok geçmiş olsunAslında cok haklisin tahlil yaptırmam lazim cunku saclarimda avuc avuc dokuluyor sanki kotu hastalik olmusum gibi vok dokuluyor.evde oglumda dahil hepimiz benim saçlarımdan biktikeşim ön taraflarin bayağı seyreklesti diyor Bende farkediyorum tabiki.
Ay ben de şimdi seni merak ettim diye geldim buraya nasılsın her şey yolunda mi İzmir de hangi semttesin bilemedim inş iyisinizdir ailecek.A Alya_sura88 iyimisin nerelerdesin?
Bir ara aile hekimine gidip tahlil yaptırayım en iyisi ona göre uygun bir takviyeye başlarım teşekkür ederim canm konumla ilgilendigin icinYaaaa kesin al bence takviye . Çok geçmiş olsun
Kolay gelsin Canım. Bizimki de tek uyku uyudu yine huysuzluk son safhadayken yatırdım 45 dk da uyudu.21-22 için 1 tog daha uygun sanırım içine giydirecegin kıyafetlere göre.bizde 1 tog da var ama ev 20 derece şuan,1 bize az gelir diye bir tık fazlasını bulacağım.Havlu konusunda önerin için teşekkür ederimdün internetten madam cocoya da bakmıştım ama detaylı değil.Daha iyi incelerim kızdan fırsat olmuyor ki iyice bakayım şuan uyutma seansı bir saattir
Kuzum iyi valla son gaz yaramazlıkCanımmm çok teşekkür ediyorum miniğin nasıl
Gule gule kullan canımİyi akşamlarrrrr
Kızı uyuttum kayınvalidemle görüntülü konuştukk kayınbabamla beraber eşimin yanına gittiler bikaç gün kalıp ordan arkadaşlarına geçecekler
Gelelim eşimin harcamasına 499 tl ye puma dan bana spor ayakkabı
399 tl ye kayınvalideme spor ayakkabı
Bence cok guzel program yapmışsın canım gayet güzel. Yediği miktarları kafana cok takma, daha erken. Bi de bir gunu bir gününü tutmuyor zaten. Korkma formül mama ve anne sütü aldigi surece henuz aç kalmaz.Evet malesef uyanıkken aç kaldığı oluyor Bazen.24 saatte 3 kez formül mama veriyorum mecburen.15 gündür de ek gıda rutini olusturdum tadim aşamasini bitirdim direkt öğun sekline soktum.az mı veriyorum bilmiyorum ama yazayım da sen ve diğer arkadaşlar da fikir verir hem.Sabah uyaniyor en son 3 saat once falan emzirmis oluyorum uyanınca formül mama veriyorum sonra tekrar bi yarım saat şekerleme yapıyoruz birlikte.diger uyanma tamamen uyanma kahvaltı saati bizimle birlikte masada yani ozamanda mesela bugün kendi yaptığım biskuviyle avakadoyu karıştırıp mama yaptım yanına 1 çay kaşığı ölçüsünde yumurta sarısı verdim ağzına, 1 çay kaşığıda pekmez yedirdim.(bulamaç şeklinde vermiyorum kahvaltıyı hepsini ayrı veriyorum)
Kahvaltı ve ögle arasında emzirdim yarim yamalak.
Öğlende buharda bal kabağı yaptım onu yedirdim sonra uyutup uykuda emzirdim uyanınca formül
mama verdim akşam 5.30 da sebze çorbası verdim 8 de formül mama verip 8.30 da uyutuyorum sonra 2-3 saat aralığında uykuda Emziriyorum.kabizlik sorunumuz var o yüzden Tahilli mama ve princ unu ve irmiği fazla kullanamıyorum.
Meyveleri genelde kahvaltı öğününde kullanıyorum.birde hipp Tahilli sütsüz kasik maması ve kendi yaptığım bisküvi ile hergun dönüşümlü kahvaltı maması hazirliyorum.genelde kahvaltıda elma,avakado,armut,muz,şeftali şeklinde hergun birinden sabah ki kahvalti mamasına katıyorum.yogurt peynir falan yasak oda isimi zorlaştırıyor.
Eline Ekmek, elma ,armut, salatalık ,havuç falan vermeye çok korkuyorum çok cesaretsizim eşim de benden beter cesaretsiz.
Miktarları cok kafana takma canım, biraz da öğün aralarini aç. Mesela uyanır uyanmaz kahvaltıya oturtma, sabah uyaninca emiyordur zaten.Valla aynı ben çok zorlanıyorum açıkçası o konuda . Mesela şuan ne kadar sıklıkla beslenmeli yediği çorba ne kadar olursa tamam yedi demeli ? Geçen gün fakülteden arkadaşımla görüştüm bebeği 11 aylık doktoru demiş ki 3 ana öğün olmalı . Ara öğünleri de anne sütü olmalı . Bende aynen öyle yapıyordum . Ama miktar olayı beni bitiyor
Ahahhhaha ucuz atlattık
Teşekkür ederim canım görüntülü konuştuk ordan gösterdi tek tek ayakkabıları eşim ayakkabı konusunda fazlasıyla takıntılı güzeli iyisini bilirGule gule kullan canımne kadar güzel düşünmüş. Benim eşim der ki sen begenmezsin korkuyorum almaya
Yalniz senin eşin dizinin dibinde ayrilinca zarara giriyor keske bi yolunu bulsaniz da ayirmasan
Saol cnm benimÇok geçmiş olsun kahveci
Yine gitti bir çeyrek parasıAhahhhaha ucuz atlattık
499 a bana spor ayakkabı
399 a kayınvalideme spor ayakkabı
Kendine de bir eşofman takımı aldı ama ne kadar diye sormadım daha bugün sorar yazarım
Teşekkür ederim canım görüntülü konuştuk ordan gösterdi tek tek ayakkabıları eşim ayakkabı konusunda fazlasıyla takıntılı güzeli iyisini bilir
Evet kız yanımdan ayırmamam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?