Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabah çıktık bankaya gittik gümüş hesabı açtık. Daha alım yapmadık eşim takip ediyor biraz düştüğünde alacağız

Sonra ebebek’e gittik oğlana bir kutu mama, iki tane çıtçıtlı atlet, bir tane biberon, bir de oyuncak beğendi onu aldık. Toplam 160 tl verdim

Sonra çıktık sahile inelim dedik hava soğuk ama güneşli. Kahvaltı yapmamıştık Pastaneden poğaça simit meyve suyu falan aldım. 30 tl de buraya verdim.

Bakalım gün içinde daha ne harcarız bilemiyorum. Eşim izinli olunca çok harcanıyor bizde

Sabah ilk iş haberlere bakmıştım kurtulan bebeğe o kadar sevindim ki. Hayatı bundan sonra çok güzel olur inşallah

Dün mutfak ve salonun perdesini yıkamıştım sabahta abi bebeğin odasını yıkadım astım. Kahvaltı yapmadı çok az yoğurt yedi emdi uyudu . Burnu mor kavanoz maması yaptım birde çorba pişirdim makarna da vardı az çorba az makarna yedi eşim geldi kahvalt ettik .
marketten
Yoğurt
Salatalık
Acı biber
Soğan
Ekmek aldı ama daha eksikler var markete sebze yeni geldi öğlenden sonra bakacağım. 53 TL bunlar tuttu. 18 TL halı yıkamacıya verdik yeri sildim serdim . Akşama patates ve karnıbahar kızartması yapacağım . Karşı komşum memleketten bana nar hurma acı biber getirmiş sağ olsun bebek uyudu eşim uyudu bende biraz uyuyayım . Akşama eşimin halı saha maçı var

Eve geldim. Küçük yine hafif ateş yapmış annem ilaç vermiş. Yemek yedim hızlıca dersim var şimdi canlı ders. 2 tane kahve içtim. Sersem gibiyim. Şu anda size yazarken nutella kaşıklıyorum :)

okyonus kayınvalidenle uyku meselesini ne yaptınız
Sabah kalkabildi mi acaba
Sabah kahvaltı hazırladım baktım kalktı oda kahvaltı etti benimle.Cocugun kahvaltısını hazırladım çıktım çocuk uyuyordu.1saat sonra aradım çocuk hala uyuyormuş kaldır kahvaltısını ettirsin dedim.Öglen arası eve gittim makarna yaptım dünden ıspanak var onlar yenir.3gibi makarna ve kefir verecek gittiğimde üzüm mandalına elma vermiş oğlana yiyiyordu.

Kayinvaliden sadece çocuğa mi bakıyor. Yemek vs yapmıyor mu

Kayinvaliden sadece çocuğa mi bakıyor. Yemek vs yapmıyor mu
Valla elini sürmüyor bende yap demedim dur bakalım ne olacak.Zaten cok uyusuk hem çocuğa bakıp hem yemek yapamaz.Sabahları eşime annem kalkar 5bucukta kahvaltı hazırlardı aç çıkmasın diye anlatıyorum sabah ay o saate ben hayatta kalkamam diyor Annem yemek yapardı önümüze koyardı toplardı çocuğu idare ederdi katlanacakçamaşır varsa katlardı.Canasırlar duruyor şuan elleniyor bende birsey demem.Anacıgımı cok arayacağım Çocuğa baksın aklım çocukta kalmasında ben yetişebildigimi yaparım temizliğe bayan bulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…