- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.421
Ekran görüntüsü aldım canm inceleyeceğim sagolasinCankusunannesi kullandıklarım bunlar sende bi bak şekerim . Saçlarım hiç dökülmedi aksine çok arttı
İki gündür daha iyiyim canımboza Canım çok geçmiş olsun
okyonus nasılsınız kv nasıl
NarinNarin canım bulantın var mı
Zeynolin44 şekerim göremedim sanki seni
Scss94 hala yoksun inanamıyorum
Canımcımmmm gözlerim seni arıyor nasıl oldun bakalımAhhh Elif tekrardan doğdun
Ömrün uzun ve mutlu olsun
off cok fazla. Biz sınıfları 2ye böldük. En fazla 8 öğrenci falan oldu. Gelmeyenler de var tabi.Sınıflarda 22 kişiyiz
İkiye bölündüğü halde böyle. Ve full gelmişler.off cok fazla. Biz sınıfları 2ye böldük. En fazla 8 öğrenci falan oldu. Gelmeyenler de var tabi.
İkiye bölündüğü halde böyle. Ve full gelmişler.off cok fazla. Biz sınıfları 2ye böldük. En fazla 8 öğrenci falan oldu. Gelmeyenler de var tabi.
Sabah kahvaltı hazırladım baktım kalktı oda kahvaltı etti benimle.Cocugun kahvaltısını hazırladım çıktım çocuk uyuyordu.1saat sonra aradım çocuk hala uyuyormuş kaldır kahvaltısını ettirsin dedim.Öglen arası eve gittim makarna yaptım dünden ıspanak var onlar yenir.3gibi makarna ve kefir verecek gittiğimde üzüm mandalına elma vermiş oğlana yiyiyordu.
Kayinvaliden sadece çocuğa mi bakıyor. Yemek vs yapmıyor muSabah kahvaltı hazırladım baktım kalktı oda kahvaltı etti benimle.Cocugun kahvaltısını hazırladım çıktım çocuk uyuyordu.1saat sonra aradım çocuk hala uyuyormuş kaldır kahvaltısını ettirsin dedim.Öglen arası eve gittim makarna yaptım dünden ıspanak var onlar yenir.3gibi makarna ve kefir verecek gittiğimde üzüm mandalına elma vermiş oğlana yiyiyordu.
Valla elini sürmüyor bende yap demedim dur bakalım ne olacak.Zaten cok uyusuk hem çocuğa bakıp hem yemek yapamaz.Sabahları eşime annem kalkar 5bucukta kahvaltı hazırlardı aç çıkmasın diye anlatıyorum sabah ay o saate ben hayatta kalkamam diyorKayinvaliden sadece çocuğa mi bakıyor. Yemek vs yapmıyor mu
Ezan sesi şuana kadar en güzel duyduğum sestir bence sende kendini mahrum bırakmaYok yaaaa çok fena ses. Bence uzak olsun biraz
Canım çok yakından gelince rahatsız oluyorum. Mahrum kalmıyorum zaten. Nerden cikardinEzan sesi şuana kadar en güzel duyduğum sestir bence sende kendini mahrum bırakma
Canım çok yakından gelince rahatsız oluyorum. Mahrum kalmıyorum zaten. Nerden cikardin
Dünkü mesajından öyle algıladım tabiki de herkesin kendi tercihiKendi tercihim caminin dibinden ev almam ben. Sen al güle güle oturKmsl Hnd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?